Szczęśliwego!
Właśnie pozwoliłam sobie na lekką rozpustę i dodatkowe kalorie. AC/DC+cappucino+drarry=jestem w siódmym niebie ^_^
Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu petard. Jeszcze jak są ładne, np. w Londynie, Berlinie, Warszawie, no takie przez miasta pokazy organizowane, to okej, ale po co wywalać kasę w 20 słabiutkich?: o Inna sprawa, że jak przeczytałam o zwierzętach umierających, to aż mi niedobrze na dźwięk petard.
V. jest wkurzająca
Wiem co czujesz.
Mnie najbardziej denerwuje gdy ludzie zaczynają szpanować, jacy to oni są fajni, ile to oni mają znajomych itp. Nóż mi się w kieszeni otwiera...
A mnie wkurza to, że gdy wrócę do szkoły w poniedziałek to będe musiała wysłuchiwać o tych wszystkich kacykach moich znajomych ze szkoły. Tylko wtedy "jesteś fajny" i jesteś w elicie #1. Ja naszczęście nie muszę W zeszłym roku miałam sprawę na policji, więc mnie to omija...hmhmh. Z tymi elitami u nas to podobnie jak w Plotkarze hehee;d
Dlatego wolę sobie poczytać. ; d
Najlepsze jest wypiliśmy pięć litrów na trzech, a potem jeszcze po sześciopaku piwa, po czym zapiliśmy wszystko winem itd. ; p
A z kacem też znane i nielubiane. Nie lubię pierwszych dni szkoły po Nowym Roku. ; d
albo po wakacjach!
Z racji, że mieszkam na wsi ,,nie ma tu imprez. Większość pije z rodzicami xD
ehh ro było piękne, jak CHuck chciał skoczyć z dachu a Blair go powstrzymała.. i jak przytulił się do niej i powiedział przepraszam. ;3
właśnie 14 odc oglądam a raczej kończe.
A jakiś czas po odebraniu prawa jazdy nie chce się podwozić innych?
Jak ja kocham to uczucie, gdy znajduję dostęp do tekstu teoretycznie niedostępnego. Mrrrau.
Chair w II sezonie to było coś!
Ale podejrzewam, że działa tak samo.
Ach, uwielbiam głos Caleba z Kings of Leon. <3 Jakbym miała tworzyć top, to z pewnością na pierwszym miejscu by się nie znalazł, ale umieściłabym go wysoko.
Oh she's only seventeen
Whine whine whine, weep over everything
<3
Czuję, że mi się fajny, przełomowy rok zapowiada. : o
szukam na allegro ubrań w stylu Blair.. nic ciekawego nie ma;//////
Jeśli chodiz o mój gust muczyny to..ja chyba wszystkieog słucham! Gdy chce "poszaleć xd" włanczam - Rihanne, Lady Gage, Bryśke, Christe Aguilere.. ale tak żeby posłuchać to Linkin Park, Green Day, Coma, Happysad....hmm
W pierwszych sezonach styl B. był cudny. <3
Szmizjerki, spódniczki, kolorowe rajstopy, opaski, ach, ach. <3
Gaga jest w miarę zjadana jeszcze, ale z takich weselszych to niektóre Queenu <3 (no te weselsze melodią - another one bites the dust, i want to break free, kind of magic z solowej i was born to love you, foolin' around etc.), niektóre z tych wszystkich indie i alternatywnego rocka, np. somebody told me. Teraz na chwilę włączyłam radio i trafiłam na koncert AC/DC - zjeść spokojnie nie mogę. ; d
A ostatnio, jak słyszę w Na Na Na MCR, to od razu humor i się poprawia.
A HappySad... Kiedyś mi się podobał, teraz przestałam słuchać. Wydaje mi się, że zaczynają stylizować się na zespół grający megaalternatywną i niszową muzykę z superinteligentnymi tekstami podchodzącymi pod poezję. No i muszę przyznać, że jak widzę, kto ich słucha, to też na minus im wychodzi. ; d (nie kieruję tego do Ciebie, tylko tak.. ogólnie. : D znam parę takich i mam wyrobioną o nich opinię )
Ostatnio edytowany przez Ni (2011-01-01 21:25)
uwielbiam Caleba <3 kocham Cal'a śpiewającego closer
mniam This is war Marsów jest na szczycie listy rockowa setka z eski rock : D teraz mi znowu żal, że mnie ominął torwar
mam w szafie kila ciuchów w stylu B. nosiłam się nawet w liceum w opaskach ale później gg się zrobiło popularne i było pełno dziewczyny ubranych jak B w szkole