moze to Georgina urodziła i on mysli ze to jego i sie opiekuje
nie wydaje mi się, żeby to było dziecko Georgi (o ile ona w ogóle jest w ciąży). to dziecko jest za duże, ma ponad 5 miesięcy bo już siedzi. plotkara kończy się jakoś w czerwcu (u nich) a zaczyna jakoś pod koniec sierpnia, więc to niemożliwe, żeby to było to dziecko
To na pewno nie jest jej.
Kurcze zapomniałam, czy Dorota i Vanya mieli chłopca czy dziewczynkę, coś mi świta, że dziewczynkę, ale jak chłopca to mogłoby być ich. Albo po prostu akiś znajomych Lily...
a no fakt to moze byc ich
oni mieli dziewczynke, Anastazje
Ostatnio edytowany przez bella92 (2010-07-15 17:41)
Anastazje!?
Super!!! Moje ulubione imię. <3 Czemu tego nie wiedziłam. <mysli> Chyba zwróciłam za bardzo w finale na Chuca & Blair/Dana & Serenę...
A Katie Cassidy już jest na planie. Strasznie się cieszę, że to ona będzie dziewczyną Nat'a. Niech zostanie na zawsze! I zabije Serenę! No dobra, żartuję gdyby ją zabiła, Serena nie mogłaby być z Danem!
Niewiem czy widziałyście te zdjęcia http://www.youtube.com/watch?v=YM-9ZiWiDLU
Tam jest jakiś nowy chłopak z Blair i Sereną.Ten który chodził w Paryżu z S jest taaaaaaaaaaki przystojny z twarzy.Boże!
Te zdjęcia są tylko z Paryża.
'Przystojny z twarzy' moim nowym ulubionym określeniem. xD
Mogłyby mnie zabrać ze sobą do Paryża na zakupy. Mam duże potrzeby. Nawet poświęciłabym się i nauczyła chodzić w szpilkach. ^__^
Clemence Poesy nie jest pięknością w sumie. No, ale brzydką też jej nie nazwę. Jednakże, Chucka stać na więcej.
No widzisz,nauczysz się czegoś-"Przystojny z twarzy".Jestem genialna!
To ja tez chcę do Paryża,ja też mam potrzeby!I co za sklepy...
Oczywiście,że na czyjś koszt;),najlepiej jakiegoś faceta.I duża garderoba też by sie przydała.
Ni!Trzeba kogoś znalezdz i się wybrać!
dziewczęta ja wiem jak miło się rozmawia o zakupach ale sio mi z tym offtopem stąd ;p
tytuły 3 pierwszych epków 4 sezonu, jak wiadomo mogą się zmienić
1. Belles de Jour [13.09]
2. Double Identity [20.09]
3. Fashion's Night Out (gościnny występ Diane von Furstenberg) [27.09]
LJ wraca w pierwszej połowie sezonu
Klau, zamieniasz się w groźnego administratora?;P
Ha! Czyli to prawda z tą podwójna tożsamością Chucka. Będzie ciekawie. ;>
Nie będą kopiować całego tekstu z fanatica, bo właściwie mało mówią, ale...
CHUCK BĘDZIE CHODZIŁ O LASCE. Mówiąc 'o lasce', nie mam na myśli Clemence. Normalnie jak House! ;d
Poza tym, jest coś o powrocie starej B. (ma 'ewoluować') i tym, że nawet, gdy C. i B. nie będą razem, będzie to powodowało wiele... emocji? Nie wiem, jak to ująć. xD
G. jest naprawdę w ciąży, nie mówią z kim.
V. wróci z Haiti i będzie zamieszana w historię Dana.
S. próbuje wybrać między N. a D., blablabla. Nie lubię jej. xD
Użytkownik
o nie... Vannesa ;/ bleee. A S ma być z Danem ! koniec, kropka. !
ciekawe z kim G jest w ciąży.... (bo z Danem to raczej na pewno nie)
Na pewno nie jest w ciązy z Danem,nie może być...!
Pewnie z jakims facetem,albo...hhahahaaaha!Nie no przypomniało mi sie coś,pamiętacie jak wtedy przyjechała Georgina i Blair chciała sie na niej zemścic wtedy kiedy był ślub Lili i Rufusa,i wtedy B wysłała do niej Vanie i Dorotę...i pomyslałam,że może z nim.Ha,nie no ale sie w tedy usmiałam,xD:D
Vanessa,bleeeeeeeeeee...nie cierpie jej.A Chucka o lasce widziałam,trochę śmiesznie wyglada.Co innego on a co innego House.Houseowi jak według mnie pasuje lepiej.Ale pewnie C będzie chodził o lasce przez parę odcinków...przyzwyczaję się
A Serena chyba będzie z Danem,na bank,no musi!!!Vanessa pojedzie do Australii,a Nate będzie z nową dziewczyną,no i C&B znów bedą razem:D