Jak jestem głodna koło 1-2, to największym problemem jest dojście do lodówki i nie zbudzenie rodziny. Zwykle więc zadowalam się czymś słodkim. A dupa rośnie.
Haha. No z komórką, to tak samo, ale robienie kanapek byłoby za głośne. ;D
Powodzenia!
A ja się Wam pochwalę - śnił mi się dziś Chuck Bass. Możecie już zazdrościć! ;D
Użytkownik
zazdrościmy xDDD opowiadaj
Klau będzie dobrze, trzymam kciuki
KATE I JACK SIĘ KISSNĘLI!
Włąśnie oglądam online finał Losta, właściwie to od 3 rano, 5 lat czekałam na Kate & Jacka i nareszcie... ^^ Nawet sobie miłość wyznali. Tylko tertaz muszą się drugi raz w alcie kisnąć, wtedy będę już szczęśliwa i zmienię sobie avatara na Kate & Jacka... Nawiasem mówiąc muszę dodać to forum do zakładek, żeby jutro, yyy... znaczy dzisiaj nie zapomnieć o Was, nie raczej jutro, bo mam egzamin i muszę się dzisiaj uczyć. Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!
Lost widziałam tylko 2 sezon chyba, jak na tvp leciało. Może w wakacje przysiądę. : D
A z czego egzamin, jeśli można spytać? POWODZENIA!
I... gratuluję.: D
Wow, 100%!?
Z francuskiego. (; Na szczęście już za mną, chyba dobrze poszło, ale jedna babka mi przywaliła pytaniem "Co mówisz w domu o nauczycielach francuskiego", haha, a ona jest moją nauczycielką. ;/ No i nie wiedziałam jak wytłumaczyć globalne ocieplenie po fr, zapomniałam jak jest pierścionek, a poza tym to chyba dobrze.
A teraz oglądam GG od początku, potem zabieram się za Losta. No i świętuję, bo Jack i Kate są razem, i nawet powiedzieli, że się kochają! A w czyśćcu/niebie/altcie (nie będę tłumaczyć o co chodzi XD ) są razem i się za ręce trzymali! Hurra!
Nie znoszę tego języka. Też się uczę, ale poziom chyba inny. Za szczerą odpowiedź na takie pytanie, wezwaliby do szkoły moją mamę. ; D
A to taki szkolny egzamin czy jak?;-)
Spoiler! Aaaa... a chciałam obejrzeć. :-(
A ja nawet lubię francuski. Egzamin z ambasady francuskiej był. Poziom pewnie inny, bo ja się uczę 9 godzin w tygodniu.
Zabieram się już kilka dni do dalszego oglądania GG od początku, ale ciągle mi się nie udaje!!!!!
Francuski sam w sobie [brzmienie itd.] nie jest zły, ale mam taką babę od fr., że aż człowiekowi się nie chce. Niby mogłabym się przyłożyć, bo gramatyka [przynajmniej na moim poziomie ;-)] nie jest trudna, słownictwo jakoś szybko mi wchodzi, do tego język trochę podobny do angielskiego, ale motywacji brak Może w wakacje...
Godzin mam o wieele mniej - 3h w tygodniu. A więc ten egzamin to coś w stylu FCE?;-P
Kiedyś próbowałam od początku obejrzeć GG, ale nie wyszło. Po 2 odcinkach dałam sobie spokój.