An anonymous Gossip Girl blast starts a very damaging rumor about one of Columbia's new students, Serena. On her path to greatness, Blair decides to take a class with a powerful businesswoman, Martha (guest star Marilyne Barrett), who is guest-lecturing at Columbia, but a mysterious fellow student thwarts her plans to secure the prized position as Martha's assistant.
Promo matko B, naciskaj±ca ten dzwonek, bezcenne XD
Preview Clip
tak w ogóle to jest ten odcinek, który jeszcze we wrze¶niu mia³ w tytule co¶ z rze¿±czk±?
odcinek ciekawy, serio fajny, ale Chuck..jest beznadziejny. My¶la³am, ¿e to bêdzie taki odcinek z pazurkiem, ale to co wykona³ Chuck nie spe³ni³o moich oczekiwañ, ma³o tego - zniesmaczy³o mnie.
Teraz rozumiem co C. mia³ na my¶li, mówi±c 'wszystkie chwyty dozwolone', bo widaæ, ¿e go¶æ nie ma hamulców ;p
jejku ¿eby B. mu jako¶ dokopa³a, ¿eby zosta³ z niczym i kwicza³ b³agaj±c o przebaczenie.
teraz oficjalnie nie lubiê Chucka. do³±cza do Vanessy, Sereny i Jenny. Jedyna Blair, ewentualnie Dan i Nate s¶ normalni, reszta to friki.
U¿ytkownik
Chuck przegi±³... je¶li naprawdê my¶li, ¿e sprowadzaj±c Jenny do miasta dopiecze B. to mo¿e siê okazaæ, ¿e to na nim odbije sie najbardziej. Pamiêtajmy, ¿e B. te¿ ma swoje limity i jak Chuck przegnie to ona go zniszczy jak ka¿dego innego, nawet to, ¿e ona go kocha nic nie zmieni:/ szkoda s³ów...
U¿ytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=aUIWur4WLGQ
Kanadyjskie promo... chyba Chuck po tym co siê stanie wycofa siê z wojny...
A Jenny mówi "You used to be in love"
nadira mimo wszystko to temat o 5 odcinku, wiêc lepiej by by³o nie zamieszczaæ tu spoljerów z 6 ;p
swoj± drog± dosz³am do kolejnego wniosku dotycz±cego C.
przecie¿ to on 'da³' Blair Columbiê, dziêki niemu ona tam studiuje, a teraz robi wszystko by jej t± Columbiê zabraæ. pod³e to.
Szczerze mówi±c my¶la³am ¿e wiêcej siê wydarzy. Musze obejrzeæ odcinek z napisami bo jestem po szkole tak odmó¿d¿ona ¿e nic nie rozumia³a xD A jak Chuck z Blair gadali to ju¿ wogle, akcenty C i szybko¶æ B w po³±czeniu daj± mieszankê wybuchow±, jak ci amerykanie sobie z tym radz± ;p
A Vanessa zamiast krzyczeæ i siê k³óciæ, walczyæ o swoje po prostu siê zrycza³a, by³a zwaliæ na Juliet.... A jak Serena bêdzie teraz wierzyæ Juliet to siê chyba zastrzelê...
w³a¶nie te¿ mi sie tak wydaje xD