U¿ytkownik
I wszyscy zadowoleni ;p Ja lubi³am jak Little J by³a z Damianem, do Nate mi nie pasuje, ju¿ predzej do Chucka (gdyby nie Blair)
U¿ytkownik
a mó ranking wygl±da nastêpuj±co
B&C
J&N
V.. aut z serialu
D&S
R&L
i chyba tyle xd
http://www.youtube.com/watch?v=GdQBb99l … eature=sub
jaki¶ ekstra odcinek siê szykuje?
Widzia³am to bodaj¿e wczoraj, ale zignorowa³am my¶l±c, ¿e to jakie¶ stare promo... Chocia¿, je¶li jest na stronie CW jako aktualne promo, kto wie. Trzeba poszukaæ info na zagranicznych stronach ;-)
w³a¶nie zaciekawi³o mnie to, gdybym nie mia³a kana³u cw w subskrypcjach nawet bym nie wiedzia³a o czym¶ takim ;p mam nadziejê, ¿e to nie bêdzie podsumowanie sezonu sklecone z urywków z ca³ej 3 serii
Tytu³ (wymowa s³owa 'rendezvous') od razu nasuwa skojarzenie z Pary¿em, Francj±... Nie, nie mogê siê nakrêcaæ, bo siê rozczarujê!: D
beeee....
http://www.youtube.com/watch?v=nrSircheChk - data dodania...
Ostatnio edytowany przez Ni (2010-05-19 22:16)
w sumie nie wiem czy jest siê na co nakrêcaæ, bo na profilu plotkary na facebook'u to by³o dodane ju¿ pó³ roku temu ;p ale na tym które ja umie¶ci³am kole¶ mówi 'this monday' a tym facebookowym 'mondays' pozostaje nam czekaæ do wtorku
podobna jest zwi±zana z serialem a¿ do siódmego sezonu, ale nikt nie potwierdza jej obecno¶ci w dalszych odcinkach czwartego sezonu. a szkoda, bo j± lubiê. nie podoba mi siê tylko, jak siê mocno maluje na teledyskach Pretty Reckless, haha.
i w ogóle, jak dla mnie to powinna byæ z Natem i tyle. : >
Funki. napisał:
podobna jest zwi±zana z serialem a¿ do siódmego sezonu
SIEDEM SEZONÓW PLOTKARY?! Czwarty jest ju¿ s³aby, nie wobra¿am sobie siódmego. ;o
Funki. napisał:
my girl!
Funki. napisał:
Nieeee xD
Ni musisz wierzyæ w scenarzystów, podci±gn± siê ;P
tak wszyscy aktorzy z regular maj± podpisane kontrakty do 7 serii, ale na mój gust plotkara doci±gnie 4 do koñca i mo¿e jeszcze 5 seriê i koniec.
co do Tay to z tego co widzia³am TPR maj± zaplanowan± trasê do koñca stycznia i na ca³y luty i pojawi³a siê te¿ rozpiska na pocz±tek marca a jako¶ pod koniec marca koñcz± siê zdjêcia wiêc mo¿e pojawi siê w ostatnich odcinkach, mam tak± nadziejê.
Nenny <3