Użytkownik
Może ktoś ze szkoły z internatem? Albo S. zrobiła coś bliskiej jemu osobie... Ile ludzi tyle teorii...
oglądałyście? i jak?
ogólnie odcinek ok...tzn. to nie to co poprzedni, ale ujdzie.
Szkoda mi Dana, przywiązał się do Milo, a wstręciucha G. mu go zabrała, szkoda. pokoiku też ;p
podoba mi się to, że S dostała trochę po tyłku. zobaczyła jak to jest chociaż raz nie grać pierwszych skrzypiec.
Chuck i Blair...jedna marna scena. B była taka miła dla niego, a on się zachowywał tak, jakby mu już w ogóle na B. nie zależało.
tylko Eva, Eva, Eva...ble.
Zawsze mam jakąś spiskową teorie o każdej postaci a tu o tym bracie Juliet, nic puściutko ;/
Wnerwia mnie Rufus i Eric, tacy przeciwko Chack'owi ;/ Rufus już nie pamięta jak zdradzał żonę z Lily, a co do Erica to nie mam się co przyczepić dali by mu jakiś pogrążający go wątek XD
Szczerze mówiąc przewijałam wszystkie sceny Dan & Vanessa, bo jakoś ich wątki mnie nie ciekawią sam Dan spoko ale z V jakoś smęcą za bardzo ;/
To że Milo nie będzie synem Dana podejrzewała od razu, bardzo ograniczyło by to możliwości jego postaci tylko siedział by w domu i zajmował się dzieckiem, po dwóch odcinkach miałam już dosyć tych scen jak trzyma małego na rękach i mówi do niego.
Juliet strasznie mnie denerwuje, wydaje się jej że jest sprytniejsza od S i B razem wziętych a tym podłączeniem telefonu do telewizora, po prostu głupie tylko chciała je upokorzyć żadnego większego celu w tym nie było...
A Eva jakoś może być, podoba mi się kiedy B jest zazdrosna ;P Ale słyszałam że ma odejść pod koniec 4 odcinka.
ta Eva jest takaa..dobra. no wiecie, uratowała mu życie, opiekowała się nim w chorobie, jest taka urocza i szybko wybacza.
nie lubię jej, bo wiadomo, staje na drodze związkowi C&B, ale podoba mi się w niej taka ta jej infantylność.
np. w 4x01 kiedy liczy te pieniądze, pyta Chucka co ma spakować, czy powinni się zaszczepić itd, albo w 4x03 bardzo podobała mi się w scenie kiedy prosi Chucka o powtórzenie imion członków jego 'rodziny' tak śmiesznie je powtarza ;p
gdyby się przyczepiła do Nate'a, Dana, pewno bym ją lubiła. Ale Chuck? tego jej nigdy nie wybaczę xd
Użytkownik
Odcinek w sumie średni.. Podobało mi się jak dziewczyny zrobiły na szaro Juliet, ale nie podobały mi się maślane oczy Chucka kiedy patrzył na Evę Jakby ona była jakimś boskim stworzeniem... Jest za dobra, to jest aż sztuczne... No i scena jak Eva chciała poznać Blair a ta aż się wzdrygnęła Uwielbiam B
no jakoś mi Eva nie przypadła do gustu.. takie niewiniątko udaje..
Nie no Eva może być.Ale nie może być z Chuckiem.O nie:)
Tylko kim był ten facet w więzieniu???Na początku jak go zobaczyłam,a ogladałam wczoraj,to pomyślałam ze to Carter.Taki mi się podobny wydał.Ale nie;D
Użytkownik
Ej no mi własnie też przysżło do głowy ze to Pete, bo skąd by inaczej Juliet wiedziałą o tej sex taśmie itp.... ale jak tak teraz a tym myślę, przeciez Pete chyba umarł wtedy;/ Ja już nie wiem.
mi chodzi po głowie że może nie umarł i może poszedł siedzieć za ilość narkotyków, która wtedy była w tym mieszkaniu, ale z tego co pamiętam wywozili chyba wtedy zwłoki jak S. to zgłosiła na pogotowie
Użytkownik
Albo jest bratem zmarłego Pete`a? A Juliet to jego była/siostra/przyjaciółka??
Użytkownik
oni nas zawsze muszą z takimi niepewnościami zostawić ;/ aleee jestem ciekawa. To musi być ktoś powiązany z Petem, no bo skad by Julliet o tym wiedziała ?!
No niewiem...Może Pete tak właściwie nie umarł??A bo ja wiem.Może faktycznie ktoś od Peta.Zobaczymy.Ale ja się nie mogę doczekać i tak:D