o³³... nie LJ w ci±¿y nie raczej.
Ciekawe, bo takich spoilerów nie by³o ani na spoilertv, tvfanatic, fanpopie, fanforum, wiêc stwierdzam, ¿e chyba co¶ siê temu komu¶ pokrêci³o. Gdyby to by³a prawda, to ju¿ by by³y wielkie dyskusje wszêdzie.
Jenny ci±¿y mo¿e byæ jak dla mnie, ALE ma wróciæ wtedy z jakim¶ ch³opakiem, w ka¿dym razie i tak w±tpiê bo by³a ju¿ Dorota w ci±¿y, Georgina, trzeciej osoby by nie dali.
Pewnie ¿e by nie dali trzeciej osoby w ci±zy,a juz na pewno nie Jenny.Dwie osoby ju¿ by³y/s±.A co do ¶mierci to nikt z g³ównych bohaterów NIE mo¿e umrzeæ.Jak juz to ci drugoplanowi.A czy Jenny by wraca³a jakby kto¶ taki umar³?Nie no co wy,nikt ja my¶lê nie umrze.
U¿ytkownik
to mo¿e Vannesa ? nikt by nie p³akal... (wiem jestem okropna ;p)
O tak ona mo¿e umrzeæ! Zreszt± Nate jak dla mnie te¿, nie lubiê go.
Bleeeeeeeeeeh, Chace Crawford wygra³ na Teen Choice Award w kategorii najlepszy aktor!!! Jak on móg³ wygraæ? Penn jest milion (co ja gadam, miliard!) razy lepszy!!!
Chace wygral???O nie...!;( Pewnie ¿e Penn jest miliard razy lepszy i nawet Ed.Oni,a ten nie umie za bardzo graæ.Taki nijaki.
Ale ja bym nie chcia³a ¿eby Nate umar³.Powinien byc w serialu nawet je¶li gra jak sztywniak.
ehhh no Ed jest zaejbistym akotrem w porównaniu do Chace. Ja mysle ze morze Lily umrze ?
U¿ytkownik
Chase z ca³ej trójki ch³opaków jest najgorszy niestety. Hmm Lily.... my¶lê, ¿e nie zreszt± by³aby pewnie wielka ¿a³oba (Rufus, Serena, Eric) a po Vannsie nikt by nie p³aka³ ;p
W±tpiê, czy Lily umrze, j± by du¿o osób ¿a³owa³o: Rufcio, Serena, Cece, Erik, by³y m±¿ Willcio, Chuck, trochê mniej Dan i Jenny (mia³aby wyrzuty sumienia, ¿e to jej wina, bo chcia³± ¿eby by³o jak dawniej xd). Ale jak ten spoiler jest prawdziwy, ¿e bêdzie tragedia dla Jenny, to lepiej do ¶mierci pasowa³by Rufcio! Ale jego by ¿a³owali tylko Lily, Dan, Jenny. xD
A mo¿e...Damien?Nie wiem,ale jak ten spoiler ma byæ prawdziwy(ja mysle,¿e nie) to wed³ug mnie nie umrze ani Lili ani Rufus.To by³aby tragedia Jenny,bo ja wiem ...!?My¶lê,ze3 z ta ca³a tragedia to nie prawda i ju¿
U¿ytkownik
Nancy w 100% siê z tob± zgadzam ! Oni s± dla siebie stworzeni !
No jasne! A jak nie bêd± razem, to prze¿yjê, ale kiedy Serena bêdzie z Natem, Plotkara bêdzie tak nudna, ¿e przestanê ogl±daæ (oni zajmuj± z 1/3 odcinka, przez nich musia³am przewijaæ 15 minut!)
Szit, znów natrafi³am na spoiler, ¿e Serena bêdzie siê staraæ o Nate'a. Szit, szit, szit, szit.
Amerykanie w ogóle dziwni s±. Ignorowanie czego¶ nie sprawi, ¿e to zniknie.
Serena i Nate = bue
*otwarte usta* och, Nate! *u¶miech* chyba mam problem, Nate *otwarte usta* pojecha³am z innym ch³opakiem szukaæ swego ojca, ale chyba nie obrazi³e¶ siê, Nate? *u¶miech* a, no i siê jeszcze z nim przespa³am, ale akceptuj mnie tak±, jak± jestem, Nate! *otwarte usta* jeste¶my dla siebie stworzeni, Nate!
Serenê z Danem prze¿yjê, choæ obydwojga nie lubiê.
Ale Nate nie jest taki g³upi, by siê jej daæ! Podobno ma mieæ now± dziewczynê. ;>