SN pożera mi cały wolny czas, więc dopiero teraz obejrzałam. ; o
Och, czyżby stara Plotkara powróciła? Sezon zapowiada się na bardzo w stylu pierwszego/pierwszego i drugiego! Teksty Blair jak zwykle mnie powalają. Powinien ukazać się zbiór mądrości życiowych B.. Fragment z kawiorem i sumem mistrzowski. : D
Miałam nadzieję, że od S. naprawdę każdy się odwrócił. Trochę się rozczarowałam, ale Nate w sumie dalej ma ją w czterech literach. : > Denerwuje mnie tylko jego nadskakiwanie Juliet. Dziewczyna ewidentnie coś kręci, a on, nawet po sytuacji z kluczami, widząc ją staje na dwóch łapkach i ochoczo merda ogonkiem.
Ta Eva jest brzydka. Tzn. czasem wychodzi nawet, nawet, ale ten kok i czerwona pomadka ją oszpeciły.
Dan to idiota. W wieku dwudziestu lat świadomie, nie pod przymusem wychowywać nie swoje dziecko? Nie rozumiem.
KIM JEST PETE?!
Jakbym ja chciała mieć takie zmartwienia jak oni... Problemy z dostaniem klucza do superelitarnego bractwa lub też która sukienka lepiej podkreśla moje oczy: ta za 5k czy za 6? >_<
Użytkownik
Ni, Pete to był ten chłopak, którego S "zabiła" jak Georgina nakręciła im sex taśmę (to było w pierwszym sezonie), to przez tą całą sytuacje S wyjechała wtedy na rok....
nie powiedziałaym że Dan to idoita, raczej bardzo odpoiwedzialnie się zachował. idiotą jest, ale dlatego że pozwolił się wprowadzić V. ;/
Acha ja się zgadzam.Poco V i D mają mieszkać razem,powinien jej zabronić i już
A Dan no pokochał tego dzieciaka,Milo.Razem spędzali czas i szkoda pewnie mu było go oddać.I według mnie nie jest idiotą;p
Hmm... Ja bym nie trzymała nie mojego dziecka. Altruizm nie zawsze się opłaca. ; p
A.... A widzicie, jakoś już słabo kojarzę pierwszy sezon. No i zawsze mam problemy z imionami. : D