SZIT! NIE WIERZĘ! CZY CI DURNI DAN & VANESSA SĄ ZNOWU RAZEM!????
Jeśli D&S przynajmniej się nie pocałują przed połową Plotkary (przed przerwą) albo nie rzucą jakimś cytatem, który będzie oznaczał, że będą razem to przestaję oglądać Plotkarę!!!!! /////
Kurcze, zezłościłam się. Dają po 1 sezonie bez nich wreszcie sceny D&S i nie mogli wymyśleć coś innego? I jeszcze fani D&S cieszyli się po objerzeniu tego odcinka?
Musieli zniszczyć powrót głównej pary Plotkary [bo Chuck & Blair nią nie są, oni są najbardziej lubianą parą i tą która będzie razem na 100%, jak Summer & Seth z The OC]? Już sobie uświadomili, że chcą być razem, a ta głupia Serena mówi coś takiego Nate'owi, niby nic, ale co Dan miał pomyśleć? I zaraz od razu do Vanessy. NIECH TEN TROLL ZNIKNIE WRESZCIE Z PLOTKARY, BO NIE MOGĘ SIĘ PATRZEĆ NA NIĄ I ZGADZAM SIĘ Z TYM "DIEAN", DO LOGOPEDY JĄ TRZEBA WYSŁAĆ, ZAMIAST MAŁEGO MILO JAK ZACZNIE MÓWIĆ.
Współczuję moim znajomym, bo jutro nie dam im żyć.
Ja sobie odcinek ściągnęłam, szczerze mówiąc nawet nie wiem z jakiej strony, wzięłam pierwsza lepsza jaka mi na Googlach wyskoczyła.
Co do Vanessy zgadzam się w 100% najgorsza postać moim zdaniem. Osobiście nie przepadam też za Jenny ale jej postać przynajmniej coś wnosi a Vanessa tylko ciągle kombinuje jak tu wleźć w życie Dana.
Użytkownik
Ale jakby oni wszyscy się pogodzili w 4 odcinku to znowu oglądalibyśmy sielankę z NY wolę jak coś się dzieje i mam nadzieję, że S będzie walczyć o Dana A wojna Chucka z Blair zacznie się w 5 odcinku i on bodajże sprowadzi Jenny z powrotem, żeby dowalić Blair,,,
nie Jenny chyba bedzie na chwile. Ale to co B zrobila z Eva i wogole bylo naprawdeee hamskie. i wrócił dawny Chuck Bass.
A z promo odcinka 5 wynika iz Chuck pojdzie na Columbie zeby dowalic B ;p
Widziałyście najnowsze odcinki z planu? Jenny przebrała się za Serenę na balu maskowym, w sensie miała jej sukienkę maskę. Ciekawe co co chodzi ...
A to nie bło podobnej sytuacji w 1. sezonie?
Wolę już Dana z Sereną niż z Vanessą. >_<
Gdzieś czytałam, że Jenny ma się pojawić w 6. odcinki, a wrócić na stałe dopiero w połowie sezonu. ;-)
Yay! WOJNA! Uwielbiam ich intrygi. : D
Użytkownik
Nate będzie musiał wybrać z 3 takich samych dziewczyn... super:/ zaczynają za bardzo kombinować...