Ja też mam ferie od 17 ;P
Ale w piątek idę do szkoły. Choć może namówię rodziców to nie pójdę ;P
Jutro na całe szczęście nie idę na WF bo jadę do lekarza ;}
24 stycznia - 6 lutego 2011 r. <3
Wf to zuo. Jestem antytalentem jeśli chodzi o gry zespołowe. Gimnastyka za to była okej. : D
Zaspałam na 10:30. o_O
Ja wolę z suszarką, bo mnie jeszcze bardziej zagłusza. Czasami naprawdę wydaje mi się, że mam dobry głos. ; ddd
Dziwni nauczyciele? Zwycięża informatyk.
Muszę zorientować się w fonach, bo przydałby mi się nowy. Z słuchawek nie korzystam, pamięć mam za małą, a nie chciałam powiększać - i tak mam ipoda.
Mój informatyk,znaczy pan od TI(bo podkreśla,że informatyka to nie to samo co Technologia Informacyjna) też jest dziwnym nauczycielem.Tak szybko gada,tak śmieszcznie mówi ło ja! BEKA.
Ja ferie mam od 31 stycznia.A jutro ostatni dzień do szkoły w tym tygodniu.W piątek nie idę,nie mamy lekcji.Juchuuu!
A wf??O rany...Koszmar.Ale mnie jak na ten rok szkolny nie dotyczy.Mam zwolnienie całoroczne:D bo mam problemy z kolanem. Zespół bocznego przyparcia rzepki,tak naukowo,o I mam 17 lat i teraz się dowiedziałam,a podobno mam to od urodzenia,hm.Cool:)
Ostatnio edytowany przez plistek43 (2011-01-04 19:35)
Użytkownik
Ja mam wychowawcę od informatyki xD śmieszny człowiek ;p każdy kit można mu wcisnąć i chyba do końca nie kuma na czym polega bycie wychowawcą ;p
Wf brrrr.... mam same 5 i 6 a 4 na semestr bo 1 mi wyszła z frekwencji... haha ;p co ja zrobię, ze jakoś mi nie po drodze na ten wf ? Bo w piątki to są moje ostatnie dwie godziny a w czwartek mam tyle lekcji ze strój mi się nie mieści do torby xDD
Ja w podstawówce miałam problemy z kolanami, teraz jak miałam zdjęcie robione przy skręceniu właśnie tego kolana to tak popatrzyłam na to zdjęcia i normalnie miałam bekę, w pewnym miejscu na kości wyglądało tak jakby wybuchł wulkan..
WF- nie cierpię, lekkoatletyki najbardziej, wole kosza i siatkówkę ;P Chyba bardziej kosza ale nie chce mi się nigdy męczyć grając a potem iść na lekcje.
Ostatnio edytowany przez alkamb (2011-01-04 20:13)
Nerkami Jezu klau!! to niewiem niebezpieczne w sumie.
No to ja z moich zdjęć też miałam bekę,tzry razy pod rząd mi robili jedno zdjęcie bo nie wychodziło,xd
Użytkownik
ja z kolanami nie, za to mam słabe ścięgna w nogach i nadgarstki;/ jak tańczę to ciągle coś sobie naciągam ;/ i wystarczy jedna gleba, albo nawet, ze za mocno się podeprę i nadgarstek boli mnie przez tydzień ;/
okey brzmię jak emeryt xD
No to w takim razie ja to też emeryt:) Jak walne się w kolano,tańczę, jeżdzę na nartach,desce to mnie boli moje kolano.Ale nic z tym w sumie nie mozna zrobić.Ale nie aż taaaaak mocno że nie mogę gdzieś dojść.Doskwiera mi wtedy ból
BTW jedziecie gdzieś na ferie?
Ostatnio edytowany przez plistek43 (2011-01-04 20:43)
No z kolanami jest przesrane ;/ Ja mam tą anemie, już chyba z niej wychodzę choć lekarz mówi że to nie tak hop siup i wszystko ok.
Jadę do Warszawy ;P
Też sobie szyje, ale nie 'zawodowo' xd czasem sobie siedzie i łapie za igłę i trochę filcu ;P
Z czego robisz biżu?