Ta szkoła już mnie wykańcza.A upały?Są dobre i fajne,ale umiarkowanie bo można się zapocić tak jak ja dziś w szkole.Zaraz sie czegoś napije i po sprawie.
Właściwie to po co chodzić do tej szkoły,połowa wieje na lekcjach nic juz prawie nie robimy,chociaż z matmy to najwięcej.Jeszcze nam zrobi kartkówke...Boże!
Na dwóch polskich to malowaliśmy i kolorowaliśmy domki do przedstawienia dla dzieci.Jedyny plus to to,ze w mojej szkole dziś wczoraj i jutro będą i były skrócone lekcje po 30 minut.2 gimnazjum piszą próbne testy.
Jeśli Cie to pocieszy, to ja w NASTĘPNYM tygodniu mam 2 sprawdziany. : D
Pepsi by się przydało. Ewentualnie Cola. Na razie zadowalam się sokiem z lodem, a właściwie lodem z sokiem. ^__^
Zazdroszczę wam tego leżenia teraz ;P Ja muszę lecieć na angielski za 10 minut ;/
Jeszcze mnie nauczycielka wkurzyła, kiedyś mówiłam że chce iść do klasy mat-geo a ona na mnie 'Alka ty nie wymyślaj, dla ciebie humanistyczna klasa, ty sobie dziecko nie poradzisz...' Po czym ostatnio stwierdziłam ze idę i mam ją w d.. to ona teraz wszystkim, idźcie do Mat-geo lepiej was naucza sobie bla bla bla...
W Gdańsku większość liceów ma profile mat-fis -geo , Human bio-chem i no zdarzają się taż takie różne klasy ale zazwyczaj są połączone z tymi o wymieniłam, np Humanistyczno-teatralna.
Ja w życiu bym nie poszła do klasy matematycznej.To nie mój dział.Nie mam ścisłego umysłu>No ale cóż.
Wolę przedmioty humanistyczne.Chociaż ze ścisłych mam 4.
Więc idź tam, gdzie Ci się podoba. Mnie z kolei nie pociąga klasa humanistyczna, co nie znaczy, że nie lubię historii i wosu [no, za to nie przepadam za polskim ; d].
no ja ze ścisłych to też na czwóreczkach ;]
ten mój profil to języki i geografia. ale jeśli nie ten to humanistyczno-dziennikarski, to mój drugi wybór na podaniu.
a tak najchętniej to bym już zakończyła edukację ;D nie pójdę do żadnej szkoły ponadgimnazjalnej i będę kopać rowy albo sprzątać ulice, chociaż i do tego mogą być potrzebne jakieś kwalifikacje ;p
Jakiś czas temu chciałam być dziennikarzem ale jeśli chodzi o Polskę to to zawód tak nieopłacany bo przez ostatnie lata wszyscy szli na dziennikarstwo i teraz największy procent bezrobocia to właśnie ludzie po dziennikarstwie..
Mi się bardzo ten zawód podoba ale chyba chce zostać architektem lub prawnikiem ;P
Tzw. chciałabym ;P
Human tez mi łatwiej przychodzi, lubię Historie, polski mniej bo uważam że jest to beznadziejny język pod względem gramatycznym.
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-06-10 20:47)