tak ta scena jest Boska !
Użytkownik
To jest jedna z moich ulubonych scen w tym serialu i kocham kiedy Chuck mówi "I'm sorry" i wtula się w Blair
O ja też!Kocham to jak Chuck podchodzi do Blair i mówi "I'm sorry" tak cicho,słodko i żeby mu wybaczyła.To było...urocze i piękne.
I jeszcze ta scena jest smutna w tym momencie jak Chuck mówi "Wiem czego nie chciał mój ojciec.Nie chciał mnie"!To było straszne.I ta scena jest jedną z najlepszych w Plotkarze scen Chcuka(Eda).
całkowicie się zgadzam.
Uwieeeeeeeeeelbiam go <3
Kibicuje mu i Blair.. (jestem na 2 sezonie, wybaczcie:) jeszcze dużo przede mną..)
Ta jego mowa na ślubie jego ojca z matką Sereny. I to jak był zazdrosny o lorda...mmm <3
Chociaż muszę przyznać, że na początku za nim nie przepadałam.
Ja też nie ;P Za Blair zresztą też xd
Wzdychałam sobie na Nate'a a znajoma nie dźga w łokieć że Chuck przystojniejszy i fajniejszy [ona był a na etapie 3 sezonu a ja dopiero zaczynałam ]
Użytkownik
też nie lubiłam Chucka na początku. Od pierwszego odcinka uwielbiałam Dana. Dopiero jakoś w drugim sezonie polubiłam Chucka
Dan mi przeszkadzał ;P Po obejrzeniu pierwszego odcinka stwierdziła że Serena musi być z Natem... Znajoma się ze mnie śmiała że nic z tego nie będzie i że nie mam na co liczyć, domyślacie się pewnie z jaką satysfakcją rozmawiała z nią po 12 i 13 odcinku 3 sezonu XD