Moim zdaniem by³ to najlepszy jak do tej pory odcinek 4 sezonu.
Damien kujonem....kto by pomy¶la³ xD
Ostanie sceny jak siedz± razem przy stole genialne. Wiêcej takich momentów.
A Tekst Chucka "Goodbye friends ... and....Dan. " Genialne.
Ciekawe co teraz bêdzie siê dzia³o, ogólnie wygl±da³o to na koniec sezonu a nie po³owê..
Nastêpny odcinek dopiero 24 stycznia, jak tak mo¿na ?!
odcinek dobry, ale mnie nie powali³. tradycyjnie na ocenê ca³ego odcinka ma zbyt du¿y wp³yw Chair. Chuck by³ taki osch³y dla B. a nie znoszê takich scen z nimi. ubod³o mnie to, no ;p
co do ca³o¶ci to...DAMIEEEEN!! <33
oraz...DAAAAIR!! <33
co do drugiego to uwielbiam ich relacje, niekoniecznie jako para, ale razem s± po prostu genialni ;D
ca³a prawda wysz³a na jaw z wielk± pomp±. i dobrze tak Lily, fa³szywa intrygantka. lubi³am j± do tej pory, ale czasami przegina z tymi decyzjami 'dla dobra swoich dzieci'. doskona³y przyk³ad z dzisiejszego odcinka, nas³anie policji na S, przetrzymywanie Erica w o¶rodku wbrew jego woli...nazbiera³o siê dziewczynie.
poza tym skrzywdzi³a Chucka i szczerze mówi±c ¿al mi go, my¶la³, ¿e jedyna Lily mu zosta³a a tak nie ma nikogo - to przykre.
i polubi³am Bena, bo okaza³ siê byæ niewinnym i na dodatek zachowa³ zdrowy rozs±dek pogr±¿aj±c S, w przeciwieñstwie do jego ¶wirniêtej siostrzyczki. w ogóle czuæ pomiêdzy B a S tak± chemiê - ta scena w jego celi kiedy oboje maj± prawie ¿e ³zy w oczach - piêkna! bardzo ciekawi mnie ten w±tek, mo¿e bêdzie co¶ na rzeczy? ;> lubiê D&S ale teraz B&S prowadzi ;D
U¿ytkownik
Chuck mnie zaczyna dra¿niæ, szczególnie swoim podej¶ciem do Blair. Damien by³ boski Wygl±da³ na retrospekcjach jak idea³ kujona
Dair mnie rozwali³o W ¿yciu nie widzia³am tak z³o¶liwego duetu Du¿y plus za wyja¶nienie sytuacji No i pomys³ z szukaniem Juliet przez GG by³o genialne.
Je¶li chodzi o Juliet to z laski jest jaka¶ psycholka, na miejscu Sereny pojecha³abym z ni± na policjê .. Wydaje mi siê, ¿e miêdzy Benem a Seren± co¶ bêdzie, wygl±dali na za bardzo zapatrzonych w siebie..
No i od dzi¶ oficjalnie nie lubiê Lili, Rufus jako¶ siê przynajmniej zachowa³ a ona wielka mamu¶ka i same b³êdy pope³nia, krzywdz±c ludzi... Ojj przesta³a mi siê podobaæ ta baba..
U¿ytkownik
Odcinek fajny ale spodziewa³am siê jakiego¶ wiêkszego OMFG ! poprzedni by³ lepszy,a le to w sumie dobrze, ze do¶æ ³agodnie skoñczyli przynajmniej ³atwiej nam bêdzie czekaæ do 24 stycznia ;/
Lili przegina, zawsze mnie denerwow±³a. Zawsze jak dzia³o siê co¶ w okó³ Sereny to prêdzej czy pó¼niej okazywa³o siê, ze to g³ównie Lily ze wszytskim namota³a ;/
Brair Dan byli dzisiaj po prostu fantastyczni ! Powinni czê¶ciej mieæ wspólne misje ;d
Oczywi¶cie Chuck z goodbye friends..... Dan..... hahahaha nie mogê z tego xD
Ciekawa jestem jak rozwin± w±tek z Benem i S, jestem wiern± fank± D&S ale to te¿ by nie by³o g³upio jakby by³a z Benem. Ju¿ w sumie przez tak d³ugi czas S nie by³a z D ¿e siê przyzwyczai³am ;/
i Damien <3333 matko uwielbiam go ! zawsze go uwielbia³am ! <3 ale o kujoñstwo (jest takie s³owo?!) to bym go w ¿yciu nie podejrzewa³a ;p
Wydaje mi siê ¿e w nastêpnym odcinku Ben uderzy Damiana. Widaæ to ledwo ledwo w najnowszym promo.
My¶lê ¿e to D stoi za tymi plotkami o Benie i Serenie, to w koñcu on ich widzia³, parê razy....
Pewnie powiedzia³ Lily... z³y Damian.
My¶lê ¿e te¿ siê kocha w S, a na pewno kocha³..
Zawiod³am siê jak cholera. Ben nauczycielem? Przewidzia³am to KILKA odcinków temu. Naprawdê mia³am nadziejê, ¿e wymy¶l± co¶ oryginalniejszego, jakie¶ podrzucenie narkotyków czy co¶. A tu takie te... ¯adnego zaskoczenia.
Promo jeszcze nie widzia³am (zaraz obejrzê!), ale ju¿ z dzisiejszego odcinka (a w³a¶ciwie z promo dzisiejszego odcinka) mo¿na wnioskowaæ, ¿e Damien by³ zakochany w S., Damien napêdzi³ plotki. W sumie, to my¶la³am, ¿e to Damien powiedzia³ "górze". Có¿, paskudna Lily.
Ach, B. jako¶ lepiej wygl±da³a! Dair jest prze¶wietne. Wydaje mi siê, ¿e zaczynaj± siê lubiæ. : >
Tak patrzê na Juliet i dochodzê do wniosku: cholera, zmiana stroju i cz³owiek zupe³nie inaczej wygl±da! ¬le by³o jej w swetrze i tej fryzurze. Chyba zacznê nosiæ czê¶ciej spódnice... ^^
Teksty Blair. <3 Jej wersja romansu Bena i Sereny mnie powali³a, a analizowanie zwi±zku Dana z S. zabi³o. Lubiê tak± radosn± Blair na misji.
Kolacyjka by³a mega. ;D B. grzebi±ca w ty³ku indyka. <3 I ZMYWAJ¡CA NACZYNIA! No kto by pomy¶la³, ¿e umie...
Chucka mi strasznie szkoda. Zosta³ mu w³a¶ciwie tylko Nate.
bardzo podoba³y mi siê te retrospekcje, Damien by³ genialny jako kujon : D
Eric maj master of dizaster z tym tekstem o szukaniu kolejnej dziewicy do dilowania : D
czy¿by szykowa³ siê kolejny rozwód Lilian?
W³a¶nie te¿ tak pomy¶la³am. Rufus zrobi³ siê nudny a jak siê rozstan± to pó¼niej bêd± musieli siê jako¶ zej¶æ [musz± byæ razem xD ] i mo¿e bêdzie siê co¶ dziaæ.
Odcinek naprawdê fajny,podoba³ mi siê;)Wszystko by³o takie "mi³e" i ten tekst Chucka mnie powali³.Tylko szkoda Lili no ale te¿ szkoda Sereny wiêc nie wiadomo kogo bardziej szkoda...
A Damian no no podoba³ mi siê... I teraz to bym chcia³a ¿eby Serena by³a z Benem,serio.
Ja te¿ bym chcia³a S z Benem, by³o by ciekawie....
Jak ju¿ jeste¶my przy zwi±zkach Sereny nie uwa¿acie ¿e Nate jako¶ tak siê podda³. Tak prosi³ o drug± szanse i w ogóle a pó¼niej nic, nawet jej w szpitalu nie odwiedzi³ ;/
No w sumie.Ale Serena z Natem nie widzi mi siê za bardzo no w sumie chcia³abym i te¿ bym nie chcia³a.Teraz widzê S tylko z Benem;p fajn± byli by par±.Ale Nate taki samotny,kogo dla niego to niewiem nikt do niego nie pasuje,kto¶ nowy no i Dan z kim?A Damien bardzo mi siê podoba³ oby wiêcej go by³o w Plotkarze;)
Szkoda ¿e musimy tyle czekaæ...
Serena i Damien?Wed³ug mnie nie;)
Ja my¶lê,¿e on siê w niej podkochiwa³ a teraz chyba ju¿ mu przesz³o?Niewiem,ale bym nie chcia³a ¿eby S by³a z Damianem.Wed³ug mnie to dla Sereny tylko Dan albo Ben.
U¿ytkownik
nie no S ma byæ z Danem ;p ale z Benem te¿ by by³o spoko Damiana uwielbiam ale nie pasuje do S moim zdaniem, on mi wgl do nikogo nie pasuje ;p