Opis:
Blair spêdza niesamowite lato w Pary¿u nie zdaj±c sobie sprawy, ¿e jej by³a mi³o¶æ Chuck Bass zosta³ postrzelony. Jak mocno Blair próbuje odci±gn±æ siebie od bólu spowodowanego przez Chuck’a, jego tajemnicze pojawienie siê w Pary¿u z now± piêkn± kobiet± (go¶cinnie Clémence Poésy) zmusi ich oboje do stawienia czo³a temu co siê sta³o. Tymczasem ¶wie¿a singielka Serena cieszy siê paryskimi mi³osnymi wakacjami z ch³opcami, Blair i Balenciaga (?) próbuj± zapobiec nieuchronnej decyzji, Dan czy Nate, do którego z nich S. powinna wróciæ. Powrót na Upper East Side, Nate spotyka intryguj±c± dziewczynê, Juliet (go¶cinnie Katie Cassidy), która pomaga mu u¶wiadomiæ sobie, ¿e jego letnie seksualne podboje z pomoc± ma³ej czarnej ksi±¿eczki Chuck’a by³y sposobem unikniêcia nierozwi±zanych spraw uczuciowych z Seren±. Tymczasem, Dan kontynuuje swój ‘baby mama drama’ z Georgina. Apartament van der Woodsenów jest miejscem têtni±cym dzia³alno¶ci± planowanego wydarzenia “Fashion’s Night Out”.
kulawe t³umaczenie by me ; p
Zdjêcia:
niesamowite zdjêcie <3
Preview Clip
ciê¿ko powiedzieæ, bo lecia³am trochê po ³ebkach, ale odcinek ok.
wkurza mnie ju¿ jako postaæ i jako aktorka chyba te¿, bo jej twarz mnie strasznie irytuje...mówiê o Evie.
ogólnie taak ma³o Chucka! ledwo dwie ostatnie minutki by³y napakowane t± postaci±, chocia¿ chyba najciekawsza i najbardziej tajemnicza czê¶æ odcinka. zaciekawi³a mnie te¿ oczywi¶cie Juliet, w±tpiê, ¿eby to ona okaza³a siê plotkar±, ale w±tek z ni± zapowiada siê ciekawie. Georgina too jest bitch jednak xd czy ona w ostatniej scenie z jej udzia³em odchodzi od D. i dziecka?
Biedny Dan! Serenaa oczywi¶cie mnie wkurza jak zawsze. jak nie wpierdoli³a siê w plany Blair co do Yale, teraz do Columbii, co z ni± jest nie tak? xd
co¶ wiêcej od siebie bêdê mog³a powiedzieæ jak bêd± napisy ;] bo z engliszem to u mnie ¶rednio na je¿a ;p
Wydaje mi siê, ¿e ona idzie do spa, bo jest 'zbyt zmêczona'. A Dan CA£Y CZAS siedzi z dzieckiem. Wie, jak siê ustawiæ! xD
Clemence nie pasowa³a mi na piêkn± Fleur, nie pasuje na piêkn± dziewczynê Chucka. Kojarzy mi siê tylko z nijak± rol± Nataszy. >_<
Juliet... Mo¿liwe, ¿e scenarzy¶ci chcieli, by¶my tak to zinterpretowali. Mo¿e ona tylko czyta GG i, jak ongi¶ Jenny, bardzo chce wej¶æ do tego ¶wiata?
te¿ mi siê tak wydajê, chocia¿ nie powiem ciekawie by by³o gdyby Juliet okaza³a siê plotkar±. co mi siê podoba³o, hmm koñcówka z Chcukiem, Blair stoj±ca przed obrazem i tyle. Nie wiem jako¶ nie lubiê tych premierowych odcinków. Ten by³ wyj±tkowo dziwny, popularna muzyka i jako¶ dziwnie nakrêcony. Mo¿e za tydzieñ bêdzie lepiej
aaa i strasznie siê mi nie podoba³y te ró¿owe spodnie Sereny, bleh
Te ró¿owe spodnie S by³y oble¶ne!A fe...!
No ogólnie ten premierowy odcinke taki nijaki.Ale to tak przewa¿nie zawsze jest.A Juliet jako Plotkara?To bym siê zdziwi³a,no niewiem niewiem.:)Chocia¿?S± dwie opcje Plotkara albo chce wkroczyæ do TEGO ¶wiata jak kiedy¶ Jenny.Tak jak dziewczynki powiedzia³y¶cie.Siê oka¿e.
A widzisz, ogl±da³am nieuwa¿nie. Musia³am w tamtej chwili tylko s³uchaæ, a pozosta³e... Zmys³y skupiæ na jedzonej kanapce. xD
Juliet nie jest plotkar± ; p
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-09-15 17:49)
Co do spodni ;P my¶lê ¿e gdyby by³y bia³e by³oby zdecydowanie lepiej ;P
Odcinek mi siê nawet podoba³. Co chwile przewija³am tablice Juliet bo by³am ciekawa co tam mia³a za artyku³y ;P Ale nie chce by by³a z Nate'm on ma byæ z Seren± [ tak wiem wy siê nie zgadzacie XD ] a w³a¶ciwie z Danem tez mo¿e byæ ;P tu jest mój dylemat bo nie wiem która parê wole ;P
My¶lê ¿e Kristen Bell by³a by z³a gdyby to nie ona mia³a zagraæ fizycznie plotkarê. choæ na pewno by³o by lepiej i ten element zaskoczenia gdyby¶my nie wiedzieli jak wygl±da plotkara.
U¿ytkownik
Ej a mnie siê podoba³ ten odc ! Ej wgl nie ogarniam ten ca³ej Georginy ;/ Dlaczego nikt nie poslucha³ Rufusa ?! ja bym wrobi³a badania u 10 ró¿nych lekarzy ¿eby mieæ pewno¶æ ! W koñcu to Gorgina... prawdê mówi tylko jak sie pomyli. Nawet V mnie nie wkurza³a Aaa ja chce ju¿ nastêpny odc !
Ja te¿, a bêdê na wycieczce klasowej wiêc zobaczê dopiero w ¶rodê, ale wtedy ju¿ przynajmniej powinny byæ napisy. Na szczê¶cie nie bêdê ubolewa³a sama bo mam kilka osób w klasie co maj± takiego samego bzika jak ja ;P Strasznie siê ciesze bo w poprzedniej klasie serialoholików w³a¶ciwie nie by³o ;/
hmmm.. spodnie by³y oble¶ne to fakt...
Ale skoro wyjechala to po co by pisala t± karteczke ...chociaz SPA .. to tak troche dziwne ;/
Clemence tez mi sie nie podoba .... wcale nie jest jakas zachwycaj±ca z wygladu.
alkamb napisał:
Na szczê¶cie nie bêdê ubolewa³a sama bo mam kilka osób w klasie co maj± takiego samego bzika jak ja ;P Strasznie siê ciesze bo w poprzedniej klasie serialoholików w³a¶ciwie nie by³o ;/
ja mam tak samo! w nowej klasie mam kole¿ankê, która ma takiego samego bzika co ja i od razu cz³owiekowi ra¼niej xd
szczerze mówi±c podoba mi siê dan jako samotny tata, bo jak dla mnie dotychczas by³ dosyæ nijak±, niczym nie wyró¿niaj±c± siê postaci±, teraz przynajmniej jest to Dan Humphrey - samotny ojciec ;D
mnie u Clemence najbardziej wkurza ten zez.
U¿ytkownik
ja widzialam nowe promo. ! Dlaczego V znowu krêci siê ko³o D ?! On ma byæ z S !!