Dok³adnie Choæ w motyw ¿yj±cego Peta nie wierze... choæ w to ¿e Chuck prze¶pi siê z Jenny te¿ nie wierzy³am ;P
SN po¿era mi ca³y wolny czas, wiêc dopiero teraz obejrza³am. ; o
Och, czy¿by stara Plotkara powróci³a? Sezon zapowiada siê na bardzo w stylu pierwszego/pierwszego i drugiego! Teksty Blair jak zwykle mnie powalaj±. Powinien ukazaæ siê zbiór m±dro¶ci ¿yciowych B.. Fragment z kawiorem i sumem mistrzowski. : D
Mia³am nadziejê, ¿e od S. naprawdê ka¿dy siê odwróci³. Trochê siê rozczarowa³am, ale Nate w sumie dalej ma j± w czterech literach. : > Denerwuje mnie tylko jego nadskakiwanie Juliet. Dziewczyna ewidentnie co¶ krêci, a on, nawet po sytuacji z kluczami, widz±c j± staje na dwóch ³apkach i ochoczo merda ogonkiem.
Ta Eva jest brzydka. Tzn. czasem wychodzi nawet, nawet, ale ten kok i czerwona pomadka j± oszpeci³y.
Dan to idiota. W wieku dwudziestu lat ¶wiadomie, nie pod przymusem wychowywaæ nie swoje dziecko? Nie rozumiem.
KIM JEST PETE?!
Jakbym ja chcia³a mieæ takie zmartwienia jak oni... Problemy z dostaniem klucza do superelitarnego bractwa lub te¿ która sukienka lepiej podkre¶la moje oczy: ta za 5k czy za 6? >_<
U¿ytkownik
Ni, Pete to by³ ten ch³opak, którego S "zabi³a" jak Georgina nakrêci³a im sex ta¶mê (to by³o w pierwszym sezonie), to przez t± ca³± sytuacje S wyjecha³a wtedy na rok....
nie powiedzia³aym ¿e Dan to idoita, raczej bardzo odpoiwedzialnie siê zachowa³. idiot± jest, ale dlatego ¿e pozwoli³ siê wprowadziæ V. ;/
Acha ja siê zgadzam.Poco V i D maj± mieszkaæ razem,powinien jej zabroniæ i ju¿
A Dan no pokocha³ tego dzieciaka,Milo.Razem spêdzali czas i szkoda pewnie mu by³o go oddaæ.I wed³ug mnie nie jest idiot±;p
Hmm... Ja bym nie trzyma³a nie mojego dziecka. Altruizm nie zawsze siê op³aca. ; p
A.... A widzicie, jako¶ ju¿ s³abo kojarzê pierwszy sezon. No i zawsze mam problemy z imionami. : D