Cze¶æ i czo³em!
Lat 15. Leñ ze mnie okropny. Lubiê spaæ, szczególnie w dzieñ. Ogólnie rzecz bior±c, to prowadzê raczej nocny tryb ¿ycia. Uwielbiam ciemno¶æ. I samotno¶æ czasem te¿. Seriale lubiê, ale nie wszystkie. W 'Plotkarê' wci±gnê³am siê parê miesiêcy temu, wiêc w³a¶ciwie niedawno, ale dzielnie nadrobi³am 2 sezony, a teraz z niecierpliwo¶ci± wyczekujê wrze¶nia. Na³ogowo pijê herbatê i koñczê kolejne tabliczki czekolady. ;-)
cze¶æ Ci! ;D
leñ to te¿ ja, wiêkszy ni¿ siê mo¿e wydawaæ ;p ale ciemno¶ci nie znoszê, bo ja mam za¶ dziwn± maniê na temat duchów. mo¿e to dziecinne, ale siê bojê ;D np. jak zmar³ prezydent, to ba³am siê, ¿e mi gdzie¶ spod ³ó¿ka w nocy wyskoczy, no masakra ;p
no i czekolada ;D najczê¶ciej jak mam tabliczkê, to zjadam ca³± na raz, katastrofa ;x
ja te¿ w sumie ogl±dam Plotkarê od kilku miesiêcy i musia³am nadrabiaæ ;D
To jeste¶my trzy Ja jestem przeokropnym leniem ju¿ od tego stopnia ¿e mogê to mówiæ bez przeszkód.
Je¶li chodzi o seriale to leniem nie jestem, mogê ogl±daæ ile wlezie o ile jest ciekawa fabu³a.
U¿ytkownik
O matko ja te¿ tak mia³am ! ale nadrobi³am wszytsko w po³owie drugiego sezonu wiêc to ju¿ moja druga wakacyja mêka przy czekaniu na kolejny sezon....
Ni napisał:
Leñ ze mnie okropny. Lubiê spaæ, szczególnie w dzieñ. Ogólnie rzecz bior±c, to prowadzê raczej nocny tryb ¿ycia. Uwielbiam ciemno¶æ. I samotno¶æ czasem te¿.
jakbym czyta³a o sobie ; ) w ogóle to chyba ja mam najd³u¿szy sta¿ je¶li chodzi o plotkarê, bo ogl±dam jako¶ od stycznia 2009
Ja ogl±dam od samego pocz±tku.Jak pojawi³ sie 1 sezon w TVN7 to mnie tak wci±gnê³o.Masakra.Ten serial jest jak katastrofa.Tyle siê w nim dzieje, i z³ych i dobrych rzeczy.Kocham go i ju¿ nie mogê siê doczekaæ 4 sezonu.Ja umieram...
U¿ytkownik
ja ogl±dam od listopada/grudnia 2008
Oj... Mnie naprawdê ciê¿ko przebiæ w lenistwie. Czasem nie chce mi siê wstaæ, wiêc ¶piê dalej . ;-) Choæ w sumie jak siê na co¶ uprê, to potrafiê siê zmobilizowaæ. : D
U¿ytkownik
Szczyt lenistwa to ja pobi³am ;p Od wczotraj nie mogê siê zmobilizowaæ ¿eby nauczyæ siê na klasówkê z gegry któr± mam za nieca³e 9 godzin..... xDD
Taaa...Ja te¿ jestem leniwa;)Jutro mam kartkówkê z angielskiego,niby umiem,ale nie powtarza³am.Nie chce mi siê.
Mog³abym s³uchaæ muzyki,ogl±daæ seriale i filmy i je¶æ;)Na moje szczê¶cie ³atwo na wadze nie przybieram i mogê zajadaæ co chce,prawie:D
Tak swiêty spokuj,marzê o tym;)
Chcê ju¿ wakacje,przynajmniej mia³abym wiêcej czasu na to wszystko i mniej by siê czeka³o na 4 sezon:)
nancy napisał:
Ja wszystkie odcink nadrobi³am w wakacje. Ogl±da³am po jakie¶ 7-9 odcinków dziennie. Kocham tê bu¼kê!!!
Ja mam zamiar obejrzeæ wszystko od nowa w wakacje, pewnie uda mi siê to ze dwa razy ;P Choæ mam zamiar te¿ obejrzeæ inne seriale