Musze zobaczyć ten film...
Widzę że nie udzielałam się co do wychowawcy XD moja to babka od Biologi, nic nie umie zorganizować ... dramat jakiś mówię wam, choć jest nawet miła to czasem ciężko się z nią dogadać..
Widzieliście jak film web opustoszał bez nas... choć może to tez wina że nie ma nowych odcinków ;p
Teraz jakieś dziewczyny [raczej xd] gadają sobie jaki ten serial jest głupi... tak jak ta co już kiedyś się z nią kłóciliśmy XD
Aż wlazłam z ciekawości. Chodzi Ci o ten temat - http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2 … lu,1398691 ?
No daj spokój, w takim razie seriale o wampirach są głupie, bo wampiry nie istnieją, seriale o mordercach [np. Dexter - muszę obejrzeć!] propagują brutalność, cała fantastyka jest dla idiotów. Szkoda słów ;-) Ha! Odnalazłam komentarz tej Czesi. Mrau.
Taaa wiecie,Czesia jest...głupia.Delikatnie pisząc.Ona lubi Barwy Szczęścia i Klan.Dlatego ma nick Czesia jak ta z Klanu,albo w najgorzym przypadku ma tak na imię;)Może w tych serialach znajdzie choć odrobinę szczęścia.Zgrzyyyyyt...!
Taa, ja tam nie widzę przyjemności z oglądania czegoś typu M jak miłość, czy Barwy szczęścia. Ogólnie z TVP2 to lubiłam sobie pooglądać Tancerzy, chyba wracają jesienią i raczej będę dalej śledzić. A no i jeszcze House'a, ale to już częściej na FOX.
Też oglądałam brzydulę,ale teraz jak dali tą majkę to aż,wymiotować się chce.I magda m była też świetna.Oglądałam też tancerzy.
A z rozrywek to taniec z gwiazdami,xd you can dance i mam talent,nowa edycja;)I cieszę sie ze wygrał Kuba!Imię takie jak ma mój brat.Phi(Idiota)