SZIT! NIE WIERZÊ! CZY CI DURNI DAN & VANESSA S¡ ZNOWU RAZEM!????
Je¶li D&S przynajmniej siê nie poca³uj± przed po³ow± Plotkary (przed przerw±) albo nie rzuc± jakim¶ cytatem, który bêdzie oznacza³, ¿e bêd± razem to przestajê ogl±daæ Plotkarê!!!!! /////
Kurcze, zez³o¶ci³am siê. Daj± po 1 sezonie bez nich wreszcie sceny D&S i nie mogli wymy¶leæ co¶ innego? I jeszcze fani D&S cieszyli siê po objerzeniu tego odcinka?
Musieli zniszczyæ powrót g³ównej pary Plotkary [bo Chuck & Blair ni± nie s±, oni s± najbardziej lubian± par± i t± która bêdzie razem na 100%, jak Summer & Seth z The OC]? Ju¿ sobie u¶wiadomili, ¿e chc± byæ razem, a ta g³upia Serena mówi co¶ takiego Nate'owi, niby nic, ale co Dan mia³ pomy¶leæ? I zaraz od razu do Vanessy. NIECH TEN TROLL ZNIKNIE WRESZCIE Z PLOTKARY, BO NIE MOGÊ SIÊ PATRZEÆ NA NI¡ I ZGADZAM SIÊ Z TYM "DIEAN", DO LOGOPEDY J¡ TRZEBA WYS£AÆ, ZAMIAST MA£EGO MILO JAK ZACZNIE MÓWIÆ.
Wspó³czujê moim znajomym, bo jutro nie dam im ¿yæ.
Ja sobie odcinek ¶ci±gnê³am, szczerze mówi±c nawet nie wiem z jakiej strony, wziê³am pierwsza lepsza jaka mi na Googlach wyskoczy³a.
Co do Vanessy zgadzam siê w 100% najgorsza postaæ moim zdaniem. Osobi¶cie nie przepadam te¿ za Jenny ale jej postaæ przynajmniej co¶ wnosi a Vanessa tylko ci±gle kombinuje jak tu wle¼æ w ¿ycie Dana.
U¿ytkownik
Ale jakby oni wszyscy siê pogodzili w 4 odcinku to znowu ogl±daliby¶my sielankê z NY wolê jak co¶ siê dzieje i mam nadziejê, ¿e S bêdzie walczyæ o Dana A wojna Chucka z Blair zacznie siê w 5 odcinku i on bodaj¿e sprowadzi Jenny z powrotem, ¿eby dowaliæ Blair,,,
nie Jenny chyba bedzie na chwile. Ale to co B zrobila z Eva i wogole bylo naprawdeee hamskie. i wróci³ dawny Chuck Bass.
A z promo odcinka 5 wynika iz Chuck pojdzie na Columbie zeby dowalic B ;p
Widzia³y¶cie najnowsze odcinki z planu? Jenny przebra³a siê za Serenê na balu maskowym, w sensie mia³a jej sukienkê maskê. Ciekawe co co chodzi ...
A to nie b³o podobnej sytuacji w 1. sezonie?
Wolê ju¿ Dana z Seren± ni¿ z Vaness±. >_<
Gdzie¶ czyta³am, ¿e Jenny ma siê pojawiæ w 6. odcinki, a wróciæ na sta³e dopiero w po³owie sezonu. ;-)
Yay! WOJNA! Uwielbiam ich intrygi. : D
U¿ytkownik
Nate bêdzie musia³ wybraæ z 3 takich samych dziewczyn... super:/ zaczynaj± za bardzo kombinowaæ...