Hej wszystkim!
Jestem Magdalena, znajomi mówi± do mnie M b±d¼ Magdi, za nie ca³e 2 miesi±ce bêdê mia³a oficjalnie 17 lat;>
Gram na gitarze, Muzyka to moja najwiêksza pasja, zaraz po muzyce wielka kinomanka, kocham Bones, Californication i oczywi¶cie Plotkarê, która go¶ci u mnie od nie ca³ych 4 tygodni, jestem wieczn± fank± Serena&Dan i zauroczona Chuckem, po za tym wiecznie brak mi czasu, ale gdy ju¿ go mam to p³ywam, gram w kosza oczywi¶cie na pierwszym miejscu s± przyjaciele;> Uwielbiam te¿ czytaæ, czasem wyszukiwaæ fanfictiony
Narazie tyle,
Mi³o mi, te¿ gram na gitarze, choæ mo¿e lepiej powiedzieæ, uczê siê graæ na gitarze
Robiê siê ju¿ nudna ale jak zawsze zapytam, jak nas znalaz³a¶..?
Edit:
Klau mnie uprzedzi³a xD
Ostatnio edytowany przez alkamb (2011-01-02 16:22)
Ooo;> widzê ¿e znalaz³am tu poniek±d bratnie dusze, gitarzystki - fajniee;)
Trafi³am tu naprawdê bardzo przypadkowo, wczoraj szuka³am jaki¶ spoilerów w google o GG i przenios³o mnie tutaj zaczê³am czytaæ w±tki,wasze wypowiedzi i bardzo mi siê spodoba³o wiêc o to dzi¶ jestem oficjalnie zarejestrowana:)
A co do fanfiction s± to opowiadania pisane przez fanów z dalsz± czê¶ci± przygód bohaterów, co¶ podobnego do fandomu;), naprawdê ¶wietna sprawa, je¶li macie jaki¶ skryty talent pisarski, mo¿na za³o¿yæ osobny w±tek, albo poszukaæ czego¶ w necie.
;D;D
No ja to od wielu lat tkwiê w Harrym Potterze (wiem, wiem...^^) i powoli przymierzam siê do SPN.
Nigdy nie czyta³am ¿adnego FF opartego na Plotkarze, Bones nie ogl±dam.
U¿ytkownik
Hej Lubiê twój avatar te¿ uwielbiam Dana i Serenê i ró¿wnie¿ drywam w kosza
Ni te¿ czytam czasem fanfiki z HP ! ;p
U¿ytkownik
co popadnie ogólnie, moja przyjació³ka by³a swojego czasu ogromn± fank± i czêsto mi podsy³a³a ;p
A czyta³a¶ kiedy¶ Drarry albo Snarry? xDD
Ni napisał:
No ja to od wielu lat tkwiê w Harrym Potterze (wiem, wiem...^^) i powoli przymierzam siê do SPN.
Nigdy nie czyta³am ¿adnego FF opartego na Plotkarze, Bones nie ogl±dam.
Harry Potter moja zmora ;> mimo i¿ dawno siê skoñczy³a seria, a do kina za jaki¶ czas ma trafiæ ostatnia czê¶æ filmu, mam do niego ogromny sentyment, równie¿ czyta³am nawet czasami do tej pory FF z jego przygodami. Jako¶ 7 tom nie zagasi³ mojego pragnienia tak jak nale¿y
blackangel_3o3 napisał:
Hej Lubiê twój avatar te¿ uwielbiam Dana i Serenê i ró¿wnie¿ drywam w kosza
Ni te¿ czytam czasem fanfiki z HP ! ;p
A ja lubiê twój avatar nawet bardzo:D tylko zastanawiam siê sk±d on jest, albo przegapi³am jak±¶ wa¿n± scenê w serialu albo jaka¶ sesja?... ;>
U¿ytkownik
chyba jaka¶ sesja. albo ich prywatne. nie mam pojêcia ale je lubiê
Aktualnie chorujê na drarry. ;P A snarry... Z takich bardziej znanych to Seriê herbacian±, jakie¶ krótsze te¿ siê trafi³y raz czy dwa. ;-)
BTW cytacik w podpisie jest z pewnego cudnego drarry. ;-)