Wszystko to strasznie duże XDDD przepraszam ;P
No trzeba coś pokazać XD
Robiłam to dawno
Miałam jeszcze kilka ale niestety nie mogę ich znaleźć
A jeszcze retusz zrobiony z nudów, chciałam się pobawić Photoshopem i wyszło to co widać ;P
Jeszcze jeden retusz, wygląda trochę sztucznie ale jest ;P
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-06-05 11:55)
Także robiłam retusze Blake ale je usunęłam .. .teraz próbuje robićtapety, ale jakoś średnio mi wychodzi xD
Oto pierwsza:
A to druga:
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowany przez bella92 (2010-06-13 12:23)
Avatarów i bannerów mam masę, wrzucę je później, a tu jedyny duży banner jaki kiedykolwiek zrobiłam:
Dobra, jutro powrzucam bannery i avatary, ale ostrzegam duużo ich jest.
A i btw. tu jest dużo moich grafik, ale imageshack jest ebznadziejny, bo żeby zobaczyć wyraźnie trzeba wejść oddzielnie w każdy obrazek.
http://profile.imageshack.us/user/Werooniczka?n=y
Ostatnio edytowany przez nancy (2010-06-13 20:07)
no w sumie masz rację xD Ale to miało być takie Chuckowe ... "Till death do us part" (
Haha, ale wiesz to wcale nie tak trudno zrobić, wystarczy znaleźć photoshopa z crackiem i w sumie - hulaj dusza.
Ale ja serio pamiętam jak szukałam zdesperowana PS. xD
Za leniwa jestem. Może w czasie wakacji, jak obejrzę już wszystkie filmy/seriale, które chcę obejrzeć, przeczytam wszystkie książki/fanfiki, które chcę przeczytać, obejrzę te filmy/seriale, o których jeszcze nie wiem, że chce je obejrzeć, przeczytam te książki/fiki, o których jeszcze nie wiem, że chcę je przeczytać. Jak zawieje okrutną nudą, to może się zmobilizuję.