Cześć i czołem!
Lat 15. Leń ze mnie okropny. Lubię spać, szczególnie w dzień. Ogólnie rzecz biorąc, to prowadzę raczej nocny tryb życia. Uwielbiam ciemność. I samotność czasem też. Seriale lubię, ale nie wszystkie. W 'Plotkarę' wciągnęłam się parę miesięcy temu, więc właściwie niedawno, ale dzielnie nadrobiłam 2 sezony, a teraz z niecierpliwością wyczekuję września. Nałogowo piję herbatę i kończę kolejne tabliczki czekolady. ;-)
cześć Ci! ;D
leń to też ja, większy niż się może wydawać ;p ale ciemności nie znoszę, bo ja mam zaś dziwną manię na temat duchów. może to dziecinne, ale się boję ;D np. jak zmarł prezydent, to bałam się, że mi gdzieś spod łóżka w nocy wyskoczy, no masakra ;p
no i czekolada ;D najczęściej jak mam tabliczkę, to zjadam całą na raz, katastrofa ;x
ja też w sumie oglądam Plotkarę od kilku miesięcy i musiałam nadrabiać ;D
To jesteśmy trzy Ja jestem przeokropnym leniem już od tego stopnia że mogę to mówić bez przeszkód.
Jeśli chodzi o seriale to leniem nie jestem, mogę oglądać ile wlezie o ile jest ciekawa fabuła.
Użytkownik
O matko ja też tak miałam ! ale nadrobiłam wszytsko w połowie drugiego sezonu więc to już moja druga wakacyja męka przy czekaniu na kolejny sezon....
Ni napisał:
Leń ze mnie okropny. Lubię spać, szczególnie w dzień. Ogólnie rzecz biorąc, to prowadzę raczej nocny tryb życia. Uwielbiam ciemność. I samotność czasem też.
jakbym czytała o sobie ; ) w ogóle to chyba ja mam najdłuższy staż jeśli chodzi o plotkarę, bo oglądam jakoś od stycznia 2009
Ja oglądam od samego początku.Jak pojawił sie 1 sezon w TVN7 to mnie tak wciągnęło.Masakra.Ten serial jest jak katastrofa.Tyle się w nim dzieje, i złych i dobrych rzeczy.Kocham go i już nie mogę się doczekać 4 sezonu.Ja umieram...
Użytkownik
ja oglądam od listopada/grudnia 2008
Oj... Mnie naprawdę ciężko przebić w lenistwie. Czasem nie chce mi się wstać, więc śpię dalej . ;-) Choć w sumie jak się na coś uprę, to potrafię się zmobilizować. : D
Użytkownik
Szczyt lenistwa to ja pobiłam ;p Od wczotraj nie mogę się zmobilizować żeby nauczyć się na klasówkę z gegry którą mam za niecałe 9 godzin..... xDD
Taaa...Ja też jestem leniwa;)Jutro mam kartkówkę z angielskiego,niby umiem,ale nie powtarzałam.Nie chce mi się.
Mogłabym słuchać muzyki,oglądać seriale i filmy i jeść;)Na moje szczęście łatwo na wadze nie przybieram i mogę zajadać co chce,prawie:D
nancy napisał:
Ja wszystkie odcink nadrobiłam w wakacje. Oglądałam po jakieś 7-9 odcinków dziennie. Kocham tę buźkę!!!
Ja mam zamiar obejrzeć wszystko od nowa w wakacje, pewnie uda mi się to ze dwa razy ;P Choć mam zamiar też obejrzeć inne seriale