Użytkownik
Albo Chuck znowu da sobie spokój z Blair, a ona zrozumie że go kocha.. Szczerze to na jego miejscu olałabym ją ...
Fakt jest denerwująca..
Myślę że wszystkie rzeczy którą wydarzą się w kolejnych odcinkach będą zależały od tego czy powstanie 5 sezon czy nie.
Jeśli postanowią zakończyć plotkarę [ co mam nadzieje się nie stanie] scenarzyści będą musieli powoli układać życie każdemu tak by był sensowny koniec serialu. Jeśli jednak postanowią kontynuować mogą tak zaplątać im życie że hej...co do tej pory świetnie im wychodziło ;P
Widziałyście zdjęcia z odcinka 10 ?
Juliet się pakuje a dom Blair zawalony walizkami....zbieg okoliczności?!
No i Jenny w domu Blair, ciekawe co się szykuje...
http://www.youknowyouloveme.org/gallery … album=1124
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-11-12 10:13)
To bardziej wygląda jakby się wypakowywała. ;P
Szpilki od Louboutain?: o
Edit:
TAM TA DAM DAAAAM: KLIK
Więc już wiemy, skąd ma kasę! ^^
Po obejrzeniu promo podejrzewałam, że właśnie o taką podmianę chodzi (LJ mówi coś, że to nie jest jej pierwszy bal maskowy - w 1. sezonie to ona była podobnie ubrana do S.). Jeśli spoilery są prawdziwe to... Cóż. ;P
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-11-12 23:05)
zapowiada się ciekawie ; p
spoiler dotyczący 10 odcinka
Spoiler:
Chuck (Ed Westwick), Serena (Blake Lively), Blair (Leighton Meester), Dan (Penn Badgley), Jenny (Taylor Momsen) and Eric (Connor Paolo) find themselves faced with a crisis when a member of one of their families is hospitalized. Meanwhile, Nate (Chace Crawford) attempts to help his parents, The Captain (guest star Sam Robards) and Anne (guest star Francie Swift), put their complicated past behind them and reconcile. Katie Cassidy guest stars as Juliet. Jessica Szohr, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star.
czyżby Lily wylądowała w szpitalu?
Ciekawe ciekawe. Mógłby to być Rufus ale wtedy Chuck i Blair by nie pasowali, no C może jeszcze by wspierać Lily ale wtedy po co B.
Obejrzałam ten film ze spoilerami do Ni.
Dan i Nate są naiwni myśląc że uda im się zostać przyjaciółmi po wyborze Sereny.
Co do Przeszłości Sereny w szkole z internatem, to może tam wydarzyło się coś przez co ten brat Juliet siedzi.... Bo resztę chyba wiemy co tam robiła ;P
Obejrzałam do końca i stwierdzam że dla własnego dobra nie powinnam oglądać tego odcinka, bo jak nic szlak mnie trafi...
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-11-13 14:12)
Po 4x09 już sama nie wiem. Wątpię, aby Juliet chciała podać S. wskazówki, kim może być. BTW to trochę dziwne, że nic nie podejrzewa. Nazwisko noszą jedno, prawda? Nawet jeśli jest bardzo popularne, to na jej miejscu, byłabym podejrzliwa. Jeśli zrobiłabym coś jakiemuś Kowalskiemu, to spotykając kolejnych, byłabym ostrożna. Chyba, że Juliet podaje fałszywe nazwisko ( w co wątpię) albo... S. nie znała Bena zbyt dobrze. : >
Może on był jakimś starzystą, i pracował z w tej szkole z internatem.
Serena wtedy była jeszcze Złą Sereną , więc może się założyła ze znajomymi że mu coś zrobią ...
Zupełnie nie mam pomysłu, już mi głupoty do głowy przychodzą ;P
Obejrzałam ostatni odcinek z napisami wreszcie ;P I zauważyłam pewną rzecz, fotograf zrobił zdjęcie Juliet I Jenny gdy stały w tych samych sukienkach. Może to pomoże później Serenie udowodnić swoją niewinność, bo raczej będzie chciał to zrobić ;P