• Index
  •  » Sezon IV
  •  » Podsumowanie I po³owy czwartego sezonu

#1 2010-12-29 00:34

klau

Administrator

9781512

Podsumowanie I po³owy czwartego sezonu

Jako i¿ rok 2010 dobiega koñca, emocje po 11 odcinku opad³y, a my jeste¶my ju¿ na pó³metku warto podyskutowaæ o tym co by³o i jak to wygl±da³o.
i co mieli¶my? Pary¿, ksiêcia, seks na fortepianie, prostytutkê niczym ksiê¿niczka, wojnê, brak LJ, Dana jako ojca, wieczne problemy Sereny, m¶ciw± Juliet, kolejny romansik S., trochê jak¿e burzliwej przesz³o¶ci, tragiczny trójk±t, dwulicow± Lily.

Szczerze mówi±c dla mnie plotkara powoli traci swoj± iskrê, pierwsze dwa sezony by³e genialne, a od 3 poziom spada (chocia¿ fina³owy odcinek by³ bardzo dobry); jedyne co by³o dobre to chyba te retrospekcje w 11 odcinku i nowa dobra para SerenaxBen (Berena mi dziwnie brzmi). te ubrania Blair nie s± ju¿ takie fajne, Jenny mi brakuje, muzyka te¿ ju¿ nie jest taka plotkarowa. Powiem tyle, ¿e liczê na to, ¿e druga po³owa bêdzie lepsza, chocia¿ czujê, ¿e ograniczy siê jedynie do próby wyci±gniêcia Bena z wiêzienia i odebrania Lily udzia³ów w BI + rozterki Rily i Dereny

#2 2010-12-29 12:38

plistek43

U¿ytkownik

21281858

Re: Podsumowanie I po³owy czwartego sezonu

Nom ja tak samo.Plotkara ju¿ traci troche no niewiem jak dalej pójdzie.Chcia³a bym ¿eby Serena by³a z Benem i ¿eby by³o wiêcej Jenny.A Blair zbrzyd³a ju¿ te jej stroje nie s± takie same i muzyka,masz racjê ju¿ nie ma tej iskry,pa³era w GG.

Believe that dreams come true, because they do.

#3 2010-12-29 16:18

Ni

U¿ytkownik

Punktów :   

Haha! Czyli nie mam zwidów. Jak patrzê na stroje B. z 1. i 2. sezonu to OMG. Teraz w sumie te¿ OMG, ale niestety ju¿ nie z zachwytu.
W tej chwili nie wyobra¿am sobie dalszych sezonów GG. Scenarzystom naprawdê pomys³ów zaczyna brakowaæ. Pojawiaj± siê nowe w±tki, ale sprawiaj± wra¿enie niedoci±gniêtych (no nie mogê od¿a³owaæ sprawy z Juliet, do tego porzucony w±tek Dana-ojca...).
Liczy³am na wiêcej. Czwarty sezon zapowiada³ siê nie¼le, a wysz³o, jak wysz³o.

B&J <3

Jestem kobiet±. To jest czekolada. Której czê¶ci nie rozumiesz?

#4 2010-12-29 23:28

alkamb

U¿ytkownik

1539331
Punktów :   

Dla mnie wielkim PLUSEM sezonu brak Jenny [ sama przeciwko ¶wiatu jak zawsze ;P ]  Od pocz±tku drugiego sezonu zaczê³a mnie tak denerwowaæ ¿e szkoda s³ów...

Z wszystkich odcinków moim zdanie najnudniejszy by³ odcinek 9 pamiêtam ¿e obejrza³am go po angielsku w dniu premiery  [wtorek] i pó¿niej ju¿ mi siê nie chcia³o ogl±daæ go z  napisami.
Najlepszy natomiast 11, ciekawy i my¶lê ¿e mo¿e dalej bêdzie lepiej z kondycj± serialu. 

Denerwowa³o mnie ¿e wszystkie w±tki by³y takie niedoci±gniête, np Lily p³aci³a Juliet, ale pó¼niej siê wszystko wyda³o i nie by³o rozwi±zania tej sytuacji.  Serena i Colin kr±¿yli wokó³ siebie i kr±¿yli a jak mogli byæ razem to on wyjecha³.... Co dalej, Nate taki zakochany w S ale jako¶ da³ se spokój jak D znów lata³ za S...dalej dziecko Dana.
Mogli siê scenarzy¶ci przy³o¿yæ bardziej.     

Wiem jedno nie chce by Plotkara siê skoñczy³a...

A no w³a¶nie, czy tylko ja mam wra¿enie ¿e w ca³ym sezonie nie odczuwa³o siê obecno¶ci tytu³owej bohaterki...?!

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#5 2010-12-30 01:14

Ni

U¿ytkownik

Punktów :   

Mi najbardziej brak Plotkary rzuca³ siê w oczy w sezonie III. Teraz jest trochê lepiej, ale i tak pod tym (i nie tylko tym) wzglêdem I i II sezon wymiataj±.

B&J <3

Jestem kobiet±. To jest czekolada. Której czê¶ci nie rozumiesz?

#6 2010-12-30 11:44

plistek43

U¿ytkownik

21281858

A no 1 i 2 sezon najlepsze.W 3 i teraz w po³owie 4 tej Plotkary "nie widaæ" a¿ tak.A szkoda.

Ja te¿ nie chcê ¿eby Plotkara siê skoñczy³a bo to fajny serial jest:) Ale jak tak dalej pójdzie i zabraknie ju¿ ca³kiem pomys³ow?Kto wie...Oby druga po³owa 4 sezonu by³a lepsza,mam tak± nadziejê.

Believe that dreams come true, because they do.

#7 2010-12-30 13:48

alkamb

U¿ytkownik

1539331
Punktów :   

My¶lê ¿e tak ³atwo nie zrezygnuj±  z plotkary... Widz± wyniki ogl±dalno¶ci powinno im to daæ do my¶lenia ¿e trzeba ruszyæ cztery litery i braæ siê do roboty ;P

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#8 2010-12-31 09:53

Minia2208

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Cze¶c, kiedy bêdzie nastêpny odcinek Plotkary sezonu 4 czyli 12 odcinek???? Czekam z utêsknieniem!!!!!!!!!!!!

#9 2010-12-31 09:59

Minia2208

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Mo¿e kto¶ wie gdzie Go mo¿na ogl±dno±c

#10 2010-12-31 11:11

blackangel_3o3

U¿ytkownik

7581719

tak, 24 stycznia bêdzie nowy odcinek

S± piosenki, które porywaj± do tañca,
Piosenki, przy których mamy ochotê ¶piewaæ...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenosz± nas do momentu,
gdy pierwszy raz je s³yszeli¶my i jeszcze raz ³ami± nam serce.

• Index
  •  » Sezon IV
  •  » Podsumowanie I po³owy czwartego sezonu

Stopka forum

RSS