#91 2010-07-31 19:32

Ni

Użytkownik

Punktów :   

Re: Pretty little liars....

Związek ucznia z nauczycielem może być naprawdę fajnym tematem. Seria herbaciana<3
Szkoda tylko, że Ezra jest taki... bezpłciowy. Nie ma facet silnego charakteru i tyle. Stęka tylko ciągle jak ona mu się podoba, ale nie może z nią być z uwagi na stojące przed nimi przeszkody. Nudziarz. Raz pokazał się z drugiej strony, w sali, na lekcji, ale poza tym, to tylko patrzeć, z wyłączonym głosem. A szkoda i to bardzo. Przeboleć tego nie mogę. ;-)

I w promo znowu to samo. 'I thought about you every second', jeśli mnie słuch nie myli. >_>
To on się tam czai z latarką?
Wychodzi na to, że ona śpiewa z tym gościem w sali, wchodzi Ezra, gość się zmywa i on znów wyznaje jej, jak chciałby z nią być, ale nie może? Hmmh...

Nie mogę rozczytać, co jest na tej kopercie. Tzn. widzę, że podpisuje sie jako 'A.', ale czyj to adres?

Z tego promo wynika, że w czasie burzy nikt nie będzie się przemieszczał... Hmh. Więc może o to chodziło w którymś tam sneak peaku z tym trzymaniem się razem? ['A storm is coming. Everyone is trapped'.]

Ten sms dotyczący Emily przyszedł do Mayi? Hmm... Czy Maya ma kogoś jeszcze? Tłumaczyłoby to te dwa SMSy.

Czy Emily coś spaliła? Nie rozumiem, o co chodzi w tym SMSie. ;p Gdzie była i co robiła, że jest cała w błocie?

No właśnie o tym mówiłam. Twierdzą, że 'jeszcze jeden odcinek przed szokującym finałem'. No miło, ale miały być 22 odcinki, a nie 10. Tzn. na początku niby miało być 10, ale kupili więcej. Z jednej strony to dobrze, że nie ciągną tego strasznie (przykład: Prison Break. Też miało być mniej, bo chyba 13 odcinków na początku, ale serial się spodobał, zrobili kilka serii, przy czym 1 była świetna, druga znośna, a reszta nudna), ale z drugiej, to szkoda kończyć tak szybko. Toż nie zapełnili tym nawet całych wakacji. Wydaje mi się, że serial jest ogólnie lubiany, więc chyba powinno im się opłacać dokupienie odcinków... ale kto wie.

Ha! Na forum Pretty Little Liars na tvfanatic.com znalazłam coś takiego:

ktoś napisał:

To everyone, the 10th episode will be the mid season finale and the show will come back with the last 12 episodes in january.

Hope it clears it up

A więc... Według mnie to bez sensu. Do stycznia zapomnę, co się działo latem. Poza tym, na co ja będę czekać?!
Mam nadzieję, że to nieprawda i, że będą normalnie kontynuować. Nadzieja matką głupich.

Na 100% to Ezra wchodzi do tej sali. Zresztą tu są zdjęcia z tego odcinka: http://abcfamily.go.com/shows/pretty-li … 622/512614
na ostatnim mokry Ezra. ;p
Hanna z Lukasem. Yay!

Ostatnio edytowany przez Ni (2010-07-31 19:56)

B&J <3

Jestem kobietą. To jest czekolada. Której części nie rozumiesz?

#92 2010-07-31 23:07

blackangel_3o3

Użytkownik

7581719

do stycznia ?! Chyba ich porypało !
Ja bym wolała żeby Aria była z tym Noelem, czy jak mu tam. Ezra jest już nudny, macie racje.
A Hannah mi jakoś nie pasuje do tego Lucasa, owszem jest miły i wgl, ale ona mi pasuje do jakiegoś przystojniaka. ;p

Są piosenki, które porywają do tańca,
Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu,
gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce.

#93 2010-07-31 23:17

Ni

Użytkownik

Punktów :   

Może i jestem dziwna, ale, wg mnie, Lucas jest bardziej przystojny niż Sean. Zresztą nie lubię Seana, zbyt pewny siebie się wydaje i w ogóle.

B&J <3

#94 2010-08-01 06:35

plistek43

Użytkownik

21281858

Ten Noel jest przystojny;)A Ezra się mi też powoli nudzi.Ale Aria nie pasuje ani do tego ani do tego.
A ten Lucas to znowu taki brzydki nie jest,widziałam gorszych;)ale i tak według mnie do siebie nie pasują.
Styczeń,2011...No nie,to ja pozapominam!Porypało ich czy jak?

Believe that dreams come true, because they do.

#95 2010-08-01 15:09

blackangel_3o3

Użytkownik

7581719

nie no mnie się Sean też nie podoba ;/ a za to Noel.... ja myślę że mogli by być fajną parą z Arią
No jak będą dopiero w stycziu t trzeba będzie oebjrzeć jescze raz.... no mówię że porypalo^^

Są piosenki, które porywają do tańca,
Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu,
gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce.

#96 2010-08-01 20:11

nancy

Użytkownik

13757985
Punktów :   

Awww, na tym promie Alex & Spencer się całują.
Dla mnie dziewczyny mogłyby być z:
Spencer z Alexem
Hanna z Lucasem
Emily z TOBYM! i koniec, nie z ządną Mayą głupią.
Aria, hmm... nie wiem, ten Noel może być.

blair ♥ chuck | serena ♥ daniel
             {epic love}

#97 2010-08-04 14:08

Ni

Użytkownik

Punktów :   

No Spencer i Alex. <3
Choć denerwuje mnie niezakończony wątek z Wrenem.

Obejrzałyście 9. odcinek?

Hmm... moje przypuszczenia dotyczące Mayi i Emily się nie sprawdziły. A szkoda, bo i mnie zaczyna Maya denerwować. No, ale wychodzi na to, że i Emily miała motyw. Choć nie zbyt wierzę w to, że zabiła Alison.
Tak samo z Lucasem. Mówił wcześniej, że Alison mu dogryzała, uważała za gorszego. Był w szkole w czasie burzy, mógł spokojnie zwinąć Emily torebkę. Do tego ubłocone buty. Myślę jednak, że to nie on. Wg mnie, przestałby 'gnębić' Hannę SMSami. Taa... byliby świetną para, lubię go. ;D
Ezry mi znowu mało. Niby się pojawia, niby coś gada, ale jakoś tak bez przekonania. Jednak trochę mi go szkoda, nie chciałabym być na jego miejscu w czasie rozmowy z matką Arii. ^__^
Polubiłam matkę Spencer. Myślałam, że jest straszną jędzą, w końcu faworyzuje jedną z córek i w ogóle. Miło mnie zaskoczyła.
Mona jest straszna. Zadziera głowę, a nie tak dawno była traktowana przez Alison tak, jak teraz odnosi się do Lucasa.

Pojawiły się też promo i sneek peeki do 10 odcinka. ;>
Widać, że nikt nie lubi Mony. Ha. xD Nawet Hanna się wykręca.
Wątek rodziców Arii mnie nudzi. Może na początku jakoś jeszcze, ale teraz podoba mi się coraz mniej.
Promo za to jest trochę 'wymieszane' - na początku pojawiają się urywki z poprzednich odcinków.
Ezra... rzuca książką! Taaak! Wreszcie trochę energii w tym człowieku. Nie przypominam sobie tej sceny, więc chyba doczekamy się za tydzień. ^__^ I mam nadzieję, że ta scena w samochodzie nie jest 'odgrzewana', tylko z nowego odcinka. ;D
Hanna wygląda cudnie w wyprostowanych włosach. ^__^
Pojawia się Toby... Żyje, zresztą w 9. była mowa o tym, że widziano go gdzieś. Stęskniłam się trochę za nim. I polubiłam w czasie nieobecności. xD Nancy, chyba będziesz mieć znowu swoje Toby/Emily. ;D
Alison przed domem. Tak się zastanawiam czy żyje. W jakimś spoilerze można było przeczytać, że zamordowano nie A., tylko jej siostrę bliźniaczkę. No, ale podobno mają zakończyć to inaczej niż w książkach. : )

B&J <3

#98 2010-08-04 21:07

nancy

Użytkownik

13757985
Punktów :   

TOBY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!??????

OMJ! OMJ! OMJ! OMJ! OMJ! OMJ!

blair ♥ chuck | serena ♥ daniel
             {epic love}

#99 2010-08-05 06:36

plistek43

Użytkownik

21281858

No...ja się tam cieszę.Niech będzie z Emily i będę happy.W sneak peeku z 10 odcinka on już jest.

#100 2010-08-11 19:01

Ni

Użytkownik

Punktów :   

Tak się nie robi. TAK SIĘ NIE ROBI. Tydzień może i bym wytrzymała, ale KILKA MIESIĘCY?  Żartują sobie chyba...

Huh. Dopiero co skończyłam oglądać. Wdech, wydech, wdech, wydech.

Końcówka dość... mocna. Lubię H. i nie pozwalam na takie zakończenie. No i teraz wszystko wskazuje na Iana, ale... jakoś nie chce mi się wierzyć, by to on podawał się za A. Z drugiej strony... skąd A. miałaby/miałby nagranie?
Początek średnio mi się podobał. Najpierw dają sneek peaki, a potem się człowiek nudzi przez kilka minut.
Mona jest tak irytująca, że to aż prawie niemożliwe. Alison jest przebrzydłą hipokrytką. Spencer wytyka, a sama spotyka się z Ianem. Choć z drugiej strony, Spencer mnie zadziwia. Całować się z każdym chłopakiem swojej siostry? Huh. Jednocześnie wydaje mi się, że jest 'mózgiem' całej grupy. ;-)
Nie znoszę Emily za to, co zrobiła Tobyemu. Po prostu baby nienawidzę. Akurat wtedy, gdy zaczęłam lubić T. (jest nawet dość przystojny z tym krzywym nosem na swój pokręcony sposób ^__^).
Komentarz Spencer odnoszący się do fryzur Emily i Arii - boski. xD
Ezra znowu przynudza. No, może stał się odrobinę odważniejszy, ale jakoś mnie nie przekonuje. Za to, gdy Aria się na niego rzuciła, z ust Ni wydobyło się radosne kwik!. Myślałam, ze go zje. xD
H. wygląda ślicznie w wyprostowanych włosach.^__^ Ciekawe czy powie Arii, że wie o niej i o Mr. Fitzu... Tak, wierzę, że żyje. Nie mogą zabić jednej z głównych bohaterek, choć... Wtedy przez kolejne 12 odcinków znowu szukałyby A. xD Jakby nie mogła po prostu napisać X. to A. ^__^ Swoją drogą, to dlaczego to ona zawsze dowiaduje się o jakiś sekretach swoim przyjaciółek? Najpierw zdjęcia Emily, teraz to... A po jej matce nie spodziewałabym się kradzieży.

Ni leci posprawdzać czy nie ma żadnych spoilerów.
Pisane od razu po obejrzeniu odcinka, więc przepraszam za to, że wyszło strasznie chaotycznie. ;-)

Wiem już, o czym zapomniałam! Wren. Urwany wątek z Wrenem. Brak Alexa i Lucasa. Nie podoba mi się to, wiem, że nie mogli umieścić wszystkiego w czterdziestiopięciominutowym odcinku, ale mimo to, mogliby choć zahaczyć o Wrena. Nie lubię, gdy tak kończą. Jak się powiedziało "A" to trzeba powiedzieć "B". Minusik za to dla nich. ;p
Zastanawiałam się też czy A. to nie siostra Spencer, ale: 
1. Nie było jej na przyjęciu urodzinowym.
2. Nie od razu wiedziała o związku S. z jej chłopakiem. To znaczy nie wiem, czy nie wiedziała, ale zachowywała się, jakby nie wiedziała. xD Choć może dlatego była taka wredna? Wiedziała o Ianie?
Ian mi nie pasuje jako A. Nie był na imprezie i jakoś... Za proste. ;p
A może Toby nie został wkopany przez Emily? W sumie, to prosiła resztę, by nie dzwonić na policję.. Chyba prosiła. Cholera... chyba nie pamiętam. : o

Dlaczego ja nigdy nie mogę zapamiętać paru prostych imion? Byłam święcie przekonana, że Ian jest bratem Alison. Jason, Ian... Prawie nie ma różnicy >_<

Tak czy siak, twierdzę, że to nie Ian jest A. (w sumie nie wiemy czy A. zabił/a Alison). Po co pisałby swoje imię na drzewie?

Ostatnio edytowany przez Ni (2010-08-11 22:22)

B&J <3

#101 2010-08-12 19:31

klau

Administrator

9781512

Ni napisał:

Tak się nie robi. TAK SIĘ NIE ROBI. Tydzień może i bym wytrzymała, ale KILKA MIESIĘCY?  Żartują sobie chyba...

dokładnie, tak się nie robi. nie wiem czy wytrzymam to kilka miesięcy. czuję się identycznie jak po finale VD

Jak dla mnie Ian jeśli chodzi o bycie A. nie obstawiam jeszcze nikogo. scena EzraxAria w samochodzie boska, podobało mi się gdy A. pisała na szybie 'I see you'
nie wydaje mi się, żeby uśmiercili Hannę, pewnie w 11 epku będzie leżała pokiereszowana w szpitalu, podobał mi się ten jej pościg za A., kurka tak niewiele brakło to zdemaskowania.
co do Emily i Tobcia nie wydaje mi się, żeby ona go podkapowała. gdyby faktycznie tak się stalo rozmawiałaby o tym z Arią i Spencer, a nikt nie powiedział ani słowa. wydaje mi się, ze A. go podkablowała, mogla słyszeć, że Aria mówila Hannie o jego spotkaniu z Ems

#102 2010-08-12 19:36

plistek43

Użytkownik

21281858

No,biedny Tobcio.Też wydaje mi się,że Emily go nie podkablowała.A ten Ian...ma coś wspólnego z A,niewiem.
Ja chcę następny odcinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boże niech Hanna nie umrze,co ja gadam nie mogą  jej  usmiercić.Nie!Chcę wiedzieć kim jest A,jak mnie to kręci,!

#103 2010-08-12 23:29

Ni

Użytkownik

Punktów :   

Nie uśmiercą, nie mogą... Gdzieś przeczytałam przypuszczenia, że może stracić pamięć. I to ma sens.

Scena w samochodzie byłaby fajniejsza gdyby to Ezra rzucił się na Arię. ^__^ Gdy to oglądałam, moje pierwsze skojarzenie: modliszka pożerająca partnera.

Powiem tak. Po każdym zakończeniu sezonu czuję jakąś pustkę. Na szczęście po paru dniach/tygodniach mija i spokojnie czekam. ;p

A. może być każdy. Jest to raczej osoba, którą znają. Ktoś, kto był na przyjęciu, a przynajmniej o nim wiedział. Zawęża nam to krąg podejrzanych do ludzi ze szkoły chyba, że mają jakiś podsłuch czy coś. Albo Mona darła się o swoim przyjęciu. ;-) Alison musiała komuś się zwierzać. Niby gadała z Jenną, ale to byłoby zbyt oczywiste. Według mnie, można usprawiedliwić każdego, tylko nie Seana. Sęk w tym, że on nie ma również wyraźnego motywu... Ach, i Ben, ale właściwie się już nie pojawia, więc nie wiem...

Jako, że znalazłam jakieś marne info, pozwolę sobie edytować. ;p

'The bad news for Pretty Little Liars fans: the show will not air new episodes until early 2011.'

'The affair with Mr. Fitz is my character’s main storyline, so I assume it will continue and become more complicated,” Hale told Entertainment Weekly this week'

źródło to tradycyjnie tvfanatic.com. ;p

a... i kręcą podobno we wrześniu, więc jest cień szansy na jakieś spoilery

Ostatnio edytowany przez Ni (2010-08-12 23:36)

B&J <3

#104 2010-08-13 09:03

plistek43

Użytkownik

21281858

Racja,to ze Hanna może stracić pamięć ma wielki sens.I pewnie tak zrobią.

#105 2010-08-13 09:57

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

HELP!!

Gdzie mogę obejrzeć z napisami polskimi 9 odcinek, na wszystkich stronach jakie znam wyskakuje błąd ;/

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

Stopka forum

RSS