Hej Jestem Jagoda, mam 15lat, jestem uczennicą 3klasy gimnazjum..
Myślę, że do waszego poziomu jeszcze mi daleko. Na początku tych świąt bardzo mi się nudziło, weszłam na Playtube i włączyłam sobie Plotkarę ) Tak mnie wciąnęło, że z 3 dni obejrzałam całą pierwszą serię. (gdyby nie święta, porządki byłabym już pewnie dalej:D) Obecnie kończę drugi odcinek z drugiego sezonu. (ta, jestem na momencie, w którym Blair użądza przyjęcie dla tego lorda i poznaje księżną ).
Początkowo żaden z chłopaków z plotkary mi się nie podobał. CHuck wydawał mi się draniem xD a Nate w tych długich włoskach takiiiii... mamini synek xD
Ale teraz mam dylemat, który z nich jest lepszy. Dzięki Chuckowi w serialu napraaaawdę dużo się dzieje, a Nate.. chyba nie za bardzo. Ale jest taaaaki przystoooojny <3 Chyba kocham obu O.o
Witamy na pokładzie! ;d
Ha. Ja swoją przygodę z Plotkarą zaczynałam również w okolicach świąt, ale 2009. ;d
Na początku zawróciłam uwagę na Nejta (taki słodki chłopczyk), potem był już tylko Chuck. xD
Witamy Witamy ;P
Zauważyłam ze chyba nikt nie opowiedział do tej pory w jakich okolicznościach zaczął przygodę z plotkarą, no może było wspomniane ale nie szczegółowo ;P
Widzę że okres świąteczny jest szczególnym okresem oglądania plotkary, ja tez zaczęłam jakoś tak na święta ;P
W każdym razie, miło poznać ;]
A zapomniałabym o pytaniu które standardowo zadaje nowym użytkownikom xD
Jak nas znalazłaś? ;P
Użytkownik
witamy
ja chyba zaczęłam oglądać plotkarę z ferie, w 2009 roku. Albo też w święta w 2008.