U¿ytkownik
Mo¿e kto¶ ze szko³y z internatem? Albo S. zrobi³a co¶ bliskiej jemu osobie... Ile ludzi tyle teorii...
ogl±da³y¶cie? i jak?
ogólnie odcinek ok...tzn. to nie to co poprzedni, ale ujdzie.
Szkoda mi Dana, przywi±za³ siê do Milo, a wstrêciucha G. mu go zabra³a, szkoda. pokoiku te¿ ;p
podoba mi siê to, ¿e S dosta³a trochê po ty³ku. zobaczy³a jak to jest chocia¿ raz nie graæ pierwszych skrzypiec.
Chuck i Blair...jedna marna scena. B by³a taka mi³a dla niego, a on siê zachowywa³ tak, jakby mu ju¿ w ogóle na B. nie zale¿a³o.
tylko Eva, Eva, Eva...ble.
Zawsze mam jak±¶ spiskow± teorie o ka¿dej postaci a tu o tym bracie Juliet, nic pu¶ciutko ;/
Wnerwia mnie Rufus i Eric, tacy przeciwko Chack'owi ;/ Rufus ju¿ nie pamiêta jak zdradza³ ¿onê z Lily, a co do Erica to nie mam siê co przyczepiæ dali by mu jaki¶ pogr±¿aj±cy go w±tek XD
Szczerze mówi±c przewija³am wszystkie sceny Dan & Vanessa, bo jako¶ ich w±tki mnie nie ciekawi± sam Dan spoko ale z V jako¶ smêc± za bardzo ;/
To ¿e Milo nie bêdzie synem Dana podejrzewa³a od razu, bardzo ograniczy³o by to mo¿liwo¶ci jego postaci tylko siedzia³ by w domu i zajmowa³ siê dzieckiem, po dwóch odcinkach mia³am ju¿ dosyæ tych scen jak trzyma ma³ego na rêkach i mówi do niego.
Juliet strasznie mnie denerwuje, wydaje siê jej ¿e jest sprytniejsza od S i B razem wziêtych a tym pod³±czeniem telefonu do telewizora, po prostu g³upie tylko chcia³a je upokorzyæ ¿adnego wiêkszego celu w tym nie by³o...
A Eva jako¶ mo¿e byæ, podoba mi siê kiedy B jest zazdrosna ;P Ale s³ysza³am ¿e ma odej¶æ pod koniec 4 odcinka.
ta Eva jest takaa..dobra. no wiecie, uratowa³a mu ¿ycie, opiekowa³a siê nim w chorobie, jest taka urocza i szybko wybacza.
nie lubiê jej, bo wiadomo, staje na drodze zwi±zkowi C&B, ale podoba mi siê w niej taka ta jej infantylno¶æ.
np. w 4x01 kiedy liczy te pieni±dze, pyta Chucka co ma spakowaæ, czy powinni siê zaszczepiæ itd, albo w 4x03 bardzo podoba³a mi siê w scenie kiedy prosi Chucka o powtórzenie imion cz³onków jego 'rodziny' tak ¶miesznie je powtarza ;p
gdyby siê przyczepi³a do Nate'a, Dana, pewno bym j± lubi³a. Ale Chuck? tego jej nigdy nie wybaczê xd
U¿ytkownik
Odcinek w sumie ¶redni.. Podoba³o mi siê jak dziewczyny zrobi³y na szaro Juliet, ale nie podoba³y mi siê ma¶lane oczy Chucka kiedy patrzy³ na Evê Jakby ona by³a jakim¶ boskim stworzeniem... Jest za dobra, to jest a¿ sztuczne... No i scena jak Eva chcia³a poznaæ Blair a ta a¿ siê wzdrygnê³a Uwielbiam B
no jako¶ mi Eva nie przypad³a do gustu.. takie niewini±tko udaje..
Nie no Eva mo¿e byæ.Ale nie mo¿e byæ z Chuckiem.O nie:)
Tylko kim by³ ten facet w wiêzieniu???Na pocz±tku jak go zobaczy³am,a oglada³am wczoraj,to pomy¶la³am ze to Carter.Taki mi siê podobny wyda³.Ale nie;D
U¿ytkownik
Ej no mi w³asnie te¿ przys¿³o do g³owy ze to Pete, bo sk±d by inaczej Juliet wiedzia³± o tej sex ta¶mie itp.... ale jak tak teraz a tym my¶lê, przeciez Pete chyba umar³ wtedy;/ Ja ju¿ nie wiem.
mi chodzi po g³owie ¿e mo¿e nie umar³ i mo¿e poszed³ siedzieæ za ilo¶æ narkotyków, która wtedy by³a w tym mieszkaniu, ale z tego co pamiêtam wywozili chyba wtedy zw³oki jak S. to zg³osi³a na pogotowie
U¿ytkownik
Albo jest bratem zmar³ego Pete`a? A Juliet to jego by³a/siostra/przyjació³ka??
mo¿liwe, mo¿e Juliet chcê szanta¿owaæ czym¶, z³ote dzieci UES, ¿eby za ich kasê wyci±gn±æ tajemniczego pana z wiêzienia, a mo¿e sama Georgi macza³a w tym palce, w koñcu ona nagra³a t± ta¶mê
Ja my¶lê ¿e mo¿e on sprzeda³ narkotyki temu co zmar³, i przez Serenê wpad³ bo tego znalaz³a policja itd.
U¿ytkownik
oni nas zawsze musz± z takimi niepewno¶ciami zostawiæ ;/ aleee jestem ciekawa. To musi byæ kto¶ powi±zany z Petem, no bo skad by Julliet o tym wiedzia³a ?!
No niewiem...Mo¿e Pete tak w³a¶ciwie nie umar³??A bo ja wiem.Mo¿e faktycznie kto¶ od Peta.Zobaczymy.Ale ja siê nie mogê doczekaæ i tak:D