Witam szanownych Państwa, zwą mnie Olsen
Właściwie to Aleksandra mam na imię, trochę ponad 20 lat, wymiarów nie podam, bo w forum się nie zmieszczą. Studiuję, starzeję się, a w przerwach naukowych namiętnie pochłaniam kolejne odcinki Gossip Girl. W sumie udało mi się dotrzeć do czwartego sezonu.
Nałogowo oglądam jeszcze inne seriale, sporo w sumie, choć nie wszystkie polecane
Pijam hektolitry kawy, mam bezpośredni transfer energii z kosmosu, robiłam zdjęcia, słucham różnej muzyki, a w przerwach od życia śpię po trzy godziny. I tyle mi wystarcza. Nie potrafię żyć bez moich psów, bez książek Sapkowskiego i współbraci studentów, szczególnie z mojej grupy. I chyba tyle jak na początek :]
Kłaniam się w pas
Olsen
Właśnie ala!Fajne twarze;) Trzy nowe osoby o ile się nie mylę.Jak wy nas znalazłyście?Same dziewuchy,xD
Też mi miło;)Ja jestem Karolina i mam 16 lat jak coś.
A wyobrażasz sobie chłopaków tutaj na forum? Oni w inny sposób zachwycają się aktorkami A jak coś to który z nich się przyzna do oglądania Plotkary? Już widzę moich kumpli jak wymieniają się uwagami na temat sukienki Blake w ostatnim odcinku
A tak przynajmniej możemy sobie swobodnie powzdychać jak seksowny jest Chuck Bass, gdy mówi: "I'm Chuck Bass". Nogi miękną!
haha Hej, jestem Iza mam 18 lat ... za miesiąc bez 1 dnia
Skąd jesteś?
Cześć.
Jestem Ni i czuję się, jakbym była na spotkaniu AA. ^^
Dlaczego? Taki bi- albo homoseksualny zachwycający się Chuckiem tudzież Nate'em byłby w porządku. ;P
Jakie seriale? Ja lubić seriale, nawet specjalny dział jest, opanowany głównie przez takie produkcje! ; d