Co lubicie robić w wolnym czasie.Teraz wakacje i wolne 2 miesiące.Jak ja się cieszę!Albo czy któraś z was chodzi na jakieś dodatkowe zajęcia?
Ja lubię rysować,chodziłam na plastykę,ale już przestałam i gram na gitarze,jeszcze mam dodatkowy angielski.A wy?
Ja mam cały tydzień zawalony. Fakultety z matmy, gitara, angielski(2 razy w tygodniu), kosz, korki z matmy.
Ale czy to moje hobby .... hmmm ... raczej nie rozwijam sie w tym kierunku w którym bym chciała.
Ja też;)Znaczy bardzo lubię seriale,filmy,książki i muzykę.Kocham muzykę!Mogłabym mieć włączoną i mam cały czas.Uwielbiam rock,a mój ulubiony i najukochańszy zespół to Simple Plan.Kocham ich!
Ja też kocham muzyke ... nie moge sie zdobyć nigdy na to żeby ja wyłączyć... to dla mnie bolesne I kocham śpiewać ... Ale w sumie nie wiem co inny myślą o moim głosie.
Użytkownik
Taniec, przede wszystkim. Nie potrafiłam bym juz bez niego żyć. POza tym oczywiście filmy, książki, muzyka. Od paru lat grywam też w kosza, ale dopiero od niedawna zaczęłam się tym bardziej jarać
Raczej jestem uzależniona od telewizji XD
Mój tydzień wygląda następująco:
Poniedziałek: Zajęcia z Gitary
Wtorek: Angielski
Środa: Dzień Ali wtedy mam na wszystko wylane bo to tak zwany mój wolny dzień xD
Czwartek:Angielski
Piątek: Jak mów moja znajoma " Piątek weekendu początek" XD Ale i tak zawsze jest coś do robienia.
Ogólnie staram się znaleźć chwile na robienie biżuterii z masy termoutwardzalnej, choć ja wole mówić z modeliny
Ja również standardowo: muzyka, seriale, filmy, książki [choć ostatnio częściej fanfiki ;'d]. Chciałabym na gitarze grać, ale nie mam cierpliwości do takich rzeczy. :-p
ja tak samo w sumie ;] książki bardzo lubię, głównie fantastykę, ale nie tylko. oprócz tego lubię czytać różne książki o miastach, krajach i zabytkach na świecie ;]
przez kilka lat byłam harcerką i bardzo to lubiłam, ale zaczęło mi to za bardzo kolidować z nauką i zrezygnowałam.
Ja też byłam w Harcerstwie. Ale po jakimś czasie do drużyny przyłączyły się same dzieci takie małe i zamiast fajnych gier, biwaków itp musieliśmy się nimi zajmować ;/
hahha xD ja nie jestem az tak śmiała ... nawet po xD
pech w miłości .... dużo nas łączy xD
Użytkownik
haha ta do mnie to też pasuje ;p