U¿ytkownik
Albo Chuck znowu da sobie spokój z Blair, a ona zrozumie ¿e go kocha.. Szczerze to na jego miejscu ola³abym j± ...
Fakt jest denerwuj±ca..
My¶lê ¿e wszystkie rzeczy któr± wydarz± siê w kolejnych odcinkach bêd± zale¿a³y od tego czy powstanie 5 sezon czy nie.
Je¶li postanowi± zakoñczyæ plotkarê [ co mam nadzieje siê nie stanie] scenarzy¶ci bêd± musieli powoli uk³adaæ ¿ycie ka¿demu tak by by³ sensowny koniec serialu. Je¶li jednak postanowi± kontynuowaæ mog± tak zapl±taæ im ¿ycie ¿e hej...co do tej pory ¶wietnie im wychodzi³o ;P
Widzia³y¶cie zdjêcia z odcinka 10 ?
Juliet siê pakuje a dom Blair zawalony walizkami....zbieg okoliczno¶ci?!
No i Jenny w domu Blair, ciekawe co siê szykuje...
http://www.youknowyouloveme.org/gallery … album=1124
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-11-12 10:13)
To bardziej wygl±da jakby siê wypakowywa³a. ;P
Szpilki od Louboutain?: o
Edit:
TAM TA DAM DAAAAM: KLIK
Wiêc ju¿ wiemy, sk±d ma kasê! ^^
Po obejrzeniu promo podejrzewa³am, ¿e w³a¶nie o tak± podmianê chodzi (LJ mówi co¶, ¿e to nie jest jej pierwszy bal maskowy - w 1. sezonie to ona by³a podobnie ubrana do S.). Je¶li spoilery s± prawdziwe to... Có¿. ;P
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-11-12 23:05)
zapowiada siê ciekawie ; p
spoiler dotycz±cy 10 odcinka
Spoiler:
Chuck (Ed Westwick), Serena (Blake Lively), Blair (Leighton Meester), Dan (Penn Badgley), Jenny (Taylor Momsen) and Eric (Connor Paolo) find themselves faced with a crisis when a member of one of their families is hospitalized. Meanwhile, Nate (Chace Crawford) attempts to help his parents, The Captain (guest star Sam Robards) and Anne (guest star Francie Swift), put their complicated past behind them and reconcile. Katie Cassidy guest stars as Juliet. Jessica Szohr, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star.
czy¿by Lily wyl±dowa³a w szpitalu?
Ciekawe ciekawe. Móg³by to byæ Rufus ale wtedy Chuck i Blair by nie pasowali, no C mo¿e jeszcze by wspieraæ Lily ale wtedy po co B.
Obejrza³am ten film ze spoilerami do Ni.
Dan i Nate s± naiwni my¶l±c ¿e uda im siê zostaæ przyjació³mi po wyborze Sereny.
Co do Przesz³o¶ci Sereny w szkole z internatem, to mo¿e tam wydarzy³o siê co¶ przez co ten brat Juliet siedzi.... Bo resztê chyba wiemy co tam robi³a ;P
Obejrza³am do koñca i stwierdzam ¿e dla w³asnego dobra nie powinnam ogl±daæ tego odcinka, bo jak nic szlak mnie trafi...
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-11-13 14:12)
Po 4x09 ju¿ sama nie wiem. W±tpiê, aby Juliet chcia³a podaæ S. wskazówki, kim mo¿e byæ. BTW to trochê dziwne, ¿e nic nie podejrzewa. Nazwisko nosz± jedno, prawda? Nawet je¶li jest bardzo popularne, to na jej miejscu, by³abym podejrzliwa. Je¶li zrobi³abym co¶ jakiemu¶ Kowalskiemu, to spotykaj±c kolejnych, by³abym ostro¿na. Chyba, ¿e Juliet podaje fa³szywe nazwisko ( w co w±tpiê) albo... S. nie zna³a Bena zbyt dobrze. : >
Mo¿e on by³ jakim¶ starzyst±, i pracowa³ z w tej szkole z internatem.
Serena wtedy by³a jeszcze Z³± Seren± , wiêc mo¿e siê za³o¿y³a ze znajomymi ¿e mu co¶ zrobi± ...
Zupe³nie nie mam pomys³u, ju¿ mi g³upoty do g³owy przychodz± ;P
Obejrza³am ostatni odcinek z napisami wreszcie ;P I zauwa¿y³am pewn± rzecz, fotograf zrobi³ zdjêcie Juliet I Jenny gdy sta³y w tych samych sukienkach. Mo¿e to pomo¿e pó¼niej Serenie udowodniæ swoj± niewinno¶æ, bo raczej bêdzie chcia³ to zrobiæ ;P