kurwa, Ni, płaczę tu przez ciebie xd z mózgu głowy Paris nic nie wypłynęło
ja skończyłam krwawe walentynki, matko co za szajs, po kadrach i efektach widać, że mieli bardzo niski budżet na ten film. ogólnie nawet Jensen tego nie uratował. błagam o jakiś dobry horror
Zakończenie było wprost hilarious. Facet od strzały walczył lepiej niż zawodowy bokser. Wyglądało mi to na jakiś zlot superbohaterów. Kopią w wosku, ale nic, żadnych ran, poparzeń. Symboliczne dwa zadrapania na policzku. I ta mina twardziela, nie uronili ani łzy. : D I jeszcze na koniec 'chodź, mamy wreszcie chwilę wolnego, popatrzymy sobie jak się pali'.
Widzę, że twórcy zostawili sobie furtkę na kontynuację. To dopiero byłby horror!
Najlepsze momenty? Zbliżenia na Jareda i buty Carly(?). Swoją drogą, to nie wiem, po co kobiety kupują pomadki. Jak widać wystarczy odrobina superglue i zyskujesz ponętne, czerwone usta. >_>
Film aż się prosi o jakąś nagrodę. Czegoś tak głupiego jeszcze nie widziałam... No, poza wystąpieniami niektórych polityków. : D
Hmm... W podobnym stylu jak Dom woskowych ciał? Muszę obejrzeć! xD
BTW przydałaby mi się wizyta w takim domu, przed wakacjami. Wydepilowałabym sobie nogi na cały miesiąc...
Aaaa... Tak sobie teraz rozmyślam, że chciałabym obejrzeć dobry film z Jaredem. Nawet komedię romantyczną. I żeby dotrwał do końca we w miarę nienaruszonym stanie. Taki badziewny scenariusz (i nikt mi nie wmówi, że tu zawiniła tylko gra aktorów! Fakt, Paris była straszna, ale przy takim scenariuszu nawet najlepszy aktor byłby wyśmiany) ogranicza jego możliwości. A rola Sama? W pewnym sensie też...
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-10-31 23:09)
jaki miesiąc Ni!? depilacja woskiem jeszcze taka powinna starczyć na jakieś 7 tygodni XD
jakbym miała wybrać lepszy film to dla mnie dom woskowych ciał jest dużo lepszy od krwawych walentynek (btw świetna z tego komedia xD) i piątku trzynastego. chociaż ostatnio też oglądałam głupawy horror wmurowani czy coś w ten deseń z Mischą Barton, też się pośmiałam na tym filmie
Mówisz? Hmm... to może i przy okazji i pachy bym sobie załatwiła... Okolic bikini wole nie ryzykować, gość wyglądał na brutalnego.
To można nakręcić jeszcze gorszy horror?: o
Jak już o tych lepszych, to nie wiem, czy nie oglądałaś przypadkiem Siedem (a pewnie oglądałaś..). W sumie nie horror, ale trzyma w napięciu. No i końcówka... : )
Dużo Jareda w Piątku... i Jensena w Krwawych...? Czy też giną po piętnastu minutach?: /
w obu filmach są obaj do końca : D mniej więcej od początku
wkurza mnie to, że w nowych horrorach pełno flaków, krwi i seksu, najgorsze jest to, że wielu ludziom to się podoba
oglądałam siedem genialny film, jeden z ulubionych i jedyny obok requiem dla snu oceniony przeze mnie na 10 : D
aaaa wiem jaki jeszcze horror oglądałam martwa cisza też poryte w pewien sposób
Oszukać przeznaczenie i scena w solarium <3
uaaa, to może obejrzę! ja chcę jakiś dobry film z nimi, noo. Albo z Mishą, o. BTW ma on podobno rosyjskie korzenie. : D
A Skazani na Shawshank nie?: > Też niezły. Albo Zielona mila... Wstyd się przyznać, ale od dawna zabieram się za Lśnienie. Jednak najpierw chciałabym dorwać książkę. : P Ale zawsze jakoś czasu brak. No i upatrzyłam sobie Twin Peaks, w sensie, by obejrzeć.
O, Blair Witch Project i Inni też widziałaś?
Mało horrorów w sumie oglądam, więc się nie znam. : <
Ja widziałam Inni,Skazani na Shawshan,Zieloną Mile,Sierociniec.Z tego co mówicie:)
Co do Lśnienia to czytam książkę,film mam na kompie widziałam dwa razy.Ale nie mogę powiedzieć co lepsze,film czy książka...Bo jeszcze całej nie przeczytałam.No ale Lśnienie mi się bardzo podobało,chyba jeden z najlepszych horrorów moim zdaniem.No ale ja uwielbiam S.Kinga:D
Siedem i Requiem...też oglądałam.To to są normalnie arcydzieła
Ostatnio edytowany przez plistek43 (2010-11-01 12:53)
kurde nie mogę jakoś za wami nadążyć ostatnio .. za dużo na głowie mam ;p rzuciłam mi sie w oczy depilacja woskiem tylko ;p
A nie, nie tylko! Zeszło na filmy z Jaredem i Jensenem. ; d
Klau oglądała Krwawe walentynki, a ja zachwycałam się Domem woskowych ciał;. ; p
Sierociniec też oglądałam.
Muszę dorwać tę książkę, noo.
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-11-01 19:30)
sierociniec się mi podobał
widziałyście? Taylor wygląda świetnie w tych długich sukniach
Właśnie widziała, zgadzam się fajnie wyglądała w tej czarnej.. Jej oczy wyglądały dość nietypowo takie czerwone dookoła, tak miało być ale ja bym to zmieniła ;P
Jej teledyski są mroczne, to raczej nie mój ulubiony styl, wszystko czarne i ociekające krwią, ale to dobra odskocznia od wywijającej Gagi ;P
Ta suknia wymiata. <3
Obejrzałam CAŁE Over her dead body, a Misha grał tam raptem jeden, malutki epizodzik (ale jaki... ;D). Wynudziłam się jak mops. Aktorzy z SPN w strasznych chałach grają. ; D Pozwalam się podziwiać! Ok. 100minut... >_>
Ale potem pocieszyłam się tym KLIK
Dam jeszcze szansę Jensenowi (i ewentualnie Jaredowi w Piątku.... Nie wiem, czy liczę na to, że dobrze zagra, czy chcę po prostu na gościa się pogapić XD) i chyba odpuszczam...
Edit:
Dlaczego ludzie nie mogą się rodzić bez włosów na nogach i z ładnie wyregulowanymi brwiami?: <
Edit2:
I genem antycellulitowym i antyrozstępowym? I antyzmarszczkowym w sumie też.
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-11-02 21:08)
"Dlaczego ludzie nie mogą się rodzić bez włosów na nogach i z ładnie wyregulowanymi brwiami?: < "
Nie jesteś jedyna która ciągle zadaje to pytanie xD