Ja oglądam 7 sezon Housa i podoba mi się..;P
Ni ja też tęsknie do wiosny o wakacjach nie wspominając. U was też spadło dużooooo śniegu?
A była taka chwila że już zmieniałam kurtkę z bardzo zimowej na mniej zimową...
Przeliczyłam się ;/
Tak już ładnie wszystko stopniało, zdążyłam już nawet doświadczyć błota, ponieważ mieszkam na "rozwijającym" się osiedlu "drogi" nie są w za dobrym stanie, tym bardziej te boczne jak moja.. ;/
siema siema ... nie mam czasu tu zaglądać Ale oświadczam wszem i wobec iż o was nie zapomniałam i na GG dalej znajduje 1h w tygodniu
Ale mnie tu dawno nie było...hm:) U mnie też spadł śnieg,jakis tydzień temu i znów go mam.Chociaż nie aż tak dużo.No ale ile można, mam dość!Chcem lato i wakacje...
A co do GG to jestem w maire na bierzco tylko jeszcze najnowszy odcinek,16.
GRATULACJE!!
Jak to wygląda? Gdyż ponieważ jestem w 1 liceum mnie mam pojęcia ;P
Był trudno ?
Ostatnio edytowany przez alkamb (2011-02-25 17:06)
z ręką na sercu mówię, że ja tą sesję przebimbałam, na pierwsze terminy uczylam się mało i w rezultacie zdałam tylko jeden egzamin, przy poprawkach była spina (nie zdasz 2= możesz się zbierać z uczelni), ale dzięki bogu jakaś panna ukradła test z anatomii i wszyscy zdali poprawkę : D chociaż nam zmienili pytania. mam nawet jedną 4 z wprowadzenia do psychologii. ogólnie sesja to taka matura co pół roku. ja jestem akurat na ujocie, ogólnie na każdej uczelni jest inaczej
ja sie staram uczyc o matury !!! masakra jakas !
ha zdałam oczywiście i dostałam sie na AGH xD ale nie wiem czy dobry kierunek wybrałam ;p
No rektwyacja forum xD nic tu sie nei dzieje jak widze ;p
Pracuje przez w wakacje w wolnych chwilach oglądam seriale i śpiewam sobie jak mi wyjdzie xD
moge się pochwalić ;p
http://ising.pl/nagranie/1588g2pnm1l,Pa … ie_pomylil
OMG !
Nie uwierzysz jaka była moja mina gdy zobaczyłam napis "Wczoraj"
Weszłam tu przez przypadek przed chwilką, bo nacisnęłam zły link na pasku. Ale zaglądam tu co jakiś czas!
Ja siedzę w domu, pojutrze jadę do cioci do Warszawy. A tak tao seriale, czasem plaża, jakieś wypady ze znajomymi.