Co my¶licie?
Jak dla mnie to odcinek super, du¿o siê dzia³o. Zacznê oczywi¶cie od C&B ;D
ostatnia scena z nimi by³a powalaj±ca, Chuck 'dobrze siê zachowa³', nareszcie.
Taka szczera rozmowa miêdzy nimi to co¶ nowego od d³u¿szego czasu.
Jenny mnie zawsze denerwowa³a i znowu mnie zdenerwowa³a w tym odcinku. Wraca to, ma siê za nie wiadomo kogo, miesza, m±ci. Tzn. wiem, ze zamierza³a nie wchodziæ Blair w drogê, tak jak siê umówi³y, ale mimo wszystko z t± plotk± przesadzi³a. Dobrze, ¿e ju¿ pojecha³a.
Uwielbiam Blair! Zw³aszcza przeciwko J - jest bezwzglêdna ;D
Nate'a mi trochê szkoda, zawsze mu siê jaka¶ felerna laska trafi.
Co do Juliet i Colina - WOW. Serio, tego siê nie spodziewa³am. Czyli jest tak, ¿e ona go poprosi³a, ¿eby rozkocha³ w sobie Serenê, tak? Celowo? Bo tej sceny nie zrozumia³am za dobrze bez napisów.
Nie ma Vanessy i od razu siê lepiej zrobi³o, ciekawiej ;D
¦miaæ mi siê trochê z Lily chce, biedaczka serio uwierzy³a, ¿e S 'zaczyna my¶leæ o swojej przesz³o¶ci' i odstawia ch³opaków - JASNE ;D
U¿ytkownik
Popieram Odciek o wiele ciekawszy, a ostatnia scena miêdzy Chuckiem a Blair by³a porównywalna, w sensie emocjonalnym, do tej z Pary¿a Jenny jak Jenny, przyjecha³a wyjecha³a i alleluja:P Serena i profesor, czyli standard No i Juliet z profesorkiem to co¶ nowego
Ja jeszcze prze¿ywam ten odcinek a widzia³a go o 12, tylko czeka³am jak Chuck I Blair rzuca siê na siebie, w sensie poca³unków a nie wojny na ¶mieræ i ¿ycie. Ale na szczê¶cie to stanie siê ju¿ za tydzieñ
Colin i Juliet bo by³o WOOOOW!! Powiedzia³abym, ale to jego 'Hej Juliet' by³o powalaj±ce na pocz±tku jak wszed³ do pokoju, widzowie dostaj± zawa³u a on bez stresowa 'hej'
On jej jaki¶ czek dawa³ chyba... Co ta Juliet krêci, to siê chyba wyda w odcinku 8
bo czyta³am w spoilerach ¿e ->Nate i Dan zdadz± sobie sprawê ¿e wci±¿ kochaj± Serene i ¿e Nate konfrontuje siê z Juliet po tym jak jej tajemnice wychodz± na jaw<-
Je¶li ju¿ jeste¶my przy Juliet, czy tylko mi nie podoba³a siê jej marynarka, od przodu ca³kiem spoko ale ty³u by³ moim zdaniem nieciekawy.
Nate kurcze szkoda mi go, jest taki przystojny a ma takiego pecha ;/ Ostatnio przegl±dam sobie stare odcinki i kurcze on ca³y czas mia³ przesrane, tak w miar emu siê uk³ada³o jak by³ z Seren± a pó¼niej ten jej ojciec wszystko schrzani³.
Jagbym mia³a podj±æ decyzje z kim ma byæ S to bym mia³a problem, z jednej strony
Dan [P±czek] jak s± razem to fajnie ale jak tylko siê zatnie ta cholerna winda to siê rozstaj± i tak w kó³ko, tylko rozmawiaj± zrywaj± ca³uj± siê schodz± i tak w kó³ko.
Nate [Eklerek] On zawsze jako¶ tak chcia³ byæ z t± Seren± wiêc chocia¿by ze wzglêdu na jego szczê¶cie chcia³abym by byli razem
No i Chuck [jak ustali³y¶my- Ciasto Czekoladowe] ale go nie biorê pod uwagê on ma byæ z Blair.
OMG jak siê rozpisa³am Sorki ;*
Ale jako¶ trzeba skomentowaæ odcinek, mam jeszcze wiele do wy¿alenia siê al eto wyjdzie w dalszej konwersacji..
U¿ytkownik
oo ja dopiero teraz obejrza³am ! WOW scana Chiar <3 jeszcze z Love the way you lie w tle. cuuudo. i Julliet z Colinem... wtf?! Jaaaa chce ju¿ ¿eby Dan siê zszed³ z Seren± !! ;D
Acha,scena C&B by³a cudowna.I ta piosenka w tle...
Nie podoba mi siê ta Juliet.Znowu Nate bêdzie cierpia³,biedny.I co ci wszyscy maj± do S.No kurde!A¿ mnie to ciekawi,ta ca³a sprawa z tym nauczycielem,Juliet i jej bratem Benem.On ma tak na imiê nie?
Ja mam pewn± spiskow± teorie ale nie wiem czy ma sens.
Mo¿e Colin z Juliet robi± jaki¶ plan, ale nie chodzi o zniszczenie Sereny. I Colin mo¿e w ogóle nie wie o istnieniu Bena.
Mo¿e p³aci Juliet za to ¿e odci±ga Nate'a od Sereny? Bo on tam co¶ wspomina ¿e s± rzeczy na które warto czekaæ, mo¿e to aluzja do tego ¿e maj± z S poczekaæ a¿ ona skoñczy lekcje z nim. [B±d¼my szczerze i tak nie wytrzymaj±. ]
Du¿o tego 'mo¿e' w mojej wypowiedzi xD
Nejt jest nawet przystojniejszy od Chucka, ale Chuck ma w sobie to cooooo¶. ^^
Wreszcie nadrobi³am te dwa odcinki, o.
Musze powiedzieæ, ¿e przez chwilê mia³am wra¿enie, ze Plotkara robi siê coraz nudniejsza. A¿ do wielkiego come back Jenny! Szkoda, ¿e wróci dopiero w po³owie sezonu...
Koñcówka - mrr... Wyk³adowca te¿ nawet, nawet. Liczy³am na romans Sereny z profesorem, a tu nici.
Alkamb: Moja pierwsza my¶l by³a w³a¶nie taka. Przeczekaj±, w miêdzy czasie trochê siê poobmacuj± miêdzy wyk³adami, minie te 7 tygodni i zacznie siê kolejny powa¿ny pó³miesiêczny zwi±zek Sereny. Ale wyskoczy³a Juliet... My¶lê, ¿e te spotkania przy taksówce to raczej nie przypadek. Tylko nie mam zielonego pojêcia, w czym przeszkadza mu Serena. A mo¿e... Juliet jest po prostu... ekskluzywn± dam± do towarzystwa? xD