Użytkownik
haha. mi na szczęście na głowę nie kapie xd
dziewczyny uznacie mnie za zacofaną, ale jak się dodaje avatory bo nie moge sie polapac z tymi kodami czy co to tam jest..
tylko się proszę nie śmieć ze mnie ;d
Użytkownik
no i mi jakiś kod do wpisania wyskakuje kurcze..
Użytkownik
czekajcie.. popróbuję jeszcze.. nie nie mam tego czegoś na F xd. przykro mi
Bleeeh. A tam jest nudno, bo nikogo nie znam, i muszę się trudzić pół godziny nad jednym zdaniem, żeby błędu nie zrobić. XD
A wiecie, że prócz Zmierzchowych par (taaak, wiem XD) najwięcej fanów mają Blair & Chuck.
XD nie mam pojęcia.
Jakiś miesiąc temu oglądałyśmy gdzieś o 3 rano Księżyc w Nowiu i dostałyśmy takiej głupawki. Jak Edzio rzucił Bellą o ścianę, to od teraz zawsze na nią mówię Belka.
nie mam pojęcia!Mi się Pattinson nie podoba ani trochę.Dziewczyny,oczywiście nie wszystkie,szaleją na jego punkcie,jakby niewiadomo jak ładny był.On nie ma tego czegoś co ma Ed;)
Użytkownik
Robcio.. porażka.. Ktoś go kiedyś porównał do Eda.. doobra bez komentarzy xd.
a jeśli chodzi o całą sagę zmierzchu, to mam wszystkie książki, bo jak byłam mała i głupia to nie miałam na co stówy wydać.. Przeczytałam 3 częsci, 4 gdzieś tak z zakłądką w połowie lezy na półce od pół roku.. Ekranizacja nawet ma małym stopniu nie odzwierciedla książki xd
Bo Pattison gra jak... Nie będę przeklinać. Zresztą ta Kristi/en czy jak jej tam też jest strasznie sztywna.
A jak nieraz czytam na forum ogólnotematycznym w dziale Zmierzch jak ludzie mówią, że Rob świetnie wczuł się w rolę to płakać mi się chce ze śmiechu.