Ha, a jednak jeszcze jest jaka¶ "nadzieja":
tvfanatic.com napisał:
Every so often, the rumor pops up that Dan and Blair are going to have some kind of romance on Gossip Girl. Is this true? We highly doubt it, but speculation continues to linger.
Regarding this topic, E! Online reports today that Dair does have a story coming up but it has to do with (helping) Serena, and beyond that, what lies ahead is anyone's guess.
Nie wiem, czy chcia³abym zobaczyæ romans Dair, a wspólne ratowanie ty³ka Serenie? W sumie, to tego chyba jeszcze nie by³o. ;p
U mnie jest czteroletnia z hiszpañskim, ale dupa straszna. Nie do¶æ, ¿e cztery lata, to jest to klasa ogólna (ju¿ ja to widzê, jak bym siê zmotywowa³a do przygotowywania siê prawie samemu do matury, nie mówi±c o chodzeniu na korki...). A jakbym nie nauczy³a siê hiszpañskiego w ci±gu tego jednego roku, to nic, tylko siê powiesiæ...
Ale jêzyk mrrr.
Nie chcia³abym ich razem, ogólnie ogl±dam sobie stare odcinki i Dan bardzooo mnie denerwuje.
Bardzo chcia³abym N i S razem, ale to ju¿ wiecie xD
Nie chcia³abym ju¿ S i D razem bo mnie tak denerwuj± , nawet jak bêd± ju¿ razem to i tam bêd± mieli jakie¶ problemy znaj±c ich, jak nie Rufus i Lily to jaka¶ inna babka lub facet ;/
http://4.bp.blogspot.com/_hTi22dAESp0/T … 738450.jpg
jaakie to piêkne <3
podoba mi siê : D
tytu³y i daty emisji : )
4.9 "The Witches of Bushwick" (2010-11-15)
4.10 "Gaslit" (2010-11-29)
4.11 "The Townie" (2010-12-06)
przerwa jeszcze nie wiemy jak d³uga
4.12 "The Kids Are Not Alright" TBA
4.13 "Damien Darko" TBA ye ye ye! : D
Mrrrrrrrrr... Ale z przerw± przegiêli. Zak³adam, ¿e pewnie bêdzie ona dotyczy³a wszystkich seriali... ¦WINIE!
W takim razie, co oni puszczaj± w ci±gu tych dwóch miesiêcy?!
A to nie wprowadzali wtedy owego serialu przypadkiem?
Wygl±da na to, ¿e zostan± mi tylko Gotowe na wszystko. Chyba, ¿e ABC te¿ robi przerwê. >_<
Aa... No i pi±ty sezon Dextera + Trawka. Choæ to drugie... Nie jestem pewna. ; d
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-11-06 22:08)
A na bie¿±co Dexa ogl±dasz? Je¶li tak, to nawet i Dex Ci nie zostanie. xD
Ja spokojnie czekam na ca³y 5 sezon, bo ogl±daj±c co tydzieñ jeden odcinek, zwariowa³abym.
klik
zdjêcia z 9 odc. Plotkary. ^^
widaæ, ¿e chair siê dalej razem trzyma...