Wróciłam !!! streśćcie mi wszystko co sie od wtorku działo xD
Użytkownik
haha Bella nadrabiaj boże humaniści.... ;p ja bym nie wyrobiła, mam same biol-chemy w naborze. ;p Zobaczymy. Matko niedługo wyniki egzaminów....;//
Acha.Najbardziej boje się matmy.Boże,co to było.A z polskiego był w miarę prostu,ale nam nauczyciele powiedzieli,że jak sprawdzali to byłbardzo "twardy" sposób punktowania.Z anglika jestem spokojna,prosty był.
no właśnie mi polski myślałam, że dobrze poszedł bo faktycznie nie był trudny, ale zwaliłam najważniejszą rzecz - rozprawkę. Nam tłukli od zawsze na polskim, że rozprawka musi zawierać przynajmniej 3 argumenty i tak też napisałam na teście aż tu patrzę, miały być 4. wrrr
Mi testy nawet dobrze poszły mam nadzieje że tak jak myślę ;P
Boże zaraz nie wyrobie z ta ulisseska1989 z filmwebu z jakiej ona planety się urwała!!
Ha,pojecia nie mam.Ale jakos tej ValkyriaQueen jej za bardzo nie pomaga;)
No wiesz ta cała ulisseska czy jak to się tam pisze woli jakieś badziewia oglądać.Już normalnie z nia nie wyrabiam.Głupia za przeproszeniem i tyle.
Nie tylko po nerach,jeszcze po jelitach i kostkach.Aż w koncu z wyczerpania jej kiedyś żyłka pęknie,jak tak dalej będzie się bulwersowała.xD
Wiem.
I takim pięknym tego przykładem jest gossip coś tam a teraz youmakemewanna die.Ja nie mam zamiaru nawet na takie cos odpowiadać.Strata czasu.
klau napisał:
daje po nerach ta laska xd ach czuję się taka 'niespełniona towarzysko' xD
Dlatego siedzimy i narzekamy na tym forum. : (
Z ciekawości przeczytałam, choć nie mam konta na filmweb, i cóż... Wychodzi na to, że jestem niespełniona towarzysko, brakuje mi kasy, ciuchów, powinnam być wampirem [VD], matką -dealerką [Weeds], mieszkać na przedmieściach [Gotowe na wszystko]. Hmh. Aż się boję zacząć oglądać 'Dextera'... : D