#1 2011-01-03 16:10

LimMM

U¿ytkownik

10656937
Punktów :   

Nasze sugestie

Nie zauwa¿y³am nigdzie takiego tematu, ale mo¿e która¶ z was ma jakie¶ przemy¶lenia, w³a¶nie sugestie dotycz±ce 4 sezonu co mo¿e byæ dalej, jakie losy mog± spotkaæ bohaterów?...

Widzê ¿e po 11 odcinku wiêkszo¶æ chcia³aby aby puki co Serena by³a z Benem mimo i¿ zosta³ mi jeszcze do obejrzenia ten odcinek ( a za pewne po nim mogê mieæ mieszane uczucia i równie¿ staæ siê fank± S&B) tak sobie pomy¶la³am, przecie¿ Ben to ten sam Ben, który chcia³ zemsty, odgryz³ siê na ojcu Nate, chcia³ usuniêcia S z Columbi ca³y czas "struga³" Juliet  i chod¼ tak bardzo jej nienawidzê my¶lê ¿e du¿a wina le¿y po stronie Ben. Czekaj±c na 4x12 my¶lê, ¿e sprawy mog³yby siê obróciæ na jego korzy¶æ, Serena pomyli uczucie/wspomnienie z lito¶ci± i poczuciem winy, bêdzie chcia³a go wyci±gn±æ on bêdzie taki niewinny i wra¿liwy, wiecznie kochaj±cy nasz± panienkê Von der Woodsen  co ich do siebie zbli¿y, Dan odejdzie na boczne tory, jak zwykle jako¶ to prze³knie bo jest oddanym przyjacielem bêdzie chcia³ byæ przy niej mimo wszystko, a Serenie oczywi¶cie obejdzie bez bólu, Ben bêdzie móg³ chcieæ siê odbiæ (pamiêtajmy ¿e wiêzienie zmienia ludzi... i go zmieni³o to nie ten sam Ben co z internatu) mo¿e przecie¿ udawaæ o ile pamiêtam to zamo¿ny nie jest, a Serena= luksus, drogie gad¿ety, gale ciuchy itd. co mo¿e mu odpowiadaæ. Czyli móg³by byæ taki nieuczciwy i wykorzystaæ S, w miêdzy czasie kiedy Blair bêdzie trudno bo wci±¿ kocha Ch, mo¿e zakolegowaæ siê z Danem co bêdzie komicznie wygl±da³o przecie¿ to dwa ró¿ne ¶wiaty,ale obje zaczn± je poznawaæ.Serenie mo¿e zacz±æ to przeszkadzaæ wiêc pok³óci siê z Blair, która jej wytknie, ¿e jest inaczej, mo¿e te¿ siê pok³óciæ z Danem, np o Bair, i to, ¿e nie powiedzia³ jej ¿e wyje¿d¿a gdzie¶ tam na stypendium sta¿, co kolwiek wtedy i Dan zrobi jej awanturê pierwszy raz powie jej jaka jest i jak siê czu³, mo¿e nawet zaznaczyæ, ¿e ca³y czas j± kocha³, zdruzgotana S jak zwykle po czasie zauwa¿y jak jest naprawdê i co dooko³a siê dzieje, po namy¶le, pojedzie na peron i bêdzie próbowa³a zatrzymaæ poci±g D, który odjedzie lecz bez niego bo np co¶ nie za³atwi³ mo¿e stan±æ za ni± i zapytaæ:  - Serena? What are you doing?

Hahahaha no wiem mas³o ma¶lane, mo¿e trochê przesadzam,ale puki co powymy¶laæ mo¿na, w mojej g³owie jest pe³no takich kombinacji co mo¿e byæ dalej:D

Ostatnio edytowany przez LimMM (2011-01-03 16:16)

#2 2011-01-03 22:12

Ni

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Nasze sugestie

Szczerze mówi±c, to wydaje mi siê, ¿e Blair szybciej zaakceptuje Dana, o. Sereny nie lubiê, w zasadzie mi bez ró¿nicy.
BTW czekam na Dair. Ju¿ widzê to wywo³ywanie zazdro¶ci Chucka. ^_^

B&J <3

Jestem kobiet±. To jest czekolada. Której czê¶ci nie rozumiesz?

#3 2011-01-03 22:35

alkamb

U¿ytkownik

1539331
Punktów :   

Chcia³abym jakiego¶ dramatu w plotkarze, wiecie znów akcje razem ale tak na prawdê razem.. i ¿eby by³a ca³a 'operacja' czyli ¿e siê spotykaj±, umawiaj± plan [Tylko bez Dana bo jak do tej pory wszystko psu³ ;p ]

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#4 2011-01-03 22:41

blackangel_3o3

U¿ytkownik

7581719

ja bym tylko chcia³a ¿eby powróci³ klimat pierwszego i drugiego sezonu

S± piosenki, które porywaj± do tañca,
Piosenki, przy których mamy ochotê ¶piewaæ...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenosz± nas do momentu,
gdy pierwszy raz je s³yszeli¶my i jeszcze raz ³ami± nam serce.

#5 2011-01-03 22:46

plistek43

U¿ytkownik

21281858

Ja tak samo.No i ¿eby by³a ta iskra ¿eby mo¿na poczuæ Plotkarê bo jako¶ dawno jej nie widzia³am:) No i chcia³abym ¿eby Serena by³a z Benem i ¿eby by³o wiêcej wspólnych wyj¶æ i gierek.

Believe that dreams come true, because they do.

#6 2011-01-09 16:31

theBitchisBack

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Równie¿ chcia³abym aby powróci³y klimaty wcze¶niejszych sezonów, têsknie za Jenny która niemal¿e co chwile wymy¶la³a bardzo fajne intrygi ; )

#7 2011-04-24 15:50

annulla

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

S. na wie¶æ o tym,¿e Dan zbli¿y³ siê do Blair poczuje siê zdradzona. Zrozumie,¿e zawsze kocha³a Dana i mog³a na niego liczyæ. Postanowi razem z C. ich rozdzieliæ. Ich intryga siê uda,ale gdy Dan dowie siê o udziale Sereny postanowi zerwaæ z ni± wszelkie kontakty i wyjechaæ na stypedium do Londynu. W drodze na lotnisko potr±ca go samochód. W ciê¿kim stanie trafia do szpitala. Zrozpaczona S. bêdzie obwiniaæ siê i czuwaæ przy jego ³ó¿ku. Przyjaciele nie bêd± potrafili jej pomóc. B. na wie¶æ o wypadku Dana wraca z W³och gdzie by³a z C. By³e przyció³ki k³óc± siê i wzajemnie obwiniaj±. B. mówi S. , ¿e siê na niej zem¶ci je¶li Dan siê nie obudzi.
( Wiem wysz³o to strasznie melodramatycznie,ale dzisiaj mi siê trochê nudzi³o i wymy¶li³am t± historyjkê)

Stopka forum

RSS