Użytkownik
ja wróciłam godzinę temu z treningu i padaaaam -.-
A jakiego treningu,kosza?
Kurde ale mi się nie chce spać normalnie.Chyba coś obejrzę...
Ostatnio edytowany przez plistek43 (2011-01-03 22:11)
U mnie już dawno stracili nadzieję, że będę chodzić wcześnie.
Plecy mnie bolą, przydałby mi się masażysta. Trening tańca, tak?: D
Wiggles? Nie grałam... Ostatnio znowu zainstalowałam HoMM 3 ^^
Ostatnio edytowany przez Ni (2011-01-03 22:17)
Użytkownik
tańca, tańca
Użytkownik
haha Ni jestem pełna podziwu ;p właaaśnie PLL, a mialam to jeszcze raz obejrzeć, bo trochę straciłam wątek przez tą długą przerwę -.- ale oczywiście teg nie zrobilam bo ostatnio oglądam nałogowo O.C. ;p
Mam film na dysku w planach. Może w czwartek lub środę przysiądę. Muszę nadrobić zaległości filmowe. Nie oglądałam jeszcze ani Incepcji, ani HP7...
Ba. Ma się w sobie to coś.
Hmm... Skończyło się na potrąceniu Hanny. : D Przeglądałam spoilery, może być ciekawie.
Ja miałam podejście do Incepcji o 23;45. Niestety poległam, zresztą w domu wszyscy po za tatą polegli xD
Tez kiedyś trenowałam taniec.
Jaki rodzaj?
Ja też, ja też! Towarzyski, miałam z 6 lat. Uważam, że byłam urocza.
Podobno ciekawy film, ale trzeba się skupić. Muszę się przyznać: kilka razy przysypiałam na Piratach z Karaibów zanim w końcu obejrzałam do końca. xD
Użytkownik
Incepcja boska, HP7 też, polecam
new style, new age, wackin, danca hall i wszystkie inne pochodne hip-hopu. Sporadycznie biorę lekcje z klasyki, jazzu i modernu, tak dla własnego rozwoju swojego czasu też trochę towarzyski, ale to baardzo dawne czasy
Ja też towarzyski,ale jak miałam z 7 lat.Ale po 3 koniec bo nie miałam partnera...No i ludowy:D w Małych Gorzowiakach,ale to jakieś 2 lata.I też tańczyłam hip-hop.
A HP7 też mi się podobał,Incepcje muszę obejrzeć.