#1 2010-09-18 11:13

klau

Administrator

9781512

04x02 Double Identity

Still in Paris, Blair and Serena are suprised to run into Chuck Bass as a person they've never seen him before; a nice guy adjusting to a brush with death by making fresh start in Paris with a mysterious new woman, Eva, at his side. Back in New York, the crafty Juliet offers to help Nate win Serena back, suggesting that reigniting Dan and Vanessa's romance may just be the trick to remove Dan from the Dan-Serena-Nate love triangle.

Promo

#2 2010-09-21 09:01

nancy

U¿ytkownik

13757985
SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   

Re: 04x02 Double Identity

Odcinek o wiele lepszy od pierwszego!
* scenarzystom chyba wreszcie siê przypomnia³o kim s± Blair & Chuck! Ich scena ¶wietna.  Jedna z najlepszych. Chuck siê o ma³o nie rozp³aka³ jak Blair powiedzia³a, ¿e ju¿ go nie kocha. lol Tak w ogóle to jestem ciekawa co by by³o gdyby Blair nie zobaczya by Chucka w limuzynie i S. by jej powiedzia³a, ¿e Chuck zosta³ postrzelony. Wtedy Blair, my¶³aby, ¿e Chuck nie ¿yje.
* Vanesska & Dan. Lito¶ci!!!! Znowu? Nie chce mi siê nawet tego komentowaæ.
* Serena - hahahahahahahah, dobrze jej tak. Zreszt±, co - czy ona sobie my¶li, ¿e jak Nate jest z Juliet, a Dan z Vanessk± i bobasem, to ju¿ nie mo¿e byæ z ¿adnym z nich? Jako¶ nie za³apa³am, ale czy ona powiedzia³a w tym odcinku, co¶ w stylu: "Dan jest do wyp³akania siê, a Nate co¶ tam z ramionami"? xD
* Kto jeszcze by³ w tym odcinku!!?? A! "I'm Chuck Bass". Ale tak w ogóle to przystojniej wygl±da w normalnym ubraniu.
* Lily & Rufus - przewinê³am ich
* Juliet - woohoo! Nie rozumiem nic z tego. Pomijaj±c to dlaczego w ogóle interesuje siê tymi dzieciakami (a Plotkar± nie jest), to o co chodzi³o z tym odrywaniem "w±tków"?

blair ♥ chuck | serena ♥ daniel
             {epic love}

#3 2010-09-21 12:24

klau

Administrator

9781512

nareszcie mamy jaki¶ powrót do poziomu tego serialu : D mimo i¿ kibicuje z ca³ego serca SerenaxDan cieszê siê, ¿e na chwilê obecn± ta sprawa siê tak potoczy³a. Tak powiedzia³a, ¿e Dan ma dobre ramiona do wyp³akania, a Nate same ramiona. nie wiem czy nie chodzi³o o to, ¿e N jest bardziej umiê¶niony i mocniej obejmuje, czy co¶ w tym stylu ;p Dana i Vanessê pozostawiê mo¿e bez komentarza, najpierw ona buczy na niego, ¿e poca³owa³ S., pó¼niej gdy tylko siê dowiaduje, ¿e on co¶ do niej czuje pakuje siê mu do ³ó¿ka. podoba³a mi siê Blair zostawiaj±ca but Louis'owi. Chair cudowni dzi¶, jako¶ wolê ich ogl±daæ gdy nie s± razem. no i gwó¼d¼ programu Juliet. nie wiem co my¶leæ, przyjació³ka plotkary, która za ni± têskni? wydaje mi siê, ¿e ona chce zniszczyæ S., sama powiedzia³a, ¿e jej ¿ycie jest jak ksi±¿ka Jane Austen. mo¿e jest zazdrosna, ju¿ oddzieli³a od niej Nate'a i Dana, zobaczymy jak to siê dalej potoczy. jej w±tek siê koñczy chyba jako¶ w 5 czy 6 odcinku. Smutno mi by³o jak zobaczy³am co zrobili z pokojem LJ, poczu³am siê jakby to by³a taka wiadomo¶æ do widza Jenny ju¿ nie wróci ;p chcê zobaczyæ ma³a Anê : D
z takich wra¿eñ dla oka znowu bêdê narzekaæ na strój S, nie podoba³a siê mi za cholerê ta marynarka i w³osy, na szczê¶cie gdy wróci³a do NY by³a t± fajnie ubran± S : D a no i Clemence te¿ siê mi nie podoba. te pstrokate spodnie V, te¿ fu. a i czemu oni tego biednego Milo ca³y czas katuj± jakimi¶ chustkami i czapkami?

#4 2010-09-21 17:08

nancy

U¿ytkownik

13757985
Punktów :   

Jej chodzi³o o to, ¿e z Nate'm uprawia³a tylko seks, a z Danem tworzy³a prawdziwy zwi±zek. xD Tak w przeno¶ci.
A co do Vanessy & Dana, to czemu oni zawsze po tym jak siê prze¶pi± wygl±daj± tak samo? (w sensie ta scena przy ich zej¶ciu i w odcinku 4x02 - tak samo w tej ko³drze le¿eli xD).

EDIT: A i zapomnia³am! ¦wietne by³o: “This is the most beautiful thing I’ve ever seen!”
Ech... Mo¿e to i lepiej, ¿e nie da³ jej tego pier¶cionka... Plotkara teraz bêdzie o wiele lepsza ni¿ w sezonie 3, a do tego przy okazji dostaniemy parê ¶wietnych scen Blair & Chucka! (no bo popatrzcie, dopiero dwa odcinki a ju¿ mamy jedn± z lepszych scen, a ja nie wierzy³am, ¿e w 4 sezonie takie bêd±).

Ostatnio edytowany przez nancy (2010-09-21 17:28)

{epic love}

#5 2010-09-21 19:25

simetra

U¿ytkownik

8016655

ooh odcinek totalnie ¶wietny!
scenê z Chair puszcza³am od nowa i od nowa xd i te ³ezki w oczach C! no magia!
nawet scena ich pogodzenia w 3x22 nie by³a tak dobra jak ta 'dzisiejsza'.
cudo!
szczerze dziwiê siê Blair, ¿e po tym jak siê dowiedzia³a, ¿e Bass prawie zgin±³ broni±c tego cholernego pier¶cionka dla niej, nie wybaczy³a mu. Co innego zdrada, co innego taki seks z little J na pocieszenie ;p
wiedzia³a, ¿e chcia³ siê jej o¶wiadczyæ wiêc by³ to dowód na to, ¿e j± kocha i na boga, Chuck Bass chcia³ siê komu¶ o¶wiadczyæ, to nie wystarczy? xd

Serena mnie nie irytuje. serio ;p zawsze strasznie mnie wkurza³a, ale dzisiaj ca³y odcinek by³a spoko xd mo¿e to dlatego, ¿e jej irytuj±cy sposób bycia przys³ania nieziemska uroda Blake i ten makija¿ w samochodzie, kiedy rozmawia z B - wow!
Szkoda mi jej dzisiaj by³o, ka¿dy sobie kogo¶ znalaz³ do pary a j± maj± w dupie, S, jestem z Tob±! ;D

Bardzo fajny pomys³ z butem dla ksiêciunia ;D oryginalnie.

I chcia³abym kogo¶ dla B...¿eby Chuck trochê pozazdro¶ci³ ;D
CAMERON *__*

Ps : Jak Dan ¶licznie ¶piewa³ dla Milo, uroczy ma g³os! ;D

#6 2010-09-22 14:05

alkamb

U¿ytkownik

1539331
Punktów :   

Wróci³am z wycieczki integracyjnej i pierwsze co w³±czy³am komputer i zaczê³am ¶ci±gaæ Plotkarê!
Odcinek by³ ¶wietny, akcja siê rozkrêca. Mi te¿ ¿al S, zawsze ja lubi³am i by³o mi jej szkoda gdy oni wparowali z innymi ;/ Ona te¿ to  trochê ¼le rozegra³a ale i tak jest mi jej szkoda.
Ciekawa jestem kogo  chcia³a wybraæ....

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#7 2010-09-22 16:49

nancy

U¿ytkownik

13757985
Punktów :   

Cameron? Feeeee.

szczerze dziwiê siê Blair, ¿e po tym jak siê dowiedzia³a, ¿e Bass prawie zgin±³ broni±c tego cholernego pier¶cionka dla niej, nie wybaczy³a mu.
_
Przecie¿ mu wybaczy³a! Gada³a jakie¶ teksty, ¿e ten ¶wiat nie by³by ¶wiatem bez niego, itd. Wiadomo, ¿e od razu nie bêd± razem zreszt± gdyby byli znowu plotkara by³aby nudna.

A ja Serenie nie wspó³czujê! Po tym jak powiedzia³a Nate'owi, ¿e zawsze go kocha³a - znienawidzi³am j± do reszty. I dobrze jej tak! Ma nauczkê.

Ciekawa jestem kogo  chcia³a wybraæ....
__
Wydaje mi siê, ¿e nie wiedzia³a jeszcze.
Tak w ogóle podoba³y mi siê teksty Blair o tym, ¿e mo¿e wybraæ Dana, bo w rankingu Plotkary on wygrywa, itp. W ogóle wydawa³o mi siê, ¿e chcia³a wybraæ Dana, bo:
1. By³a bardziej rozczarowana Vanessk± & Danem (i to przed tym jak zobaczy³a bobasa), ni¿ Natem i Juliet.
2. Ogólnie wiêcej mówili o Danie w tym odcinku. W sensie, ¿e Dan co¶ do niej czuje. A Danka, k³amczucha sk³amaa³a Vanessce.
3. Ramiona do wyp³akania siê (czy ramiê - nie pamiêtam dok³±dnie) >>> dobre ramiona (albo dobre ramiona ka¿dego dnia). Jak dla mnie to ju¿ wskaza³o wszystko, nie chce mi siê pisaæ dlaczego, bo ju¿ na fanpopie tyle nagada³am, ¿e nawey my¶leæ mi siê o tym nie chce. W ka¿dym razie w skróci: dobre ramiona ka¿dego dnia - seks z Natem ka¿dego dnia. xD, ramiê do wyp³akania siê - tak w skrócie - nie tylko seks. lol

Ale w sumie to chyba nie wybra³awtedy  jeszcze nikogo...

{epic love}

#8 2010-09-22 16:52

blackangel_3o3

U¿ytkownik

7581719

Boski by³ ten odcinek !! Bezb³êdna akcja z Seren± kiedy wróci³a do NY xDD no có¿ widaæ przez pare miesiêcy wszystko siê mo¿e zmieniæ, chocia¿ tym razme wszytsko zmieni³o siê w ci±gu jednego dnia xDD Ale i tak musi byæ z Danem, nie ma innej opcji I ta scena z Chuckiemi Blair ! OMG.....

S± piosenki, które porywaj± do tañca,
Piosenki, przy których mamy ochotê ¶piewaæ...
Ale najlepsze piosenki to te, które przenosz± nas do momentu,
gdy pierwszy raz je s³yszeli¶my i jeszcze raz ³ami± nam serce.

#9 2010-09-22 17:27

nadira1204

U¿ytkownik

7619400
SkÄ…d: Katowice
Punktów :   

Powiem szczerze, ¿e jak ogl±da³am scenê na dworcu to rycza³am jak dziecko £ama³o mi siê serce jak na tych dwoje patrzy³am Scena jak z Kopciuszka te¿ by³a rozbrajaj±ca, szczególnie zmieszanie B jak sz³a z jednym butem
Powrót Sereny chyba w jej my¶lach wygl±da³ inaczej Ale dobrze jej tak, ¿e zobaczy³a, ¿e jej "byli" zamknêli rozdzia³ z ni±. Jak na razie  
"I`m Chuck Bass" tego mo¿na s³uchaæ ca³y czas, nawet je¶li jest powiedziane w taki sposób

#10 2010-09-22 21:23

Ni

U¿ytkownik

Punktów :   

Za odcinek zabiera³am siê d³uuugo, chyba nieco zniechêcona pierwszym. Chuck z sezonu na sezon staje siê coraz bardziej przystojny. Je¶li Dan to p±czek, a Nate - eklerka/napoleonka, to Chuck jest... Olbrzymim czekoladowym tortem!
Scena Chair rzeczywi¶cie ¶wietna, moje serce ³ama³o siê powoli, razem z tym Chuckowym. Blair prze¶wietna. Ksi±¿ê przystojny. : D Na scenach Dan/Vanessa gra³am w pasjansa, nudni s±! V. jest strasznie g³upia. Opiekowaæ siê dzieckiem swojego ch³opaka, bo Georgina wyjecha³a do SPA? Jaja sobie robi. ;p Juliet co¶ kombinuje. Dlaczego jej a¿ tak zale¿y, by rozdzieliæ Nate'a i Serenê? Nie ¿ebym by³a przeciwko, ale... Wydaje siê to dziwne.  A Serenie dobrze tak! Zas³u¿y³a.
Ogólnie sezon zapowiada siê nie¼le. Odcinek zabawny, lekki, w stylu dawnego GG. : D

B&J <3

Jestem kobiet±. To jest czekolada. Której czê¶ci nie rozumiesz?

Stopka forum

RSS