#121 2011-01-08 14:26

alkamb

U¿ytkownik

1539331
Punktów :   

Re: Pretty little liars....

Takie ciep³e kluchy z siebie robi.
Producenci mówili ¿e ju¿ na 100 przyzna i pogodzi siê ze swoj± orientacj±.
Ponoæ ma siê pojawiæ nowa dziewczyna której E bêdzie siê podobaæ ;/

A wspominali te¿ ¿e bêdzie wiêcej akcji trójk±tu Arii Noel' i Erzy..

I ¿e wyda siê kto jest A ale zaczn± teraz dochodziæ kto zabi³ Alison..

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#122 2011-01-12 23:22

Ni

U¿ytkownik

Punktów :   

Co Ni s±dzi o odcinku:
Toby! Co¶ majstrowa³ przy bransolecie. G³upia Emily, a powtarza³am, id¼ do niego! Gdyby bohaterowie seriali/filmów siê mnie s³uchali, to mieliby ³atwiejsze ¿ycie. Jenna jest obrzydliwa.
Maya mnie denerwuje, matka Emily mnie denerwuje, Emily mnie denerwuje. Ojciec jest okej.
Jenna ma raczej dobry s³uch, wiêc kolejna osoba zna dirty little secret Arii. W sumie nie zdziwi³o mnie zachowanie Noela. Ch³opak by³ rozgoryczony, chcia³ dowaliæ Fitzowi. By³o to bardzo nie w porz±dku, ale próbujê go zrozumieæ. Za to przy tek¶cie Arii (maybe I can fix it) spad³y mi kapcie. Ze ¶miechu. Superwoman normalnie.
Spencer mia³a fajne buty na pocz±tku odcinka, w scenie w domu Hanny. No i jak zwykle - Alex coraz bardziej mi siê podoba, Alexa ze Spens chc± sk³óciæ. ¦wietne podsumowanie dzia³alno¶ci A. dokonane przez Spencer - ten tekst o homarach (czy innych skorupiakach). Wygl±da na to, ¿e zadanie Hanny bêdzie w podobnym stylu - kogo¶ wydaæ/sk³óciæ. Jak widzieli¶my, nie tylko k³amstwo ma krótkie nogi - oszustwo równie¿. Za to teraz wiemy jedno - A. jest licealist±, pewnie znajomym H.
Wracaj±c jeszcze do Lucasa, scenarzy¶ci najpierw nam go podk³adaj±, potem niemal¿e wybielaj±... Do¶æ dziwne. Có¿, teraz mo¿na obstawiaæ, ¿e wiêkszo¶æ ze szkód niepodpisanych nie by³a sprawk± A... Mieszaj± ju¿ strasznie. Nic, tylko czekaæ na zakoñczenie w stylu tego z Morderstwa w Orient Express .

Czy tylko ja uwa¿am, ¿e Lucas jest o wiele przystojniejszy od Seana?

Podobaj± mi siê retrospekcje, podoba mi siê Alison. Wygl±da na to, ¿e dziewczyny bêd± sobie po kolei przypominaæ ró¿ne wa¿ne momenty. Czy¿by w taki sposób mia³y doj¶æ do tego, kim jest A.?

Co spowodowa³o, ¿e Ni zbiera³a szczêkê z pod³ogi:
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 … iars_.html

PROMO 1
PROMO 2
sneak peek 1
sneak peek 2

Ian jest morderc±, Ian jest morderc±. Na pewno, o. ; d

B&J <3

Jestem kobiet±. To jest czekolada. Której czê¶ci nie rozumiesz?

#123 2011-01-29 00:40

klau

Administrator

9781512

serce mi siê ³amie jak patrzê na Ariê i Ezrê.

#124 2011-08-26 16:59

klau

Administrator

9781512

bosz jak Emily mnie ostatnio wkurza

Stopka forum

RSS