Mam wrażenie, że ostatnio strasznie dużo fanek Marsów wszędzie. Przesłuchałam najnowszą płytę i w sumie okej, ale w niektórych przypadkach wygląda mi to na fanatyzm. : d
Chciałabym kiedyś zobaczyć na żywo KoL i Muse. Na Queen, Led Zeppelin, The Doors szans nie mam. Za późno się urodziłam. ;<
Caleb ma taką zajebistą chrypkę. <3
Chyba przez Was zabiorę się za CAŁĄ najnowszą płytę. Jak nacieszę ucho "II" Zeppelinów. ;p
Ostatnio edytowany przez Ni (2011-01-01 22:06)
Caleb jest...niesamowity,genialny.Ja tam słucham wszystkiego,prawie.Ale kocham The Fray,Kings of Leon,The Black Eyed Pears,Muse tak sobie.No niewiem co jeszcze?
No styl Bw pierwszych sezonach był był po prostu:D a teraz to przestał być...
Co do marsów to płytę przesłuchałam, podoba mi się.. Ale strasznie zniechęca mnei moja koleżanka, które jest zakochana w wokaliście,.. CHyba Jared ma na imie? Nawet nie wiem. Wkurza mnie jej obsesja. Jej opisy na gadu gadu, np KOCHAM heavy metal!!!!!!!! Albo klata Jareda to jest to! Kiedyś słuchałam Dżemu, podeszła do mnie i zapytała czego słucham.. odpowiedziałam jej, że - dżemu.. jakoś kilka piosenek mi się spodobało..A ona zaczęła mówić, no wiesz..mnie tam cos takiego wgl nie kręci, ja to ostrego rocka słucham nie to co ty. Nie idę na taką komerchę.. I jak wgl można się Dżem nazywać? Żal mi ich. Ja jestem ostra! Wiesz o co mi chodzi. Wkurza mnie to..bo ona strasznie udaje! Ona taka nie jest..a nagle widze ją w czernej kurtce z ćwiekami, marmurowych rurkach i kozakach jak z burdelu. To do niej nie pasuje, bo ma w szkole status typowego kapusia. To przez nią miałam sprawę na policji... i przez nią naszą klase musiał przesłuchiwać prokukurator.. Do tego strasznie płaczliwa.. Pytanie.. Czy marsi grają heavy metal?
Ni widzę że jesteś fanką AC/DC tez lubię ich muzykę, zaraził mnie tata ;P Zawsze jak jeździmy samochodem słuchamy z głośnikami na maksa ;P
A co do stylu Blair, Mam w klasie dziewczynę, fankę plotkary, która ubiera się bardzo podobnie do Blair, może nie tak kolorowo i fikuśnie ale bardzo podobnie..
Ostatnio edytowany przez alkamb (2011-01-01 22:34)
Od kiedy 30STM to heavy metal?; o
O tym mówiłam, ostatnio WSZĘDZIE widzę fanki. ; d
Każdy żyje jak chce.
Szczęśliwie nigdy nie miałam sprawy na policji. ^^
Szaliczki Czaka. <3 Kocham ich mundurki szkolne, takie to mogłabym nosić!
Fanką? Hmm.. Nie wiem, czy nie za dużo powiedziane. Porównując się do fanek Dżareda szans nie mam. : D Ale lubię ich muzykę.
Ostatnio edytowany przez Ni (2011-01-01 22:37)
AC/DC też lubię. O rany ja też kiedyś słuchałam Dżemu,podobało mi się kilka piosenke.No co kogoś obchodzi jakiej muzyki lub co lubimy?No dobra może ale żeby od razu krytykować?!Sami nie lepsi,też spotkałam się z taką sytuacją...
Aaaa też jestem fanką Jareda,<3 ale nie aż na maksa.
Ostatnio edytowany przez plistek43 (2011-01-01 22:39)
Użytkownik
Ja lubie Marsów ale bez szału w sumie. Chociaż ostatnio ciągle słuchałam The fantasie
Widać że oddaje się roli, przytył 30 kilogramów do filmu Rozdział 27.
Podobało mi się jak grał w "Pan życia i śmierci" Swoją drogą to jeden z moich ulubionych filmów ;P
Zawsze jak oglądam Plotkare chce mi się krzyczeć..............
wujek CHucka zorganizowal jakies przyjęcie, a teraz wszystko jest na Blair.....a członek zarządu widział CHucka jak ćpa z w gabinecie i zabawia się z laskami.. ehhhhhhhhhhh
wracając do muzyki to u mnie jeszcze niezła jazda jest na Kamila Bednarka
Użytkownik
haha btw. Ni : "Jestem kobietą. To jest czekolada. Której części nie rozumiesz?" piękne xD
podobno na torwarze fangirlsy odwaliły niezłe siano na widok Jareczka szkoda mi go.
ja w sumie marsów słucham już jakieś 5 lat i na początku nie wiedziałam jak oni w ogóle wyglądają, później sam Jared mi przypadł bardzo do gustu ale to raczej była zwykła nastoletnia faza, owszem byłam fangirlsem ale jakieś pół roku : D marsi to alternatywa koło heavy metalu to oni chyba nawet nie leżeli : D
nie lubię Bednarka, o : P
Byłam na max'sa fanką High school musical..
Nie śmiać się XD Miała fioła pisałam opowiadania i prowadziłam bloga ;p
Od tamtego czasu nienawidzę Vanessy Hudgens , boże jak ja jej nie lubię ;P
Za to lubię Ashley Tisdale i podoba mi się jak gra w Hellcats.
Swoją drogą ogląda to ktoś?