tak ta scena jest Boska !
U¿ytkownik
To jest jedna z moich ulubonych scen w tym serialu i kocham kiedy Chuck mówi "I'm sorry" i wtula siê w Blair
O ja te¿!Kocham to jak Chuck podchodzi do Blair i mówi "I'm sorry" tak cicho,s³odko i ¿eby mu wybaczy³a.To by³o...urocze i piêkne.
I jeszcze ta scena jest smutna w tym momencie jak Chuck mówi "Wiem czego nie chcia³ mój ojciec.Nie chcia³ mnie"!To by³o straszne.I ta scena jest jedn± z najlepszych w Plotkarze scen Chcuka(Eda).
ca³kowicie siê zgadzam.
Uwieeeeeeeeeelbiam go <3
Kibicuje mu i Blair.. (jestem na 2 sezonie, wybaczcie:) jeszcze du¿o przede mn±..)
Ta jego mowa na ¶lubie jego ojca z matk± Sereny. I to jak by³ zazdrosny o lorda...mmm <3
Chocia¿ muszê przyznaæ, ¿e na pocz±tku za nim nie przepada³am.
Ja te¿ nie ;P Za Blair zreszt± te¿ xd
Wzdycha³am sobie na Nate'a a znajoma nie d¼ga w ³okieæ ¿e Chuck przystojniejszy i fajniejszy [ona by³ a na etapie 3 sezonu a ja dopiero zaczyna³am ]
U¿ytkownik
te¿ nie lubi³am Chucka na pocz±tku. Od pierwszego odcinka uwielbia³am Dana. Dopiero jako¶ w drugim sezonie polubi³am Chucka
Dan mi przeszkadza³ ;P Po obejrzeniu pierwszego odcinka stwierdzi³a ¿e Serena musi byæ z Natem... Znajoma siê ze mnie ¶mia³a ¿e nic z tego nie bêdzie i ¿e nie mam na co liczyæ, domy¶lacie siê pewnie z jak± satysfakcj± rozmawia³a z ni± po 12 i 13 odcinku 3 sezonu XD