Moim zdaniem był to najlepszy jak do tej pory odcinek 4 sezonu.
Damien kujonem....kto by pomyślał xD
Ostanie sceny jak siedzą razem przy stole genialne. Więcej takich momentów.
A Tekst Chucka "Goodbye friends ... and....Dan. " Genialne.
Ciekawe co teraz będzie się działo, ogólnie wyglądało to na koniec sezonu a nie połowę..
Następny odcinek dopiero 24 stycznia, jak tak można ?!
odcinek dobry, ale mnie nie powalił. tradycyjnie na ocenę całego odcinka ma zbyt duży wpływ Chair. Chuck był taki oschły dla B. a nie znoszę takich scen z nimi. ubodło mnie to, no ;p
co do całości to...DAMIEEEEN!! <33
oraz...DAAAAIR!! <33
co do drugiego to uwielbiam ich relacje, niekoniecznie jako para, ale razem są po prostu genialni ;D
cała prawda wyszła na jaw z wielką pompą. i dobrze tak Lily, fałszywa intrygantka. lubiłam ją do tej pory, ale czasami przegina z tymi decyzjami 'dla dobra swoich dzieci'. doskonały przykład z dzisiejszego odcinka, nasłanie policji na S, przetrzymywanie Erica w ośrodku wbrew jego woli...nazbierało się dziewczynie.
poza tym skrzywdziła Chucka i szczerze mówiąc żal mi go, myślał, że jedyna Lily mu została a tak nie ma nikogo - to przykre.
i polubiłam Bena, bo okazał się być niewinnym i na dodatek zachował zdrowy rozsądek pogrążając S, w przeciwieństwie do jego świrniętej siostrzyczki. w ogóle czuć pomiędzy B a S taką chemię - ta scena w jego celi kiedy oboje mają prawie że łzy w oczach - piękna! bardzo ciekawi mnie ten wątek, może będzie coś na rzeczy? ;> lubię D&S ale teraz B&S prowadzi ;D
Użytkownik
Chuck mnie zaczyna drażnić, szczególnie swoim podejściem do Blair. Damien był boski Wyglądał na retrospekcjach jak ideał kujona
Dair mnie rozwaliło W życiu nie widziałam tak złośliwego duetu Duży plus za wyjaśnienie sytuacji No i pomysł z szukaniem Juliet przez GG było genialne.
Jeśli chodzi o Juliet to z laski jest jakaś psycholka, na miejscu Sereny pojechałabym z nią na policję .. Wydaje mi się, że między Benem a Sereną coś będzie, wyglądali na za bardzo zapatrzonych w siebie..
No i od dziś oficjalnie nie lubię Lili, Rufus jakoś się przynajmniej zachował a ona wielka mamuśka i same błędy popełnia, krzywdząc ludzi... Ojj przestała mi się podobać ta baba..
Użytkownik
Odcinek fajny ale spodziewałam się jakiegoś większego OMFG ! poprzedni był lepszy,a le to w sumie dobrze, ze dość łagodnie skończyli przynajmniej łatwiej nam będzie czekać do 24 stycznia ;/
Lili przegina, zawsze mnie denerwowąła. Zawsze jak działo się coś w okół Sereny to prędzej czy później okazywało się, ze to głównie Lily ze wszytskim namotała ;/
Brair Dan byli dzisiaj po prostu fantastyczni ! Powinni częściej mieć wspólne misje ;d
Oczywiście Chuck z goodbye friends..... Dan..... hahahaha nie mogę z tego xD
Ciekawa jestem jak rozwiną wątek z Benem i S, jestem wierną fanką D&S ale to też by nie było głupio jakby była z Benem. Już w sumie przez tak długi czas S nie była z D że się przyzwyczaiłam ;/
i Damien <3333 matko uwielbiam go ! zawsze go uwielbiałam ! <3 ale o kujoństwo (jest takie słowo?!) to bym go w życiu nie podejrzewała ;p
Wydaje mi się że w następnym odcinku Ben uderzy Damiana. Widać to ledwo ledwo w najnowszym promo.
Myślę że to D stoi za tymi plotkami o Benie i Serenie, to w końcu on ich widział, parę razy....
Pewnie powiedział Lily... zły Damian.
Myślę że też się kocha w S, a na pewno kochał..
Zawiodłam się jak cholera. Ben nauczycielem? Przewidziałam to KILKA odcinków temu. Naprawdę miałam nadzieję, że wymyślą coś oryginalniejszego, jakieś podrzucenie narkotyków czy coś. A tu takie te... Żadnego zaskoczenia.
Promo jeszcze nie widziałam (zaraz obejrzę!), ale już z dzisiejszego odcinka (a właściwie z promo dzisiejszego odcinka) można wnioskować, że Damien był zakochany w S., Damien napędził plotki. W sumie, to myślałam, że to Damien powiedział "górze". Cóż, paskudna Lily.
Ach, B. jakoś lepiej wyglądała! Dair jest prześwietne. Wydaje mi się, że zaczynają się lubić. : >
Tak patrzę na Juliet i dochodzę do wniosku: cholera, zmiana stroju i człowiek zupełnie inaczej wygląda! Źle było jej w swetrze i tej fryzurze. Chyba zacznę nosić częściej spódnice... ^^
Teksty Blair. <3 Jej wersja romansu Bena i Sereny mnie powaliła, a analizowanie związku Dana z S. zabiło. Lubię taką radosną Blair na misji.
Kolacyjka była mega. ;D B. grzebiąca w tyłku indyka. <3 I ZMYWAJĄCA NACZYNIA! No kto by pomyślał, że umie...
Chucka mi strasznie szkoda. Został mu właściwie tylko Nate.
Właśnie też tak pomyślałam. Rufus zrobił się nudny a jak się rozstaną to później będą musieli się jakoś zejść [muszą być razem xD ] i może będzie się coś dziać.
Odcinek naprawdę fajny,podobał mi się;)Wszystko było takie "miłe" i ten tekst Chucka mnie powalił.Tylko szkoda Lili no ale też szkoda Sereny więc nie wiadomo kogo bardziej szkoda...
A Damian no no podobał mi się... I teraz to bym chciała żeby Serena była z Benem,serio.
Ja też bym chciała S z Benem, było by ciekawie....
Jak już jesteśmy przy związkach Sereny nie uważacie że Nate jakoś tak się poddał. Tak prosił o drugą szanse i w ogóle a później nic, nawet jej w szpitalu nie odwiedził ;/
No w sumie.Ale Serena z Natem nie widzi mi się za bardzo no w sumie chciałabym i też bym nie chciała.Teraz widzę S tylko z Benem;p fajną byli by parą.Ale Nate taki samotny,kogo dla niego to niewiem nikt do niego nie pasuje,ktoś nowy no i Dan z kim?A Damien bardzo mi się podobał oby więcej go było w Plotkarze;)
Szkoda że musimy tyle czekać...
Serena i Damien?Według mnie nie;)
Ja myślę,że on się w niej podkochiwał a teraz chyba już mu przeszło?Niewiem,ale bym nie chciała żeby S była z Damianem.Według mnie to dla Sereny tylko Dan albo Ben.
Użytkownik
nie no S ma być z Danem ;p ale z Benem też by było spoko Damiana uwielbiam ale nie pasuje do S moim zdaniem, on mi wgl do nikogo nie pasuje ;p