Hej Jestem Jagoda, mam 15lat, jestem uczennic± 3klasy gimnazjum..
My¶lê, ¿e do waszego poziomu jeszcze mi daleko. Na pocz±tku tych ¶wi±t bardzo mi siê nudzi³o, wesz³am na Playtube i w³±czy³am sobie Plotkarê ) Tak mnie wci±nê³o, ¿e z 3 dni obejrza³am ca³± pierwsz± seriê. (gdyby nie ¶wiêta, porz±dki by³abym ju¿ pewnie dalej:D) Obecnie koñczê drugi odcinek z drugiego sezonu. (ta, jestem na momencie, w którym Blair u¿±dza przyjêcie dla tego lorda i poznaje ksiê¿n± ).
Pocz±tkowo ¿aden z ch³opaków z plotkary mi siê nie podoba³. CHuck wydawa³ mi siê draniem xD a Nate w tych d³ugich w³oskach takiiiii... mamini synek xD
Ale teraz mam dylemat, który z nich jest lepszy. Dziêki Chuckowi w serialu napraaaawdê du¿o siê dzieje, a Nate.. chyba nie za bardzo. Ale jest taaaaki przystoooojny <3 Chyba kocham obu O.o
Witamy na pok³adzie! ;d
Ha. Ja swoj± przygodê z Plotkar± zaczyna³am równie¿ w okolicach ¶wi±t, ale 2009. ;d
Na pocz±tku zawróci³am uwagê na Nejta (taki s³odki ch³opczyk), potem by³ ju¿ tylko Chuck. xD
Witamy Witamy ;P
Zauwa¿y³am ze chyba nikt nie opowiedzia³ do tej pory w jakich okoliczno¶ciach zacz±³ przygodê z plotkar±, no mo¿e by³o wspomniane ale nie szczegó³owo ;P
Widzê ¿e okres ¶wi±teczny jest szczególnym okresem ogl±dania plotkary, ja tez zaczê³am jako¶ tak na ¶wiêta ;P
W ka¿dym razie, mi³o poznaæ ;]
A zapomnia³abym o pytaniu które standardowo zadaje nowym u¿ytkownikom xD
Jak nas znalaz³a¶? ;P
U¿ytkownik
witamy
ja chyba zaczê³am ogl±daæ plotkarê z ferie, w 2009 roku. Albo te¿ w ¶wiêta w 2008.