#16 2010-06-15 13:01

simetra

Użytkownik

8016655

Re: Pretty little liars....

co do głównych postaci...
1. Ta Aria [?] ogólnie mi się podobała, ale zraziło mnie to, że ledwo się poznała z facetem a już się z nim obściskiwała w toalecie...
2. Hannah [ta blondyna] - złodziejka i tyle ;p
3. Emily [ta z ciemną karnacją] jest jakaś dziwna, ale z tej całej czwórki ona jakoś najbardziej mi podeszła.
4. Spencer to suka. Regularnie romansuje z facetami siostry, nieładnie ;d

#17 2010-06-15 13:22

plistek43

Użytkownik

21281858

Mi jakoś tak najbardziej do gustu przypadła Hannah.Chyba ja rozumiem,moi rodzice też po rozwodzie.
Ale powiedzcie mi co z tą Jenny?Kim ona wogóle jest,czy na serio jest niewidoma?Przyszła w okularach na pogrzeb.Te dziewczyny maja z tym coś wspólnego czy jak?Boże,ja chcę następny odcinek.No jak mnie to wciągnęło.Dzisiaj jest w USA,czyli u nas w Polsce będzie jutro?

Believe that dreams come true, because they do.

#18 2010-06-15 14:22

nancy

Użytkownik

13757985
Punktów :   

@simestra - wiesz, że ja z tego nic nie rozumiem? xD Musisz mi wytłumaczyć która to: prawdopodobna lesbijka, ta co z nauczycielem się całowała i ta, której masaż jej jakiś facet robił. xD

W Polsce, tak jutro. Co do strony ABC to nie trzeba być z Ameryki, ale mniej więcej 5 razy (zależy od serialu) trzeba oglądać po 60 sekund reklamy.

"Kim ona wogóle jest,czy na serio jest niewidoma?Przyszła w okularach na pogrzeb.Te dziewczyny maja z tym coś wspólnego czy jak?Boże,ja chcę następny odcinek.No jak mnie to "

Ja w tym serialu nic nie rozumiem, oprócz tego, że jedna zaginęła, druga ukradła okulary, jej matka z policjantem się przespała, a ta czarna całowała się z nauczycielem.

blair ♥ chuck | serena ♥ daniel
             {epic love}

#19 2010-06-15 14:44

plistek43

Użytkownik

21281858

No ja tak samo.Troche pokręcony ten serial i mało co w nim kapuje.

Ta co całowała się z nauczycielem to na początku miała różowe pasemka.Ma brata i jej ojciec ma romans z jakąs kobietą.
Ta "potencjalna lesbijka" to ta,która pływa i zaprzyjazniła się z ta o ciemnej karnacji Mają,ta co sie przeprowadziła do domu tej zaginionej,Alisson.I też ma ciemna karnacje.
Blondynka Hannah na początku ukradła okulary w sklepie.I jej matka uprawiała seks z policjantem.Tą najbardziej lubię.
I Spencer,ta ma siostrę.To tak która na początku wyszła poszukac Alisson i powiedziała dziewczyna,że ona zaginęła i słyszała jej krzyki.
Kurde kim jest ta Jenny.Chyba będę musiała to obejrzeć jeszcze raz.
No serial trochę skomplikowany.Simetra wyręczyłam cię,nie obraz się proszę

Ostatnio edytowany przez plistek43 (2010-06-15 14:50)

#20 2010-06-15 15:24

Ni

Użytkownik

Punktów :   

simetra napisał:

4. Spencer to suka. Regularnie romansuje z facetami siostry, nieładnie ;d

Już ją lubię. >: )

nancy napisał:

W Polsce, tak jutro. Co do strony ABC to nie trzeba być z Ameryki, ale mniej więcej 5 razy (zależy od serialu) trzeba oglądać po 60 sekund reklamy.

Prawie jak Polsat! W takim razie podziękuję. Poczekam dzień i obejrzę bez reklam.

Z tym przystojnym nauczycielem z promo? :3
Może koło 20 obejrzę!; d

B&J <3

Jestem kobietą. To jest czekolada. Której części nie rozumiesz?

#21 2010-06-15 17:23

nancy

Użytkownik

13757985
Punktów :   

Dalej nie wiem, która to która. xD

blair ♥ chuck | serena ♥ daniel
             {epic love}

#22 2010-06-15 18:26

simetra

Użytkownik

8016655

Nancy zobacz :
http://4.bp.blogspot.com/_apmdZPt_we8/S … KeyArt.JPG
ta w brązowych włosach z lewej to Spencer - suka którą Ni już polubiła ;d [czyli ta od masażu]
ta blondyna to Hannah, która ukradła okulary.
ta pod nią to jest Aria, ta co kręci z nauczycielem.
no i ostatnia to Emily nasza potencjalna lesbijka.

#23 2010-06-15 19:28

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Ja o dziwo wszystko kapuje ;p Tak mniej-więcej ;P i nawet pamiętam kto jest kim
Ja tej Spencer nie lubię, jakoś mnie denerwuje, ale zgadzam się  z nią w 100% jeśli chodzi o siostrę,  wygląda na taką która zawsze wszystko dostaje...
Za to nawet lubię Arie.
Dobrze że nie ma tej Allison tak na ekranie tylko przysyła im wiadomości bo jej postać tak mnie denerwuj a ta dziewczyna co ją gra też jakoś..

I'm Chuck Bass....... To wszystko co mam do powiedzenia xDD

#24 2010-06-15 19:49

plistek43

Użytkownik

21281858

Ja tak samo,kapuję mniej więcej.Serial bardzo fajny.I dobrze,że nie ma tej Allison.Ciekawi mnie ta Jenna...Jutro może coś dowiemy się więcej.Ja najbardziej polubiłam Hanna.

#25 2010-06-15 20:19

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Rzeczą która mnie najbardziej ciekawi jest czy te wiadomości na prawdę pisze Allison. Może to ta Jenna wie że to one coś jej zrobiły [co? xd ] i chce się mścić.

http://www.youtube.com/watch?v=RsELUK1UWUo
To jest zwiastun 2 odcinka. Jestem ciekawa co one zobaczyły w tej szafie...

#26 2010-06-15 20:31

Ni

Użytkownik

Punktów :   

Wtrącę jeszcze, że tu są odcinki: http://www.videoshock.pl/content/pretty … ttle-liars
niestety często dodają, gdy są już dawno w sieci [2-3 dni po albo i lepiej ]. Jednak, jeśli ktoś da radę czekać i woli z napisami, to proszę. :-)

A Ni zmyka teraz obejrzeć wreszcie. ; d

A więc tak [wiem, wiem.. ] ... Aria jest jakaś taka... brzydka jakby. Nie wiem, nie podoba mi się jej typ urody. ; d Nauczyciel jest całkiem do rzeczy, nie dziwię jej się. I ma matkę-czarodziejkę. Emily rzeczywiście wydaje się być co najmniej bi [ta sytuacja z tą czarną i sms od A.]. Hanna... jakoś jej nie polubiłam, nie wiem dlaczego. Ma fajną mamuśkę. Domyślałam się tego, jak chce 'załatwić' sprawę po tej wyciągniętej gołej nodze. Natomiast Spencer... gdybym miała taką siostrę i odpowiednie hmm... walory, to bym paradowała po domu w jak najkrótszej kiecce i przespała się z tym chłopakiem na jej oczach. Z resztą do tego to zmierza, ale mniejsza o to.
Jakoś nie wierzę w to, że piszę to Alison. Pod ziemią nie ma zasięgu. :> Jenna musiała coś usłyszeć/zobaczyć. Ewentualnie one jej coś zrobiły, może przypadkiem? W promo coś się pali, była burza. Może A. poszła do stodoły, która się podpaliła od pioruna? Dobra, fantazja mnie ponosi. Poza tym, Jenna jest wspomniana już wcześniej - sytuacja, którą 'wspomina' sobie Spencer po otrzymaniu e-maila.

BTW.: Czy tylko mi się wydaje, że w WIĘKSZOŚCI amerykańskich seriali nastolatki grają dziewczyny ładne, zadbane, wyglądające na ok. 19-20lat? To samo z płcią brzydszą. Oglądając VD zastanawiałam się skąd wytrzasnęli piętnastolatka wyglądającego jak Jeremy etc.

dorzucam kolejne promo:
http://www.youtube.com/watch?v=UX7DUlK6 … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=53sAI-2x … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=frEHKmYe … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Qa5DOsZn … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7liEa81h … re=related

Ostatnio edytowany przez Ni (2010-06-15 21:51)

B&J <3

Jestem kobietą. To jest czekolada. Której części nie rozumiesz?

#27 2010-06-16 13:02

plistek43

Użytkownik

21281858

Właśnie ściągam z chomika 2 odcinek,ale teraz nie ma jeszcze napisów.Oglądała któraś z was?

#28 2010-06-16 13:14

simetra

Użytkownik

8016655

Ni napisał:

Emily rzeczywiście wydaje się być co najmniej bi [ta sytuacja z tą czarną i sms od A.].

po obejrzeniu tych sneak peekków, odnoszę wrażenie, że  ta cała Maya [?] zachowuje się się bardziej jak lesbijka niż Emily xd

Ni napisał:

[BTW.: Czy tylko mi się wydaje, że w WIĘKSZOŚCI amerykańskich seriali nastolatki grają dziewczyny ładne, zadbane, wyglądające na ok. 19-20lat? To samo z płcią brzydszą.

nie jest tak, że wszyscy są ładni, tylko ładnie wyglądają w telewizji ;d popatrz na niektóre gwiazdy bez makijażu, poza filmem - masakra ;d
wg. mnie np. Spencer nie jest taka ładna ;p nie żebym krytykowała, bo sama jakąś pięknością nie jestem, ale z całej czwórki, wg. mnie ona najmniej się wyróżnia ładną buzią.

#29 2010-06-16 13:15

alkamb

Użytkownik

1539331
Punktów :   

Ja jeszcze nie ale też muszę ściągnąć..

Ta cała Maja mnie denerwuje nie wiem po co na tam jest.

#30 2010-06-16 13:21

plistek43

Użytkownik

21281858

Czy ja wiem czy ta Jenna jest "niby lesbijką"?No wprawdzie to dopiero 1 odcinek,ale większosc właśnie na to wskazuje.Allison(albo ktos inny,tego nie wiemy) przysłał jej smsa wtedy gdy pocałowała się z MayąAle też niby ma chłopaka Bena.

I mnie też denerwuje Maya.Poco ona?Dziewczyna dla Jenny,w przyszłości;)

Stopka forum

RSS