O nieeeeeeeeeee eeeeee!Nie może odejść...ja tam ją lubię,wiem że są też ci którzy jej nie lubią ale bez niej to nie będzie to samo.No co?śmiercą Jenny?Zabije się?Wyjedzie już na zawsze i nie będzie nawet odwiedzać rodziny?
Mam nadzieję że to poltka,bo przecież na ograniczyła granie w GG na potrzeby swojego zespołu.To plotka wiem to:)
Ciekawe ciekawe, czasem trochę przeginała ale zaraz usuwać postać.... Nie lubię Jenny ale czy ja wiem czy usuwanie postaci jest dobre.
czytam pudelka od zawsze i wiem, że nie zawsze można mu wierzyć ;p czasami piszą o jakiejś wielkiej sensacji, która potem okazuje się kłamstwem. chociaż to co napisali jest prawdopodobne, to podchodzę do tego dość sceptycznie ;]
Dzień wczorajszy plan Gossip Girl :
http://www.youknowyouloveme.org/gallery … play_media
W przedostatnim odcinku 2 sezonu koleś ze zdjęcia grał ojca Lily. I co ma się pojawić?! Czy on jest po prostu bardzooo podobny.
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-12-01 15:44)
Użytkownik
Jeszcze będzie tak, że Blair skończy z Damienem Żeby nie było nudno
Chuck będzie miał nową dziewczynę, to znaczy ona chyba będzie zarywać do niego. To będzie córka byłego współpracownika Barta...
Użytkownik
Tak przypuszczałam jak przeczytałam, że pojawi się wspólnik Barta z córką... Znowu będzie tak samo, że Chuck pewnie się puści, a Blair poczuje się zraniona, bo przecież powiedział że ją kocha...
Pociesze cię, oni wszyscy w takich chodzą ;P Na próbach znaczy się ... ;]
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-12-03 17:49)
Aaaa... No chyba, ze na próbach. Ostatnio B. uroda nie zachwyca, sukienki jakieś też średnie. Bałam się, że ją w emu wpakują. ;D
I miało być emupodobnych. ;P
Fakt mam nadzieje że look wszystkich wróci do 'normy' bo ostatnie mi się nie podobały ich stroje.
Teraz mam nadzieje akcja się rozkręci, tylko szkoda że przed przerwą świąteczna ;/