Użytkownik
Po tym odcinku też uważam, że najlepszym partnerem dla S będzie Ben Mam tylko nadzieję, że niedłu zacznie się coś dziać między B i C, bo się nudnawo robi, a Chuck mnie wkurza...
uuu było by ciekawie, ale wydaje mi się ze Chuck nie widzi w Danie zagrożenia...
Ale by było ciekawe zakończenie plotkary, Blair z Danem, Serena Ban.
Blair i Dan?Hmmm:) Ale niby dlaczego Chuck nie widział by w Danie zagrożenia?Według mnie mógłby bo C&B sie nadal kochają i może ta dziewczyna od Bassa będzie niby "dziewczyną" a Dan albo Blair się w sobie zakochają na serio.No niewiem różnie może być.A że jeszcze 2 sezonu?No nie za dużo?
Chociaż chciałabym zobaczyć maleńki romansik D&B A co.
Tak jak się temu przyjrzeć to Dan z Blair mają wiele wspólnego, oboje chcieli iść na Yale, lubią stare filmy, nawet dobrze się dogadują... wcześniej nie zwracałam na to uwagi bo kto by pomyślał Dan z Blair!?
Gdyby Dan był z Manhattanu ;P
Danowi nie... ale Blair owszem, przecież ona przed poznaniem D nawet nie była na Brooklynie. Na pewno D zyskałby w jej oczach gdyby mieszkał na UES
Damien kujonek <333
haha, no a Blair i Dan to byłoby niezłe połączenie
wtedy Chuck byłby zazdrosny .. i potem piękna para B&C na końcu sezonu. klasycznie
ale scena końcowa, kiedy B&D się przekomarzają jest piękna. albo ta, kiedy Serena wchodzi do celi Bena... kocham to
Ale przeciez Chuck chciał z nią byc to ona nie chciała " I have to be Blair Waldorf"
a pod koniec sezonu i tak na pewno bd razem, oni sami sie do siebie przyciagają xd a teraz mały romansik z danem by wywołać zazdrość Chucka nie zaszkodzi ;d
Taaaak Serena & Ben
ale z kim Nate ? ja go lubie ;D