kurde trochê d³uga ta przerwa,za d³uga!i co ja bêdê ogl±daæ...przynajmniej siê uczyæ bêdê;D
no w sumie sezon bêdzie d³u¿ej:D tak jakby.
U¿ytkownik
Nie lubiê tych przerw, bo przez nie zapominam co by³o wcze¶niej w serialu.... bez sensu
Pocieszmy siê tym [przynajmniej osoby które ogl±daj± ] ¿e Pretty Little Liars bêdzie lecieæ od stycznia;] Mam nadzieje ¿e od pocz±tku, bo pisa³a " W styczniu na...." mo¿e to równocze¶nie oznaczaæ 28 stycznia ;/
U¿ytkownik
Kolejny serial który mia³ pó³ roku przerwy i ja ju¿ nie pamiêtam co i jak..
PS> Zauwa¿y³am, ¿e stara dupa ze mnie a ci±gle seriale dla nastolatek ogl±dam
U¿ytkownik
22 :d
U¿ytkownik
nadira1204 napisał:
22 :d
cieszy mnie mysl ¿e nie tylko ja majac tyle lat jestem podjarana tym serialem, kamien spadl z serca mi
Bardzo brzydko skopiuje tu komentarz kogo¶ z Filmweba ;P
No wiêc wszyscy odradzaj± Chuckowi i Blair powrotu do siebie. Oni jednak nie mog± siê rozstaæ wiêc postanawiaj± byæ razem ale w sekrecie przed ca³ym ¶wiatem. W miêdzy czasie Chuck wyznaje co czuje, co wprawia Blair w konsternacjê. Umawiaj± siê za kulisami na balu maskowym, by porozmawiaæ o przysz³o¶ci ale Juliet (w peruce Sereny) spuszcza kurtynê, by wszyscy mogli zobaczyæ czul±cych siê do siebie C&B. Na sali zapada niezrêczna cisza. Chuck na oczach wszystkich ca³uje Blair. Oczywi¶cie w ¶rodowisku plotkarskim zaczyna siê piek³o i Blair jest przera¿ona. Spotyka siê z Chuckiem i mówi mu, ¿e nie mog± byæ razem, ¿e nie ma dla nich przysz³o¶ci. Mówi mu, ¿e chce byæ niezale¿na a przy nim nigdy nie bêdzie do koñca wolna. I definitywnie siê rozstaj±.
Tyczy siê kolejnego docinka. Je¶li to prawda to bêdê z³a ;/
U¿ytkownik
Nie róbcie sobie jaj, ¿e B. znowu ucieknie od niego... Mog³aby sobie daæ spokój z t± swoja ostro¿no¶ci± i strachem przed plotkami... Zaczyna mnie dra¿niæ
alkamb napisał:
No wiêc wszyscy odradzaj± Chuckowi i Blair powrotu do siebie. Oni jednak nie mog± siê rozstaæ wiêc postanawiaj± byæ razem ale w sekrecie przed ca³ym ¶wiatem. W miêdzy czasie Chuck wyznaje co czuje, co wprawia Blair w konsternacjê. Umawiaj± siê za kulisami na balu maskowym, by porozmawiaæ o przysz³o¶ci ale Juliet (w peruce Sereny) spuszcza kurtynê, by wszyscy mogli zobaczyæ czul±cych siê do siebie C&B. Na sali zapada niezrêczna cisza. Chuck na oczach wszystkich ca³uje Blair. Oczywi¶cie w ¶rodowisku plotkarskim zaczyna siê piek³o i Blair jest przera¿ona. Spotyka siê z Chuckiem i mówi mu, ¿e nie mog± byæ razem, ¿e nie ma dla nich przysz³o¶ci. Mówi mu, ¿e chce byæ niezale¿na a przy nim nigdy nie bêdzie do koñca wolna. I definitywnie siê rozstaj±. /
nie wierzê, ¿e to piszê, ale...g³upia Blair ;p niech oni bêd± razem noooo!
chocia¿...je¿eli bêdzie tak jak piszesz, [a ze zwiastuna to wynika] i Chuck znowu siê 'ods³oni' w swoich uczuciach [uwielbiam go takiego!] too nie bêdzie wojny, tylko to ich mijanie siê z ¿alem w sercu, ¿e nie mog± byæ razem..i jeszcze jakby by³a jaka¶ zazdro¶æ Chucka [móg³by pojawiæ siê Cameron <3] by³oby iidealnie ;D
spodziewali¶my siê raczej, ¿e 4 sezon nie bêdzie ju¿ interesuj±cy jak poprzednie, bo 3 nawet trochê zamula³, ale 4 seria chyba daje radê, nie? mi siê przynajmniej jak na razie podoba ;]
Mi siê bardzo podoba. I nie trawie komentarzy ludzi z Filmwebu którzy zaczynaj± porównywaæ Plotkarê do Mody na sukces. Teraz pamiêtam dlaczego przesta³am tam zagl±daæ, dobrze ¿e to forum za³o¿y³y¶my, a w³a¶ciwie Klau za³o¿y³a ;P