#1 2010-12-07 17:15

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

04x11 - The Townie

Moim zdaniem był to najlepszy jak do tej pory odcinek 4 sezonu.

Damien kujonem....kto by pomyślał xD

Ostanie sceny jak siedzą razem przy stole genialne. Więcej takich momentów.

A Tekst Chucka "Goodbye friends ... and....Dan. " Genialne.

Ciekawe co teraz będzie się działo, ogólnie wyglądało to na koniec sezonu a nie połowę..
Następny odcinek dopiero 24 stycznia, jak tak można ?!

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#2 2010-12-07 18:09

simetra

Użytkownik

8016655

Re: 04x11 - The Townie

odcinek dobry, ale mnie nie powalił. tradycyjnie na ocenę całego odcinka ma zbyt duży wpływ Chair. Chuck był taki oschły dla B. a nie znoszę takich scen z nimi. ubodło mnie to, no ;p
co do całości to...DAMIEEEEN!! <33
oraz...DAAAAIR!! <33
co do drugiego to uwielbiam ich relacje, niekoniecznie jako para, ale razem są po prostu genialni ;D
cała prawda wyszła na jaw z wielką pompą. i dobrze tak Lily, fałszywa intrygantka. lubiłam ją do tej pory, ale czasami przegina z tymi decyzjami 'dla dobra swoich dzieci'. doskonały przykład z dzisiejszego odcinka, nasłanie policji na S, przetrzymywanie Erica w ośrodku wbrew jego woli...nazbierało się dziewczynie.
poza tym skrzywdziła Chucka i szczerze mówiąc żal mi go, myślał, że jedyna Lily mu została a tak nie ma nikogo - to przykre.
i polubiłam Bena, bo okazał się być niewinnym i na dodatek zachował zdrowy rozsądek pogrążając S, w przeciwieństwie do jego świrniętej siostrzyczki. w ogóle czuć pomiędzy B a S taką chemię - ta scena w jego celi kiedy oboje mają prawie że łzy w oczach - piękna! bardzo ciekawi mnie ten wątek, może będzie coś na rzeczy? ;> lubię D&S ale teraz B&S prowadzi ;D

#3 2010-12-07 19:02

nadira1204

Użytkownik

7619400
Punktów :   

Chuck mnie zaczyna drażnić, szczególnie swoim podejściem do Blair. Damien był boski Wyglądał na retrospekcjach jak ideał kujona
Dair mnie rozwaliło W życiu nie widziałam tak złośliwego duetu Duży plus za wyjaśnienie sytuacji No i pomysł z szukaniem Juliet przez GG było genialne.
Jeśli chodzi o Juliet to z laski jest jakaś psycholka, na miejscu Sereny pojechałabym z nią na policję .. Wydaje mi się, że między Benem a Sereną coś będzie, wyglądali na za bardzo zapatrzonych w siebie..

No i od dziś oficjalnie nie lubię Lili, Rufus jakoś się przynajmniej zachował a ona wielka mamuśka i same błędy popełnia, krzywdząc ludzi... Ojj przestała mi się podobać ta baba..

#4 2010-12-07 19:19

blackangel_3o3

Użytkownik

7581719

Odcinek fajny ale spodziewałam się jakiegoś większego OMFG ! poprzedni był lepszy,a le to w sumie dobrze, ze dość łagodnie skończyli przynajmniej łatwiej nam będzie czekać do 24 stycznia ;/
Lili przegina, zawsze mnie denerwowąła. Zawsze jak działo się coś w okół Sereny to prędzej czy później okazywało się, ze to głównie Lily ze wszytskim namotała ;/
Brair Dan byli dzisiaj po prostu fantastyczni ! Powinni częściej mieć wspólne misje ;d
Oczywiście Chuck z goodbye friends..... Dan..... hahahaha nie mogę z tego xD
Ciekawa jestem jak rozwiną wątek z Benem i S, jestem wierną fanką D&S ale to też by nie było głupio jakby była z Benem. Już w sumie przez tak długi czas S nie była z D że się przyzwyczaiłam ;/
i Damien <3333 matko uwielbiam go ! zawsze go uwielbiałam ! <3 ale o kujoństwo (jest takie słowo?!) to bym go w życiu nie podejrzewała ;p

Są piosenki, które porywają do tańca,
Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu,
gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce.

#5 2010-12-07 21:00

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Wydaje mi się że w następnym odcinku Ben uderzy Damiana.  Widać to ledwo ledwo w najnowszym promo.
Myślę że to D stoi za tymi plotkami o Benie i Serenie, to w końcu on ich widział, parę razy....
Pewnie powiedział Lily... zły Damian.
Myślę że też się kocha w S, a na pewno kochał..

#6 2010-12-07 21:46

Ni

Użytkownik

Punktów :   

Zawiodłam się jak cholera. Ben nauczycielem? Przewidziałam to KILKA odcinków temu. Naprawdę miałam nadzieję, że wymyślą coś oryginalniejszego, jakieś podrzucenie narkotyków czy coś. A tu takie te... Żadnego zaskoczenia.
Promo jeszcze nie widziałam (zaraz obejrzę!), ale już z dzisiejszego odcinka (a właściwie z promo dzisiejszego odcinka) można wnioskować, że Damien był zakochany w S., Damien napędził plotki. W sumie, to myślałam, że to Damien powiedział "górze". Cóż, paskudna Lily.
Ach, B. jakoś lepiej wyglądała! Dair jest prześwietne. Wydaje mi się, że zaczynają się lubić. : >
Tak patrzę na Juliet i dochodzę do wniosku: cholera, zmiana stroju i człowiek zupełnie inaczej wygląda! Źle było jej w swetrze i tej fryzurze. Chyba zacznę nosić częściej spódnice... ^^
Teksty Blair. <3 Jej wersja romansu Bena i Sereny mnie powaliła, a analizowanie związku Dana z S. zabiło. Lubię taką radosną Blair na misji.
Kolacyjka była mega. ;D B. grzebiąca w tyłku indyka. <3 I ZMYWAJĄCA NACZYNIA! No kto by pomyślał, że umie...
Chucka mi strasznie szkoda. Został mu właściwie tylko Nate.

B&J <3

Jestem kobietą. To jest czekolada. Której części nie rozumiesz?

#7 2010-12-08 23:24

klau

Administrator

9781512

bardzo podobały mi się te retrospekcje, Damien był genialny jako kujon : D
Eric maj master of dizaster z tym tekstem o szukaniu kolejnej dziewicy do dilowania : D

czyżby szykował się kolejny rozwód Lilian?

#8 2010-12-09 15:24

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Właśnie też tak pomyślałam.  Rufus zrobił się nudny a jak się rozstaną to później będą musieli się jakoś zejść [muszą być razem xD ]  i może będzie się coś dziać.

#9 2010-12-10 18:09

plistek43

Użytkownik

21281858

Odcinek naprawdę fajny,podobał mi się;)Wszystko było takie "miłe" i ten tekst Chucka mnie powalił.Tylko szkoda Lili no ale też szkoda Sereny więc nie wiadomo kogo bardziej szkoda...
A Damian no no podobał mi się... I teraz to bym chciała żeby Serena była z Benem,serio.

Believe that dreams come true, because they do.

#10 2010-12-10 21:29

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Ja też bym chciała S z Benem, było by ciekawie....
Jak już jesteśmy przy związkach Sereny nie uważacie że Nate jakoś tak się poddał. Tak prosił o drugą szanse i  w ogóle a później nic, nawet jej w szpitalu nie odwiedził ;/

#11 2010-12-10 21:46

plistek43

Użytkownik

21281858

No w  sumie.Ale Serena z Natem nie widzi mi się za bardzo no w sumie chciałabym i też bym nie chciała.Teraz widzę S tylko z Benem;p fajną byli by parą.Ale Nate taki samotny,kogo dla niego to niewiem nikt do niego nie pasuje,ktoś nowy no i Dan z kim?A Damien bardzo mi się podobał oby więcej go było w Plotkarze;)
Szkoda że musimy tyle czekać...

#12 2010-12-10 23:49

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

A co sadzicie o Serenie i Damianie.... ewidentnie on się tam w niej podkochuje....

#13 2010-12-11 10:13

plistek43

Użytkownik

21281858

Serena i Damien?Według mnie nie;)
Ja myślę,że on się w niej podkochiwał a teraz chyba już mu przeszło?Niewiem,ale bym nie chciała żeby S była z Damianem.Według mnie to dla Sereny tylko Dan albo Ben.

#14 2010-12-11 10:29

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Ja myślę że on się dalej w niej podkochuje. Ona raczej w nim nigdy, więc parą raczej nie będą...

#15 2010-12-11 22:22

blackangel_3o3

Użytkownik

7581719

nie no S ma być z Danem ;p ale z Benem też by było spoko Damiana uwielbiam ale nie pasuje do S moim zdaniem, on mi wgl do nikogo nie pasuje ;p

Są piosenki, które porywają do tańca,
Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu,
gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce.

Stopka forum

RSS