Nate suspects that Juliet is keeping a big secret from him and decides to confront her. Blair schemes to undermine Chuck's newfound happiness. Dan finds himself torn between his feelings for Serena and Vanessa.
Promo, Sneak Peak
poor chuck, bad chuck, new chuck, good chuck XD
Tym poor chuck, bad chuck, new chuck, good chuck gnêbi³am brata, chodzi³am po domu i powtarza³am ;P
Ten zwiastun z krzykiem i czarnym prostok±tem na ustach jest spoko xD
A ja i tak wiem co powiedzieli ;P
W czwartej to jeszcze nie tak ¼le. Tylko nie wchod¼ przypadkiem wcze¶niej na jakie¶ serwisy spo³eczno¶ciowe, itp. bo bêdziesz wszystko wiedzia³a przed w³±czeniek odcinka. xD
Co do odcinka, jedyne co mogê powiedzieæ to - NARESZCIE-SERENA&DAN!!!!!!
EDIT: A co do TEGO xD s³owa to ja nawet tego proma kanadyjskiego bym nie musia³a obejrzeæ, bo by³ spoiler kim jest Eva.
Ostatnio edytowany przez nancy (2010-10-04 16:40)
U¿ytkownik
Szczerze, to ja bym nie wpad³a ¿e Eva jest... Bardziej mi pasowa³a na by³± zakonnice ratuj±c± wszelkie bo¿e stworzenie
U¿ytkownik
wiem, ¿e mozna juz go sciagnac z torrenta wiem bo sama wlasnie zaczynam
Ju¿ obejrza³am, jak mnie oni wszyscy wkurzaj±, w zwi±zku z Seren±. "Mia³a¶ racje Serena to Serena......." i to jeszcze z ust Dana, kurde nic dziwnego ¿e tak zmienia ch³opaków skoro wszyscy raz j± kochaj± a raz nie i tak w kó³ko ;/
A Blair powiedzia³aby Chackowi ¿e go kocha i by nie by³o problemu a tak siê bêd± teraz k³óciæ ca³y czas ;/
A i z najnowszego promo wynika ¿e to Vanessa jest bardziej rozwi±z³a ;P Serena spa³a tylko z Natem i Danem a Vanessa z nimi i jeszcze z Chuckiem. A wszyscy siê S czepiaj± ;P
Ostatnio edytowany przez alkamb (2010-10-05 15:50)
noo odcinek taki sobie. Znowu siê du¿o krêci³o wokó³ Evy. Jak dobrze, ¿e jej ju¿ nie maaa.
Lubiê Blair i jej sukowato¶æ, ale w tym odcinku ju¿ mnie irytowa³a. Co rusz biega³a za Chuckiem, narzuca³a siê. Narobi³a mu zamieszania w ¿yciu i zadowolona. Pod koniec odcinka dopiero do niej dosz³o co na prawdê mu zrobi³a. No i 'war' z ust Chuckaa, uuu bêdzie woja bêdzieee xd super!
Serena znowu sama. Tak fajnie jej siê uk³ada³o z Danem to jeszcze Nate'owi musi powiedzieæ jak bardzo to na ni± mo¿na liczyæ.
Ona sama nie wie czego chce. Tzn. niby nic z³ego nie zrobi³a, bo chcia³a byæ mi³a dla Nate'a a wobec Dana nie ma zobowi±zañ, ale powinna uwa¿aæ na takie rzeczy ;p
Vanessa mnie tak irytuje jak nigdy. Nienawidzê jej mordy, jej g³osu i jej 'Diean'. Zawsze wkurza³ mnie sposób w jaki wymawia³a to imiê ;d